Skocz do zawartości
ONE

The Elder Scrolls V: Skyrim

Rekomendowane odpowiedzi

Tak przynajmniej sądzę, po tym, jak potoczyła się dyskusja. Masz jednak rację, że różnica jakościowa będzie między PC i konsolami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli wydadzą z polskimi napisami, to biorę tą grę w dniu premiery... Jeśli nie to zadowolę się Wiedźminem 2 w przyszłym roku, choć nie ukrywam ,że wolałbym SKYRIM aniżeli produkcję REDów. ;)

Tak w ogóle to kto jest wydawcą na polskim rynku ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro Cenega jest wydawcą na polskim rynku to można mieć nadzieję ,żę dadzą polskie napisy w SKYRIM :) Ostatnio wszystkie większe swoje premiery polonizują kinowo. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro Cenega jest wydawcą na polskim rynku to można mieć nadzieję ,żę dadzą polskie napisy w SKYRIM :) Ostatnio wszystkie większe swoje premiery polonizują kinowo. :)

Była już informacja na ten temat:

Tylko wersja na PC będzie miała lokalizację.

Edytowane przez WaldekM
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak w końcu z tą wersją konsolową ? Będzie te spolszczenie ? Chociaż napisy czy nie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak w końcu z tą wersją konsolową ? Będzie te spolszczenie ? Chociaż napisy czy nie ?

Lokalizacja kinowa będzie tylko na PC. Na konsolach tylko angielski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cenega się popisała. Nie będzie nawet lokalizacji kinowej na konsolach. Debile, debile i jeszcze raz debile. Ale jesteśmy przecież 50 lat za Europą, więc pora się przyzwyczaić....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twierdzą, że nie pozwolono im tego zrobić dla wersji konsolowych.

Edytowane przez KopaczK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twierdzą, że nie pozwolono im tego zrobić dla wersji konsolowych.

To Cenega, watpie ze im nie pozwolono, po prostu im sie nie chcialo/chce, za duza gra, za duzo tlumaczenia, ale moze to i dobrze ? Odkad pamietam tam gdzie cenega pchala sie ze swoim tlumaczeniem same klopoty byly (DLC i patche do Fallouta, DLC do Mafii 2 etc).

Edytowane przez AlucardMZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezmiernie sie ciesze z pozostawienia Skyrima w wersji ENG. Swietna okazja, by jeszcze bardziej podszlifowac angielski :thumbsup:

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skyrim właśnie został wykreślony z listy moich jesiennych must have. :down:

u mnie to samo, może wymienię na używaną, albo na allegro używkę jak potanieje, a dotychczas z każdym kolejnym newsem o tym tytule rosło u mnie przekonanie co do zakupu zaraz po premierze...

Alucard niby dużo tłumaczenia etc. ale jednak i tak muszą to przetłumaczyć do wersji na PC, niemniej pewnie im się nie chce, bo przecież na konsolach grają tylko niedzielne krówki do dojenia kasy na tasiemcach i grach na parę godzin...

Edytowane przez MichuL
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezmiernie sie ciesze z pozostawienia Skyrima w wersji ENG. Swietna okazja, by jeszcze bardziej podszlifowac angielski :thumbsup:

Kolejny... Eh, ludzie. W wersji kinowej, napisy można wyłączyć, więc w czym problem? Szkoda, że nie wydaje tego CD Projekt, nie jestem ich fanem, ale przynajmniej dbają o klienta. Co do tego, że Cenedze nie pozwolono, to wątpię, po prostu im się nie chce, za dużo pracy a przede wszystkim, za dużo trzeba by włożyć pieniędzy! Kupię grę, ale będzie to albo używka, ale sobie sprowadzę bo nie chcę tym szujom dawać ani grosza.

Edytowane przez Snafu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny... Eh, ludzie. W wersji kinowej, napisy można wyłączyć, więc w czym problem? Szkoda, że nie wydaje tego CD Projekt, nie jestem ich fanem, ale przynajmniej dbają o klienta. Co do tego, że Cenedze nie pozwolono, to wątpię, po prostu im się nie chce, za dużo pracy a przede wszystkim, za dużo trzeba by włożyć pieniędzy! Kupię grę, ale będzie to albo używka, ale sobie sprowadzę bo nie chcę tym szujom dawać ani grosza.

Przypomnieć problemy z FALLOUTem 3?

Przykro mi, że część graczy obejdzie się smakiem, ale rozumiem ich punkt widzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomnieć problemy z FALLOUTem 3?

Przykro mi, że część graczy obejdzie się smakiem, ale rozumiem ich punkt widzenia.

Nie musisz przypominać, ale ja stanowiska nie zmienię. Cenega to shit jakich mało(chociaż, w Naszym kraju dużo) i zawsze coś spierniczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, że Cenega również wydała Deus Ex'a, który był spolszczony (kinowo), a zapowiedziany DLC ma działać w dniu premiery. Czyli widać, że jak się chce to można.

Niech każdy sam oceni, jak widzi taką politykę firmy. Ja powiem szczerze...co mi daje polski wydawca gry? Nic. Więc i ja nic mu nie dam. Kupie na zavvi za parę miesięcy za pół ceny i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, że Cenega również wydała Deus Ex'a, który był spolszczony (kinowo), a zapowiedziany DLC ma działać w dniu premiery. Czyli widać, że jak się chce to można.

Niech każdy sam oceni, jak widzi taką politykę firmy. Ja powiem szczerze...co mi daje polski wydawca gry? Nic. Więc i ja nic mu nie dam. Kupie na zavvi za parę miesięcy za pół ceny i tyle.

Jeden przypadek. Żeby łaskawie się zlitowali i dali napisy do Batmana Arkham City, to trzeba było do gnoi petycje pisać.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi