One Post Man 4596 Napisano 17 Luty 2011 Takiego analnego wlotu jeszcze zem w zyciu nie widzial. http://www.youtube.com/watch?v=V90RFpfofFs&feature=player_embedded Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afrikan 40 Napisano 17 Luty 2011 (edytowane) Rzeczywiście nie zły wjazd :thumbsup: Edytowane 18 Luty 2011 przez afrikan 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 17 Luty 2011 balneator dobrze prawi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 17 Luty 2011 Takiego analnego wlotu jeszcze zem w zyciu nie widzial ... Qrde, dziwne tylko że Tank wyszedł z tego z pełnym paskiem energii Ciekawe czy ktoś to robił specjalnie czy to czysty przypadek :wacko: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 17 Luty 2011 Qrde, dziwne tylko że Tank wyszedł z tego z pełnym paskiem energii Ciekawe czy ktoś to robił specjalnie czy to czysty przypadek :wacko: nie wiem czemu ale wydaje mi się że to był czysty przypadek... chociaż zawszę można spróbować zrobić to samemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 17 Luty 2011 Ciężko jest to stwierdzić, bo heli leciał tak jakby specjalnie chciał to zrobić, ale ja stawiam, że to raczej przypadek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 17 Luty 2011 (edytowane) mam dość w tej grze nieprzydatnych snajperów ! powinni wydać w kolejnym BF3 instrukcję jak należy grać snajperem. http://www.youtube.com/watch?v=K488OO6o1eg Edytowane 17 Luty 2011 przez balneator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 19 Luty 2011 a tu mój filmik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 19 Luty 2011 Dave, ile na trzaskałeś killi tą wiertarą? :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 19 Luty 2011 Dave, ile na trzaskałeś killi tą wiertarą? :thumbsup: tutaj grałem z chłopakami to miałem 34 zabitych z wietrarki.. a grałem tylko wiertarka... tam 2 holek mi zabił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 19 Luty 2011 Ładny wynik :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 19 Luty 2011 dobre Dave :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 19 Luty 2011 dzieki hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 19 Luty 2011 Cholera dwóch Ci faktycznie ukradłem. nie zmienia to faktu, że jesteś nienormalny :thumbsup: Od siebie dodam, że to wszystko odbyło się podczas JEDNEJ gry. Goście całkiem dobrze się bronili - pomimo rozwalania większości paczek czołgiem z dystansu nie wygraliśmy tej rundy. I to jest SKILL :thumbsup: Chcemy więcej. Czekam na filmik Dizzego. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 19 Luty 2011 Świetny filmik, Dave, naprawdę pokazałeś skilla, ale część z Twoich ofiar to były totalne nooby. Jak można dać się zabić wiertarką, kiedy przeciwnik leci do Ciebie kilka metrów od przodu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 19 Luty 2011 Ja twierdze tak: Po 1. Dave wszyscy wiedza ze grasz na kodach :yucky: Po 2. Kuba zagraj z Davem;) Po 3. W rl moze dentysta jestes?? :laugh: :laugh: :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 19 Luty 2011 Świetny filmik, Dave, naprawdę pokazałeś skilla, ale część z Twoich ofiar to były totalne nooby. Jak można dać się zabić wiertarką, kiedy przeciwnik leci do Ciebie kilka metrów od przodu? To widzę kolego, że jeszcze Dave`a nie spotkałeś. Jak trafisz do przeciwnej drużyny to na pewno się dowiesz jak to możliwe. Ciekawe czy wtedy siebie też uznasz za 'totalnego nooba' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 19 Luty 2011 Kolejna partia dogtags :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 19 Luty 2011 Kolejna partia dogtags :laugh: Portek ty masz jako perk czapkę niewidkę ? :) akcja na arica harbor rozwala mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
coffee88 57 Napisano 19 Luty 2011 no właśnie Dave potrafi być takim fucking nightmare jak zacznie kicać z tą swoją zakręconą wiertarką:teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 19 Luty 2011 no właśnie Dave potrafi być takim fucking nightmare jak zacznie kicać z tą swoją zakręconą wiertarką:teehee: staram sie dobierać muzyke do filmiku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 19 Luty 2011 To widzę kolego, że jeszcze Dave`a nie spotkałeś. Jak trafisz do przeciwnej drużyny to na pewno się dowiesz jak to możliwe. Ciekawe czy wtedy siebie też uznasz za 'totalnego nooba' No ok, może co innego na normalu, gdzie w przeciwnika trzeba strzelać godzinę. Ale na hardcorze kilka killów by nie wyszło. Chociaż oczywiście ani trochę nie podważam skilla Dave'a. :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 19 Luty 2011 Pozdrów tych którzy mówili, że gram na myszce. Potwierdzam, Dizzy gra na myszce ;) Czasem nawet na Move ;) A jakiego trzeba miec skilla zeby grac na Move w gre ktora go nie obsluguje ;) Jak kiedys udowodnilem w dziale osiagniecia, jestem lepszy od Dizzy'ego ;) Czy to znaczy ze gram w BC2 na Sharp Shooter'ze? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DizzY-WolF 32 Napisano 19 Luty 2011 Taki z ciebie pro jak z koziej dupy trąba. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 19 Luty 2011 Mam lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach