Jump to content
Sign in to follow this  
kyni

Nba Jam

Recommended Posts

Gierka bardzo fajna i fajnie moc zagrac w cos podobnego do starego HANGTIME. Ale jedyny minus to to ze w sumie FIRE nic nie daje. Troche tylko lepsza celnosc. W hangtime pamietam bylo to prawie 100% skutecznosci jak sie mialo. Tutaj czy czlowiek ma czy nie ma FIRE to malo robi :/ No i moglo by byc wiecej roznistych dunkow no i DOUBLE DUNKOW. Ale i tak gier extra i dlugo ja bede mial zapewne :>

Eee.. ja jak mam zawodnika "on fire" to mu wszystko wchodzi. Trójki, dunki spod sufitu..

Hmm to chyba jeszcze dobrze rzucac nie umie ;) Gram Lejkersami i Kobim....

Kobiemu to i bez "fire" większość wchodzi ;)

Ja Classic Campaign póki co robię, wziąłem Miami ale za łatwo idzie. James i Wade robią robotę aż za dobrze :D

siema pogrywa ktos jeszcze w NBA JAM , jak neta rozruszaja to chetnie bym pogral z kims :D moze ustawe czy cos .pozdro

siema pogrywa ktos jeszcze w NBA JAM , jak neta rozruszaja to chetnie bym pogral z kims :D moze ustawe czy cos .pozdro

ja chetnie pogram

PSNid: kaziuPL

ja chetnie pogram

PSNid: kaziuPL

o b.fajno mam nadzieje ze PSN bedzie juz dzialac w srode to pod wieczor mozemy pograc 20-23 :D pozdro KaziuPL

siema potrzebuje pomocy niewiem o co chodzi w tych trofach Eastern Conference Domination i Western Conference Domination ??? moze ktos z Was kuma czacze . pozdro

siema potrzebuje pomocy niewiem o co chodzi w tych trofach Eastern Conference Domination i Western Conference Domination ??? moze ktos z Was kuma czacze . pozdro

musisz przejsc cale Classic Campaign druzyna z kazdej konferencji...dla Eastern Conference Domination druzynami ze wschodu, dla Western z zachodu...strasznie czasochlonne i jak dla mnie nudne

aha dzieki dzieki .... no fakt czasochlonne . grajac orlando zajelo mi to 7-8 godz. a gdzie 6 ja pikolole to 3 dni bede gral. chyba se podaruje ale z 2 strony hehe..... czekam tylko aby online posmigac i juz a potem sie pomysli . pozdro i dzieki za info

siema mam jeszcze 1 pytanko o tego trofa Wrecking Crew jak rozwalic tablice w mniej niz w 2 min. pozdro

siema mam jeszcze 1 pytanko o tego trofa Wrecking Crew jak rozwalic tablice w mniej niz w 2 min. pozdro

mi to wpadlo samo z siebie przy pierwszym meczu w trybie SMASH...po prostu nawalasz caly czas dunki lub alley oopy ;)

mi to wpadlo samo z siebie przy pierwszym meczu w trybie SMASH...po prostu nawalasz caly czas dunki lub alley oopy ;)

oki spoko dzieki

Jakaś usprawniona wersja ma wyjść na PSN. Wtedy kupię, bo niestety, ale gra nie nadaje się na nośnik i na taką cenę.

Panowie jak sie robi te ośmieszające tricki?? Chodzi mi o rzut na siedząco lub taki rzut jak kiedyś w szkole sie rzucało piłką lekarską... nie wiem za cholere jak to zrobić

siemano gra ktos jeszcze w ta gre?? jesli sa chetni on-line moj login viktoria_ruszow

witam,

prosze o podpowiedz jak sterowac 2 zawodnikami 1 padem ? jak gram to jest komputer razem ze mną w druzynie