cwir 12843 Napisano 24 Luty 2011 Gierka bardzo fajna i fajnie moc zagrac w cos podobnego do starego HANGTIME. Ale jedyny minus to to ze w sumie FIRE nic nie daje. Troche tylko lepsza celnosc. W hangtime pamietam bylo to prawie 100% skutecznosci jak sie mialo. Tutaj czy czlowiek ma czy nie ma FIRE to malo robi :/ No i moglo by byc wiecej roznistych dunkow no i DOUBLE DUNKOW. Ale i tak gier extra i dlugo ja bede mial zapewne :> Eee.. ja jak mam zawodnika "on fire" to mu wszystko wchodzi. Trójki, dunki spod sufitu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 25 Luty 2011 Hmm to chyba jeszcze dobrze rzucac nie umie ;) Gram Lejkersami i Kobim.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 25 Luty 2011 Hmm to chyba jeszcze dobrze rzucac nie umie ;) Gram Lejkersami i Kobim.... Kobiemu to i bez "fire" większość wchodzi ;) Ja Classic Campaign póki co robię, wziąłem Miami ale za łatwo idzie. James i Wade robią robotę aż za dobrze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krucz(ens) 0 Napisano 1 Maj 2011 siema pogrywa ktos jeszcze w NBA JAM , jak neta rozruszaja to chetnie bym pogral z kims :D moze ustawe czy cos .pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki1983 3 Napisano 1 Maj 2011 siema pogrywa ktos jeszcze w NBA JAM , jak neta rozruszaja to chetnie bym pogral z kims :D moze ustawe czy cos .pozdro ja chetnie pogram PSNid: kaziuPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krucz(ens) 0 Napisano 1 Maj 2011 ja chetnie pogram PSNid: kaziuPL o b.fajno mam nadzieje ze PSN bedzie juz dzialac w srode to pod wieczor mozemy pograc 20-23 :D pozdro KaziuPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krucz(ens) 0 Napisano 2 Maj 2011 siema potrzebuje pomocy niewiem o co chodzi w tych trofach Eastern Conference Domination i Western Conference Domination ??? moze ktos z Was kuma czacze . pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki1983 3 Napisano 2 Maj 2011 siema potrzebuje pomocy niewiem o co chodzi w tych trofach Eastern Conference Domination i Western Conference Domination ??? moze ktos z Was kuma czacze . pozdro musisz przejsc cale Classic Campaign druzyna z kazdej konferencji...dla Eastern Conference Domination druzynami ze wschodu, dla Western z zachodu...strasznie czasochlonne i jak dla mnie nudne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krucz(ens) 0 Napisano 3 Maj 2011 aha dzieki dzieki .... no fakt czasochlonne . grajac orlando zajelo mi to 7-8 godz. a gdzie 6 ja pikolole to 3 dni bede gral. chyba se podaruje ale z 2 strony hehe..... czekam tylko aby online posmigac i juz a potem sie pomysli . pozdro i dzieki za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krucz(ens) 0 Napisano 3 Maj 2011 siema mam jeszcze 1 pytanko o tego trofa Wrecking Crew jak rozwalic tablice w mniej niz w 2 min. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki1983 3 Napisano 3 Maj 2011 siema mam jeszcze 1 pytanko o tego trofa Wrecking Crew jak rozwalic tablice w mniej niz w 2 min. pozdro mi to wpadlo samo z siebie przy pierwszym meczu w trybie SMASH...po prostu nawalasz caly czas dunki lub alley oopy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krucz(ens) 0 Napisano 4 Maj 2011 mi to wpadlo samo z siebie przy pierwszym meczu w trybie SMASH...po prostu nawalasz caly czas dunki lub alley oopy ;) oki spoko dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 5 Maj 2011 Jakaś usprawniona wersja ma wyjść na PSN. Wtedy kupię, bo niestety, ale gra nie nadaje się na nośnik i na taką cenę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krucz(ens) 0 Napisano 16 Maj 2011 no i chyba KaziuPL posmigamy online tzn ustawe w NBA JAM hhihihi ............... pozdro Ziomus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shatan 48 Napisano 19 Luty 2012 Panowie jak sie robi te ośmieszające tricki?? Chodzi mi o rzut na siedząco lub taki rzut jak kiedyś w szkole sie rzucało piłką lekarską... nie wiem za cholere jak to zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biszkopt 0 Napisano 14 Wrzesień 2012 siemano gra ktos jeszcze w ta gre?? jesli sa chetni on-line moj login viktoria_ruszow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bronar 17 Napisano 13 Grudzień 2012 Za miesiac wylaczaja serwery - ktos chetny na trofiki online ? Moj psn bronar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaza1980 0 Napisano 9 Styczeń 2013 witam, prosze o podpowiedz jak sterowac 2 zawodnikami 1 padem ? jak gram to jest komputer razem ze mną w druzynie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biszkopt 0 Napisano 19 Luty 2013 Wylaczyli juz servery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 19 Luty 2013 Tak, 11 stycznia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartep 0 Napisano 19 Luty 2013 Nba Jam chyba lepsze jest na PSP niz PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach