Ronni_92 10 Napisano 20 Luty 2011 Dave, podaj tytuły nut jak możesz :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 20 Luty 2011 Dave, podaj tytuły nut jak możesz :thumbsup: 1: 30 Seconds To Mars -This Is War 2: 30 Seconds To Mars -Hurricane (Featuring Kanye West) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewy10 20 Napisano 20 Luty 2011 Kurde nie wiedziałem, że ja i brat jesteśmy tacy sławni :woot: Bardzo dziękuje za umieszczenie mnie w tym emocjonującym filmiku Co prawda mój wizerunek został wykorzystany bez mojej wiedzy i zgody dlatego sprawa trafiła do sądu i domagam się dobrowolnego poddania się i pozwoleniu wbicia sobie 100 kos Dave niestety :woot: Filmiku nie zrobie bo od momentu gry na kosy mam tak trzęsące się ręce, że nic byście nie zobaczyli a po drugie mój telefon (NOKIA 3310) niema wbudowanej kamery i musze dokupic :laugh: Także do zobaczenia w grze cieniasie :r2: :ninja: -------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vessarius 1 Napisano 21 Luty 2011 Filmik super. Jak wy tak ludzi z kosy możecie bić? Jakieś rady ? xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 21 Luty 2011 Filmik super. Jak wy tak ludzi z kosy możecie bić? Jakieś rady ? xD Biegaj, biegaj, skacz i uciekaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afrikan 40 Napisano 21 Luty 2011 Kurde może i ja zacznę kręcić filmy jak Portek i Dave też stał bym się sławny :happy: Tylko musiał bym jakiś dobry sprzęt kupić albo będę komórką nagrywać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ostryyy 0 Napisano 21 Luty 2011 (edytowane) Ten filmik z kosami obejrzałem cały. Chętnie bym zobaczył odpowiedź Lewego i Kosiarza, bo można powiedzieć, że ich sponiewierałeś, jeszcze to kucanie :thumbsup: Edytowane 21 Luty 2011 przez Ostryyy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 21 Luty 2011 jeszcze to kucanie tea bag :laugh: nie ma się czym przejmować liczy się play 4 fun :thumbsup: sobota cdn. reszta w drodze :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kampos666 8 Napisano 21 Luty 2011 Ale Bush Monster na was Napadł !!:laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 21 Luty 2011 10:57 hahaha 'Want some of this??' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyklb 0 Napisano 21 Luty 2011 (edytowane) witam, jesli temat byl to skasujcie moj post. Gdzie moge znalezc screenshoty zrobione podczas gry ? Edytowane 21 Luty 2011 przez malyklb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 21 Luty 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 21 Luty 2011 Oj Portek, Portek... Teabaggowanie nie wychodzi Ci na dobre - albo ktoś Cię ubije albo zaszlachtuje podczas tej zabawy :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewy10 20 Napisano 21 Luty 2011 Dave w piątek nagraj filmik jak Ty też dostajesz kosy może? Bo napewno będziesz leżał poczęstowany kosami ode mnie :woot: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 21 Luty 2011 dla tych co chcą wiedzieć jaka muzyka to:30 Seconds To Mars - Attack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 21 Luty 2011 dave głupku usuń to :scare: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 21 Luty 2011 dave głupku usuń to :scare: no weź... to tylko gra. spokojnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 21 Luty 2011 ostrzegałem cię teraz musze wynieść się z kraju,zrujnowałeś mi życie :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 21 Luty 2011 hehehe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 21 Luty 2011 dla tych co chcą wiedzieć jaka muzyka to: 30 Seconds To Mars - Attack :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 22 Luty 2011 Pawcio powinieneś się cieszyć - z dwojga złego lepszy defibrylator niż kosa bo przynajmniej nie ma po tym śladu. Pod warunkiem, że nikt nie nagrywa :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 22 Luty 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=KiODDmuZ8EU http://www.youtube.com/watch?v=5s3ZLi2Vc3Y Edytowane 27 Luty 2011 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 22 Luty 2011 Ciągle czekam na Cold wara ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 22 Luty 2011 Ciągle czekam na Cold wara ;-) Holek te twoje kosmiczne loty . Ja nie bardzo czekam bo mnie tam pojechali ostro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 22 Luty 2011 Holek te twoje kosmiczne loty Jakie loty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach