portek 142 Napisano 17 Styczeń 2011 Zamieszczamy w tym temacie swoje filmiki i screenshoty nie śmiecąc w temacie Battlefield-Bad Company 2 - Ogólna dyskusja - część 2W dziale COD mają to dlaczego u nas ma nie być :laugh2: ,na początek taki filmik coś dla zwolenników kos a u nas ci tego nie brakuje :laugh2:rozdziałka od 360p do 1080p a tu gold blacha 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 17 Styczeń 2011 (edytowane) Zieeeeeeeeeeew, prawie zasnąłem. Filmiki w świetnej jakości (chociaż po co 1080p, jak na PS3 BC2 to nawet chyba nie jest pełne 720p, jak COD4) ale nudny jak flaki z olejem. Napisz czym to nagrywałeś, ile dałeś za sprzęt i gdzie. Edytowane 17 Styczeń 2011 przez hivonzooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 17 Styczeń 2011 nie no złotą kosę wbić to niezły wyczyn nie ma co jakość rzeczywiście dobra 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 17 Styczeń 2011 (edytowane) Trofka z Vietnam - Would you kindly STFU Napisz czym to nagrywałeś, ile dałeś za sprzęt i gdzie. sklep internetowy jak wpiszesz w google to znajdziesz avermedia darkcrystal hd capture station usb Funkcje urządzenia Przechwytywanie sygnału wideo Przechwytywanie sygnału audio Typ złącza magistraliUSB 2.0Wbudowany tuner FM (radio)NieZłącza wejścia/wyjścia1 x wejście S-Video 1 x wejście Composite (RCA) 1 x wejście Component (3 x RCA) 2 x RCA (wejście audio) 2 x RCA (wejście audio) 1 x wyjście Component (3 x RCA) 2 x RCA (wyjście audio) 1 x HDMI Standard kodowania audio/wideo MPEG-4 H.264 Pilot w zestawieNieObsługiwane systemy operacyjneMicrosoft Windows XP Microsoft Windows Vista Microsoft Windows 7 Zawartość zestawu instrukcja instalacji Kabel USB zasilacz Kabel Audio Kabel Component (3x RCA) oprogramowanie i sterowniki na CD Edytowane 28 Styczeń 2011 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skwapa 5 Napisano 18 Styczeń 2011 nie mówcie dobry pomysł z tymi wstawkami :thumbsup: musisz koniecznie nas ze znajomymi wstawic jak z c4 po przeciwnikach jeżdzimy pomysl na + pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 18 Styczeń 2011 Nagrałem dziś 2 filmiki, jeden z dzisiejszej gry na Oasis i 2 na Nelsonie. Niedługo wrzucę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 18 Styczeń 2011 Nagrałem dziś 2 filmiki, jeden z dzisiejszej gry na Oasis i 2 na Nelsonie. Niedługo wrzucę. A na tym z Oasis jest moment, w którym nasz najlepszy pilot Dizzy wpierdolił się Apachem na minę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 18 Styczeń 2011 Nie wiem, nie wiem, być może. Ja przynajmniej nic takiego nie zauważyłem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonBilson 29 Napisano 18 Styczeń 2011 portek nawet w tym screen shocie z vietnamu ja sie pojawilem jako gracz z twojej druzyny ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 18 Styczeń 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5Redl49mgyE Jakość beznadziejna, co jest winą mojego aparatu (czemu nie mogę ustawić innej rozdzielczości?) ale kilka fajnych QS jest. Part 2 potem, a Oasis trza pociąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
coffee88 57 Napisano 18 Styczeń 2011 Nie wiem, nie wiem, być może. Ja przynajmniej nic takiego nie zauważyłem :P ja zauważyłam, bo siedziałam właśnie w tym heli :laugh: ale się zdziwiliśmy :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 18 Styczeń 2011 Dobrze że holek nie pilotował :laugh: bo stało by się coś gorszego niż wylądowanie na minie :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 19 Styczeń 2011 Witam krótki filmik z C4 na razie tylko trzy kille :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 19 Styczeń 2011 http://www.youtube.com/user/FshMsh#p/u/9/h43mT6oAERw Polecam obczajenie kanału, to lider ode mnie z klanu, można znaleźć kilka fajnych filmików. Co jakiś czas jest updatowany, w miarę jak przybywa materiału :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 19 Styczeń 2011 Zdurniałem :( O co kaman z tym filmikiem? Bug, cheat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 19 Styczeń 2011 Chyba jakis super bug. Widzialem juz filmy na ktorych noz po 8 nie wchodzi a tutaj z takiej odleglosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 19 Styczeń 2011 Główcie się, główcie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 19 Styczeń 2011 No chyba że to jest ustawione; nożem dziabnął go ktoś z tyłu :geek: potem odpowiednio zmontowano filmik i mamy tego efekt powyżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 19 Styczeń 2011 Weźcie głośniej, słychać kogoś kroki z tyłu. Gdyby to było możliwe do wykonania, filmik już dawno stałby się nr. wśród bugów w BC2 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 19 Styczeń 2011 Faktycznie ladne kroki z tylu. Dopiero na sluchawkach mych swietnych uslyszalem;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 19 Styczeń 2011 Dostał kose z tyłu,macie podane weapon = knife i płotek nie pasuje to tak na moje oko :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 20 Styczeń 2011 To akurat nie ma nic do rzeczy. Ciekawy montaż, który wykorzystuje fakt, że na kill-camie nie widać "swojego" ciała :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 23 Styczeń 2011 (edytowane) Dostali baty i pouciekali :laugh: Edytowane 23 Styczeń 2011 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 24 Styczeń 2011 portek nie opłaca się strzelać z działka w czołg :thumbsup:no chyba, że go łatają. Jak dostaliście powinieneś się odwrócić i walić w tył tam skąd dostaliście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 24 Styczeń 2011 Dostali baty i pouciekali :laugh: Mięliśmy dużo szczęścia. Gdyby operator UAV miał perka na wzmocnienie to by nas pozamiatał :) A mówiłem przez HS'a żebyś strzelał do UAV a nie do czołgu ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach