JPna100-Dave 1 Napisano 23 Luty 2011 no i co z tego?? przecież on życia nie ma.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewy10 20 Napisano 23 Luty 2011 Napewno jest takich więcej, a z wiekiem się wyrobi :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 23 Luty 2011 (edytowane) Ja niestety wczoraj musiałem opuścić ten serwer z rzeźnikami ( czytaj sprawy rodzinne :) ) ale takiej zadymy na randomowym serwie nigdy nie widziałem Jak na dobrej ustawce 12 typa czeka na ulicy z kosami na 12 nadbiegających tak samo żądnych krwi , fakt jest że na mape jeden debil się znalazł czołgiem ale raczej to robiło za podwózkę do czerwonej strefy :shok: Dave daj ten filmik bo to epic jest przecież a theme powinno być takie : part II part III Muszę chyba WD40 do mojego :r2: zapodać bo co 3 kosa mi wchodziła :mad: Dave ( no offence ) nie mogę sobie Ciebie wyobrazić jak na co dzień naginasz grzeczny chłopiec w tym mundurku szkolnym , a wieczorami zamieniasz się w mordercę :rofl: Edytowane 23 Luty 2011 przez KJN86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 23 Luty 2011 Jako, ze teraz też często pogrywam wookie to najbardziej podobała mi się akcja z twojego filmiku Dave 2:35 Holek- są na to preparaty :thumbsup:nie przejmuj się :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 23 Luty 2011 Holek- są na to preparaty :thumbsup:nie przejmuj się :teehee: Kiedyś bardzo 'dzika' kobieta powiedziała mi, ze lubi łysych facetów bo łysieje się od nadmiaru testosteronu :whistling: A 'łyse włosy' podobnie jak jakiś drugi tekst, którego za cholerę nie pamiętam robiły u nas furorę na HSie. /czy ja się tłumaczę?/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 23 Luty 2011 Dave daj ten filmik bo to epic jest przecież Dave ( no offence ) nie mogę sobie Ciebie wyobrazić jak na co dzień naginasz grzeczny chłopiec w tym mundurku szkolnym , a wieczorami zamieniasz się w mordercę :rofl: Filmik bedzie napewno przecież już skończyłem szkołę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 23 Luty 2011 Filmik bedzie napewno przecież już skończyłem szkołę No to wszystko jasne . BTW do filmiku musi być jakaś nuta bo to forum nie wytrzyma tej łaciny :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 23 Luty 2011 juz sie zasysa do neta :P link dam wieczorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 24 Luty 2011 sorka ze nie dałem wcześniej linka 15:35 najlepsze ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
coffee88 57 Napisano 24 Luty 2011 zadymka jak pod stadionem :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 24 Luty 2011 Dżizass jaki tam był kocioł! I te straszliwe lagi - 3/4 kos nie wchodziło. Od siebie dodam, że to był normalny randmowy serwer, na którym po prostu zaczęliśmy się kosić i tak się to rozwinęło :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 24 Luty 2011 Ale masakra, na scoreboardzie złota jak w uzębieniu rosyjskiego sprzedawcy Levi'sów. I do tego jaki soundtrack 01. I will survive your knife ... 02. King of Combatejszyn 03. Knife The Way 04. Knifeway to Hell :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 24 Luty 2011 Ale masakra, na scoreboardzie złota jak w uzębieniu rosyjskiego sprzedawcy Levi'sów. I do tego jaki soundtrack 01. I will survive your knife ... 02. King of Combatejszyn 03. Knife The Way 04. Knifeway to Hell :thumbsup: hahaha zarąbiste tytuły lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 24 Luty 2011 Hehe, wyglądało to jak 'piknik' w Poddębicach :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 24 Luty 2011 z pozostałych wycinków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 25 Luty 2011 Dave przyznaj się dlaczego Twój Hs świeci od 3:00 s :D Miło popatrzeć na ten gameplay szkoda że musiałem zakończyć po tej mapie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 25 Luty 2011 Dobre nuty, trzy ostatnie dobre kawałki :thumbsup: sam często ich słucham . Dziś z rana dobrze mi ( :mellow: ) kosy wchodziły to może uda się wam ustawka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 25 Luty 2011 (edytowane) Witam,ale się działo :laugh: Edytowane 25 Luty 2011 przez portek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 25 Luty 2011 Hej, bardzo fajne zdjęcia grupowe sobie strzeliliście. Kiedy filmik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 26 Luty 2011 co za kretyn... stoi mi...... .... na glowie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 26 Luty 2011 cdn, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 26 Luty 2011 a ten jeden czerwony na środkowej focie narobił paniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 26 Luty 2011 (edytowane) No to mamy pierwszy gameplay - dopiero się rozgrzewałem :laugh: :r2: :r2: :r2: :r2: :r2: :r2: Reszta gameplay w drodze Edytowane 26 Luty 2011 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 26 Luty 2011 No to mamy pierwszy gameplay - dopiero się rozgrzewałem :laugh: :r2: :r2: :r2: :r2: :r2: :r2: Reszta gameplay w drodze Wcale nie widać, że polowałeś na Dizzego :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 26 Luty 2011 (edytowane) Bo też nie miałem takiego zamiaru :laugh: To że nie wchodziłem zaraz po ubiciu jest celowe,aby pokazać jak walczy reszta sqadu :thumbsup: Edytowane 26 Luty 2011 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach