_Matheo_ 666 Napisano 1 Sierpień 2012 (edytowane) Próbowałem dokończyć DNF, ale jakoś mnie odrzuciło. Przeszedłem 2 checkpointy i dalej nie mogłem. Może kiedyś jeszcze spróbuję. Dla odmiany włączyłem sobie multi. Dawno już nie widziałem takiego badziewia. Tylko dla masochistów. Jest taki moment w DNF, który faktycznie odrzuca... Jest to level w kasynie, gdzie gramy zarówno dużym, jak i zmniejszonym Księciem. Pomijając lichy design levelu, to jest tam taka ilość backtrackingu, że porzygać się można... Ale dalej jest już miodzio. Może akurat w tym momencie jesteś? ;) Edytowane 1 Sierpień 2012 przez _Matheo_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 1 Sierpień 2012 No że gra nie z 1 półki to się zgadzam. Generalnie ja akurat w to pograłem przez sentyment do starego DN3D jeszcze z pierwszego pentium :D Ale trzeba przyznać, że nie ma aż tak źle :) Ja tam przy tej grze nieźle się bawiłem :) i wcale nie jestem masochistą :). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trick76 15 Napisano 4 Listopad 2013 Nie nazywam się masochistą, a 2-gi raz przeszedłem Duke Nukem Forever + 1 raz dodatek Doctor Who Cloned Me i co??Dla mnie bomba. Tyle zabawy, śmiechu dawno mi żadna gra nie dostarczyła. Gry nie sprzedaję, bo jak w końcu przejdę zaległe tytuły, to dla odprężenia przejdę Duka jeszcze chociaż 1 raz, bo warto. Grafika na początku troszkę odrzuca, ale potem jest coraz lepiej, oczywiście do jakiegoś poziomu graficznego, ale dla mnie jest fajnie, wesoło, bez zbędnych duperel. Jest moc, mam nadzieję, że za jakiś czas wyjdzie kolejna gra z Dukem.Oby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach