NFL 683 Napisano 15 Styczeń 2011 Właśnie brak noża. A po 2 dopiero za drugim razem jak gre przechodziłem dowiedziałem się że mam coś typu kamerka albo lustro bo wcześniej mi to potrzebne nie było. Jak będzie po polsku to kupie jak nie to Ubisoft ma downa jak EA i straciło klijeta Klientow to oni maja sporo wiec sie Toba nie przejma. Okolo 20 milionow ps3 w samej tylko europie, gdzie angielski jest juz podstawowym jezykiem zaraz po jezyku ojczystym, zrobi swoje. Lokalizowane sa w zdecydowanej wiekszosci przypadkow exy na dana platforme. Reszta to dobra wola producenta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tshabalala 11 Napisano 15 Styczeń 2011 Klientow to oni maja sporo wiec sie Toba nie przejma. Okolo 20 milionow ps3 w samej tylko europie, gdzie angielski jest juz podstawowym jezykiem zaraz po jezyku ojczystym, zrobi swoje. Lokalizowane sa w zdecydowanej wiekszosci przypadkow exy na dana platforme. Reszta to dobra wola producenta Tak, Lambert mówiący głosem Cezarego Pazury, a Sam głosem młodego Stuhra. NA TO KURWA CZEKAM . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traitor23 0 Napisano 16 Styczeń 2011 Tak, Lambert mówiący głosem Cezarego Pazury, a Sam głosem młodego Stuhra. NA TO KURWA CZEKAM . Co jak co, ale Polonizacja Chaos Theory to był istny majstersztyk. Świetnie sprawdził się Jarosław Baka w roli Fishera. Była to pierwsza część w którą zagrałem, i ostatnia którą przeszedłem ok. 8 razy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 16 Styczeń 2011 Mirosław Baka. Mnie też polonizacja CT podobała i nie mam nic przeciwko pojawieniu się tej wersji na PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tshabalala 11 Napisano 16 Styczeń 2011 Mirosław Baka. Mnie też polonizacja CT podobała i nie mam nic przeciwko pojawieniu się tej wersji na PS3 Spoko, możemy się pokłócić. Ja jestem zwolennikiem napisów w języku polskim ( opcjonalne ) i dubbingu po angielsku. Mea culpa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 16 Styczeń 2011 Nie wiem czy ja was dobrze rozumiem. Kur wkurzacie mnie gadacie czy gra jest spolszczona dobrze czy nie. Mnie gówno obchodzi kto co mówi może mówić nawet głosem TELETUBISIA. Ja chce po prostu wiedzieć w co gram i o co w tej grze chodzi. Jak patrze na wasze wypowiedzi typu. Cycycy hmm ale ktoś tam mówił tak ktoś tam mówił tak i mi się to nie podoba, To co lepiej aby gry były tylko po angielsku czy żeby producent się do czegoś przyłożył i przynajmniej każdy wie o co chodzi. Tak jak sony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tshabalala 11 Napisano 16 Styczeń 2011 Nie wiem czy ja was dobrze rozumiem. Kur wkurzacie mnie gadacie czy gra jest spolszczona dobrze czy nie. Mnie gówno obchodzi kto co mówi może mówić nawet głosem TELETUBISIA. Ja chce po prostu wiedzieć w co gram i o co w tej grze chodzi. Jak patrze na wasze wypowiedzi typu. Cycycy hmm ale ktoś tam mówił tak ktoś tam mówił tak i mi się to nie podoba, To co lepiej aby gry były tylko po angielsku czy żeby producent się do czegoś przyłożył i przynajmniej każdy wie o co chodzi. Tak jak sony No fakt, ty dobrze po polsku nie umiesz się wysłowić, a co dopiero wyłowić coś z angielskiego. Dla takich jak ty powinni robić odrębne gry. W ogóle pasuje mi ta twoja mentalność, nie chcesz nawet zajrzeć do słownika, żeby sprawdzić o co chodzi w grze, o nauce języka nie wspominając. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 17 Styczeń 2011 Widać po tobie że jesteś totalnym nobem. Co myślisz że jesteś fajny jak za każdym razem kiedy piszesz posta to patrzysz do słownika z myślą :muszę napisać poprawnie bo jakieś wykrztałciuch mnie wyśmieje: Ja pisze szybko i leje na jakieś śmieszne zasady ortogarfi czy coś dla mnie to nie istnieje i mam na to wyjeb**** 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 18 Styczeń 2011 Mirosław Baka. Mnie też polonizacja CT podobała i nie mam nic przeciwko pojawieniu się tej wersji na PS3 Jestem duzym anty-fanem dubbingow, ale co jak co, Baka w Chaos Theory sprawdzil sie swietnie, jesli juz chca kombinowac, to niech dadza wybor miedzy wersjami, wtedy za 2 razem odpale sobie dubbing ot z ciekawosci, ale nic na sile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gonebonkers9000 0 Napisano 7 Kwiecień 2011 wow. przez chwilę zastanawiałam się, czy trafiłam na dobre forum xD mały update: ubi ciśnie trylogie na czerwiec (w europie siedemnastego bodajże) http://uk.ps3.ign.com/articles/115/1157109p1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 9 Kwiecień 2011 Może kupię, że nie grałem w żadnego SC. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 10 Kwiecień 2011 (edytowane) Tu znajdziecie cała galerie Niestety potwierdzono brak trybu multiplayer :mad: KLIK Edytowane 10 Kwiecień 2011 przez UroborosPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoplita 15 Napisano 12 Kwiecień 2011 Multi szkoda, ale jeśli faktycznie ma tak wyglądać to już jestem pewien, że kupię Trylogię. W pełni mnie to satysfakcjonuje. Mam co prawda kolekcjonerkę na PC, ale na blaszaku nie gram już od dawna - wróciłem do grania tylko na chwilę, żeby ograć Conviction właśnie, a tak będę miał mój ulubiony tytuł na czarnulce - sweet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 12 Kwiecień 2011 Ja tam sie ciesze, ze multi nie bedzie. Po cholere wciskac multi do kazdej mozliwej gry? Jest dobrze tak jak jest i nie ma sensu tego na sile "ulepszac" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoplita 15 Napisano 13 Kwiecień 2011 (edytowane) Ja tam sie ciesze, ze multi nie bedzie. Po cholere wciskac multi do kazdej mozliwej gry? Jest dobrze tak jak jest i nie ma sensu tego na sile "ulepszac" Chyba nie grałeś na innych platformach prawda? To nie jest tak, że multi nie został wciśnięty... przeciwnie - został wycięty. Multi był w pierwotnych wersjach Chaos Theory i Pandora Tommorow. Trochę szkoda, bo nie był zły, ale jak już pisałem, tu wisienka na torcie jest kampania dla jednego gracza, więc ten multi można przeżyć. Edytowane 13 Kwiecień 2011 przez Hoplita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 13 Kwiecień 2011 Otoz gralem we wszystkie czesci na pc i dla mnie multi bylo tam wcisniete na sile. Ciesze sie, ze go nie ma pomimo panujacego trendu na multi. Te gry sprawdzaja sie idealnie bez niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 14 Kwiecień 2011 Miazga. Kolejny must have się robi. Bo jak dla mnie to były najlepsze części tej serii. Conviction jest już praktycznie niegrywalne wg. mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bigoS 0 Napisano 14 Kwiecień 2011 Hehe, chyba kolejny must have. Gra wygląda mega. Jeśli będzie tak wyglądała to naprawdę będzie to najładniejsza z reedycji. Wiem, że macie dość tego pytania, ale... Będzie w polskiej wersji językowej? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 9 Sierpień 2011 Splinter Cell Trilogy HD juz jutro na PSN http://www.joystiq.com/2011/08/09/splinter-cell-hd-trilogy-hits-euro-psn-tomorrow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 9 Sierpień 2011 O ja pierdziele, olać Snake'a, Sam Fisher da best! Czekałem na tą kolekcję wieki, kto grał w świetną Pandorę i CT, wie co to dobra skradanka. :) A grafika, cóż, dla mnie to wygląda na ciut lepsze Chaos Theory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankal422 20 Napisano 10 Sierpień 2011 (edytowane) Jakie wersje językowe będą, bo jeśli angielski to widzę że coś nie tak z głową mają, gdyż o ile pamiętam na blaszaku grałem full PL, z Baką w roli głównej. I kiedy jest aktulizacja sklepiku Edytowane 10 Sierpień 2011 przez pankal422 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 10 Sierpień 2011 Pytanie co z wersją na nośniku ? Będzie taka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankal422 20 Napisano 10 Sierpień 2011 Tak, ale we wrześniu, ale co z wersją językową, dla mnie logiczne było by dać dabing jak na PC, logiczne chyba...,. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 10 Sierpień 2011 Raczej "dubbing".... A to, że na PC było po polsku, nie znaczy, że i na konsoli musi być. Najwyżej napisy mogą dać w co wątpię, już tak nie marudźcie, Boże kochany... A PSS jest aktualizowany co środę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 10 Sierpień 2011 Jak by kogos interesowalo ile miejsca potrzeba na gry SC:2,5gb PT:2,9gb CHT:4,8gb Wole jednak wersje pudelkowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach