boryso 3 Napisano 9 Luty 2011 Summit, firing range, launch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamon 1 Napisano 10 Luty 2011 (edytowane) Dla mnie liczą się Array, Summit, Nuketown i Jungle !!! Pozdrawiam P.S. Mały update :-) Dodam jeszcze Launch i Firing Range Edytowane 11 Czerwiec 2011 przez kamon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit3r 0 Napisano 12 Luty 2011 Ja lubię Array, Summit, Firing Range, Grid.. te chyba głównie Na pewno nie przepadam za Jungle. Do reszty map mam neutralne nastawienie Nuketown.. w sumie lubię.. taka odmiana od rozgrywki na dużych mapach :). I taka kolorowa, wesoła.. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregez 1 Napisano 14 Luty 2011 Biegam w zasadzie tylko TDM ( czasem Sztab ): Moje ulubione dla TDM: 1. Summit - wyraźny punkt ciężkości w przejściu korytarzem ze schodkami 2. Jungle - intensywna walka w wiosce 3. Grid - brak jednoznacznego punktu ciężkości ale fajnie zbalansowana - trochę walki z dystansu, trochę CQB Moie antytypy: 1. Crisis - nuda 2. Villa - nuda 3. Nuke Town - typowo arkadowa - zero taktyki tylko nap... na oślep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pistulownik 0 Napisano 20 Luty 2011 ja osobiscie lubie 1.Summit 2.Lunch 3.Nuketown nie lubie 1.Cracked 2.Havana reszta nawet fajna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniol_02 10 Napisano 21 Luty 2011 Moje ulubione to: -Havana -Crisis -Summit -Array -Radiation Nie cierpię : -Cracked -HANOI (nie nawidze jej ) Reszta obojetna jak już mówimy o Nuketown to nawet nawet jest ja żeby w niej lepsze staty ubić to robie olympie z waga lekka zwinne ręce i maratończyk najlepiej bo do wiary mozna szybko dolecieć cios i po nich olympia duży zasięg nawet wiec takie moje zdanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Faks 0 Napisano 25 Kwiecień 2011 (edytowane) Ja lubie wszystkie oprócz nuketown'a. Grasz z jakimś klanem ustawią się na respach i po meczu. Nuke fajny do pojedynków. Do niczego innego!! 1.Summit 2.Frind Rage 3.Launch Edytowane 25 Kwiecień 2011 przez Faks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 25 Kwiecień 2011 (edytowane) Lubiie wszystkie oprocz: Berlin Wall, Cracked, Crisis Edytowane 25 Kwiecień 2011 przez Night_Wasp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
molgerek 0 Napisano 26 Kwiecień 2011 Ja nie lubię małych map typu NUKETOWN. Moje ulubione: -Wszystkie mapy z FIRST STRIKE -wszystkie podstawowe oprócz: wymieniony wyżej NUKETOWN, HANOI, CRAKED, HAVANA. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SiwezZ 0 Napisano 26 Kwiecień 2011 Moje ulubione: 1. Radiation 2. Launch 3. Jungle 4. Summit 5.WMD 6.array Najbardziej nie cierpię: 1. Berlin Wall 2. Cracked 3. Hanoi 4. Crisis Reszta map ogółem jest średnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuna 0 Napisano 7 Maj 2011 Frind Rage Jungle Havana Summit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa58362 19 Napisano 8 Maj 2011 Fajne mapki: -Summit -Grid -Radiation -WMD -Villa -Stadium -Hotel -Stockpile Reszta ujdzie, choc nie lubie grac na Havanie, Nuketown i Hanoi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemaSek44 2 Napisano 15 Maj 2011 Ulubione: -Summit -Nuketown -Array I jeszcze jako tako lubię Launch. Najbardziej mnie wkurza Jungle,ale nie dlatego,że jest słaba,tylko dlatego,że płytka mi na niej zawsze świruje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deicide 0 Napisano 24 Maj 2011 (edytowane) nuketown, firing range, villa i jungle (ciężko stwierdzić która najlepsza) a nie lubie cracked, crysis i WMD z dodatku lubie berlin wall i stadium discovery do dupy (za duża) Edytowane 24 Maj 2011 przez deicide Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 11 Czerwiec 2011 Mi tam każda się podoba, jedynie nie przepadam za Cracked Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dabrusdan 1 Napisano 11 Czerwiec 2011 HAVANA i VILLA:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energy910 14 Napisano 11 Czerwiec 2011 Zdecydowanie mapy z dodatków bo większość z nich jest genialna, no i zimówki - WMD i Summit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
C03R4 0 Napisano 16 Czerwiec 2011 (edytowane) + JUNGLE + FIRING RANGE + HAVANA Brakuje dobrych map snajperskich - albo to tylko moje odczucie. Edytowane 16 Czerwiec 2011 przez C03R4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
altruista 0 Napisano 18 Czerwiec 2011 Mi rekordy najczesciej wpadaly na FIRING RANGE SUMMIT Lubie tez pobiegac na ARRAY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeXoNeRoS 0 Napisano 19 Czerwiec 2011 (edytowane) Oczywiście jak dla mnie : + Jungle + Firing Range Reszta jest dosyć ogarnięta, lecz mogę przyznać iż mapy z mw2 mi bardziej podpasowały. Edytowane 19 Czerwiec 2011 przez ZeXoNeRoS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 27 Czerwiec 2011 Zdecydowanie Firing Range i Array. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuzzaQ 6 Napisano 14 Lipiec 2011 - Array - WMD - JUNGLE - HOTEL To chyba tyle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzys 0 Napisano 6 Sierpień 2011 -nuketwon -wmd -summit -firing range Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubus123 9 Napisano 8 Sierpień 2011 Na plus +FIRING RANGE +SUMMIT +WMD +STADION/DISCOVERY Na minus - CRISIS -HANOI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rufi74PL 7 Napisano 10 Sierpień 2011 -WMD -Array -Firing Range Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach