Link396 142 Napisano 17 Styczeń 2011 (edytowane) Ogarnąłem trochę syf na pulpicie, i teraz to mogę pokazać :D Edytowane 23 Styczeń 2011 przez Link396 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klera 18 Napisano 27 Styczeń 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 28 Styczeń 2011 (edytowane) fajny ten piesek (ciekawe, czy ktos jeszcze go zauwazyl ) @down LOL Edytowane 28 Styczeń 2011 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolonel1136 42 Napisano 28 Styczeń 2011 Jaki piesek :D? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klera 18 Napisano 29 Styczeń 2011 Jaki piesek :D? hahhaha ja tam mam psa?! ; o Nie widziaaaałem xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xus 0 Napisano 30 Styczeń 2011 (edytowane) kolega od pieska widze ze siedzi w mebelkach PRO100 itp kiedys sie tym sporo bawilem:) Edytowane 30 Styczeń 2011 przez Xus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klera 18 Napisano 1 Luty 2011 A no siedzi siedzi ; d w sumie to kiedys sie tym bawiłem, teraz juz nie ; p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kavior_ 2 Napisano 7 Luty 2011 (edytowane) edit: kolega od pieska widze tez, ze ma chyba Sony'ego Ericssona :P albo komus cos robil.. :) Edytowane 7 Luty 2011 przez kavior_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klera 18 Napisano 12 Luty 2011 (edytowane) A mam mam soniaka ; d dodaje nowy pulpit ktory sobie przed chwila ogarnąłem ; p Edytowane 12 Luty 2011 przez Klera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 13 Luty 2011 U mnie coś takiego, ale szykują się zmiany bo już trochę znudzony jestem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killavus~ 1 Napisano 26 Luty 2011 http://i52.tinypic.com/oqdull.jpg Pozdrawiam :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonCozinuss 7 Napisano 2 Marzec 2011 O to mój pulpit :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) @up mógłbym prosić link do tapety? :P Edytowane 2 Marzec 2011 przez Fyjo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonCozinuss 7 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) trzymaj : http://wall.alphacod...big.php?i=58905 :) Fryjo a może Ty się pochwalisz swoim pulpitem ? Edytowane 2 Marzec 2011 przez DonCozinuss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fyjo 4 Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) nie ma się czym chwalić, (komputer użytkują też inne osoby, więc nie ma mowy o tapetach) to jest z komputera stacjonarnego, na lapku ustawiam sobie tą tapetę co podesłałeś ;) http://i51.tinypic.com/2aaftpe.jpg Edytowane 2 Marzec 2011 przez Fyjo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 10 Marzec 2011 (edytowane) Posprzatalem ciut to i moge pokazac :D Edytowane 10 Marzec 2011 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ID okonio 49 Napisano 10 Marzec 2011 (edytowane) Co robisz w Autocadzie? Jako kto pracujesz? To jak robocze to ja też wrzucę: KILIK Edytowane 10 Marzec 2011 przez ID okonio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 10 Marzec 2011 Co robisz w Autocadzie? Jako kto pracujesz? To jak robocze to ja też wrzucę: KILIK No projektuje.. :D sieci wszelakie i przepycham je przez hmm w polsce to sie chyba "odbior" nazywa czy cus.. A u Ciebie to sliczniusio i rowniutko w tej robocie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ID okonio 49 Napisano 10 Marzec 2011 A co, po co mam marnować czas na szukanie czegoś, nigdy nie rozumiem ludzi co mają cały pulpit upaćkany ikonami Po za tym jak prezes przyjdzie i zobaczy piękną firmową tapetę to od razu inaczej się rozmawia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joshua 9 Napisano 10 Marzec 2011 Jako że te wasze pulpity coś mało męskie i za bardzo uporządkowane to daje swój :D http://img233.imageshack.us/i/pulpitlj.png/ Może znajdzie się ktoś kto sprawdzi dokładnie co tam jest bo sam nie wiem ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 11 Marzec 2011 Jako że te wasze pulpity coś mało męskie i za bardzo uporządkowane to daje swój :D http://img233.images...i/pulpitlj.png/ Może znajdzie się ktoś kto sprawdzi dokładnie co tam jest bo sam nie wiem ;d Ja tak wczoraj znalazlem formularz, ktorego szukalem :D nigdy bym nie pomyslal, ze est na pulpice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 11 Marzec 2011 (edytowane) Nowa tapeta: Edytowane 11 Marzec 2011 przez Krypto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 11 Marzec 2011 tez killzonowa tapete mam :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Marzec 2011 Alfa 159 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 28 Kwiecień 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach