Szlachcic* 251 Napisano 27 Listopad 2011 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 27 Listopad 2011 Jak dla mnie najlepiej MAV'a używać na Autostrada do Tehranu/Podbój, grając Rosjanami podlecieć do bazy US, tam gdzie snajperzy kampią i kosić 3-4 na raz. Jeszcze dobrze mi idzie na Wielki Bazar/Szturm, ładnie punkty za same spoty lecą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 27 Listopad 2011 Jak Ty to robisz,że tak płynnie latasz? Ja odbijam się od ściany do ściany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 28 Listopad 2011 Jak Ty to robisz,że tak płynnie latasz? Ja odbijam się od ściany do ściany... Ja mógłbym to samo powiedzieć w stosunku do heli w BC2 :D A co do pytania to nie wiem, po prostu latam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 28 Listopad 2011 (edytowane) Wczorajsze żniwa :whistling: 7 nie weszła a 8 za wcześnie :laugh: Edytowane 28 Listopad 2011 przez portek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 28 Listopad 2011 Viper, postrach niebios :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 28 Listopad 2011 Jechu ty cyborgu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 28 Listopad 2011 Ja nie wiem, przy niektórych tyle latałeś MAVem i nie zorientowali się, że na nich polujesz? Przecież MAV nie jest niewidzialny. BTW co to za nuta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 28 Listopad 2011 No własnie z MAVem jest dziwna sprawa, bo bardzo trudno go zestrzelić :P Ciekawe czy go znefrią w patchu :) Muzyka: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 29 Listopad 2011 (edytowane) Viper, postrach niebios :D Jechu jako pilot czy strzelec? A tu moj maly rekordzik jezeli chodzi o liczbe zabujstw i zeby nie bylo, to nie zasluga usasa Uploaded with ImageShack.us Edytowane 29 Listopad 2011 przez gany1979 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma111 1 Napisano 29 Listopad 2011 Jechu jako pilot czy strzelec? A tu moj maly rekordzik jezeli chodzi o liczbe zabujstw i zeby nie bylo, to niezasluga usasa To teraz rekord z usasem to nie rekord? :wacko: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyrys 5 Napisano 29 Listopad 2011 (edytowane) 54/10 moj rekord chyba ladnie jechu :> Edytowane 29 Listopad 2011 przez Tyrys Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HelpUncleSam 0 Napisano 29 Listopad 2011 Jak tu wchodzi niedzielny gracz, to jest zdołowany po 2 stronach tematu :P Tak czy inaczej gratuluję wszystkim "cyborgom" ich świetnych wyników :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 30 Listopad 2011 (edytowane) Wczorajsze rozgrywki na Rushu w helikopterku zwiadowczym, wiadomo, że to nie to samo co walka na piechotę, ale rzadko zdarza mi się polatać, to się chwalę :) Levele niestety niskie, bo drużyna przeciwa nie wytrzymywała w starciu z Little Birdem i co chwila skład się zmieniał, aczkolwiek stingery latały aż miło :) Raport i Raport Podziękowania dla Prymka za ocalenie dupska i podłożenie paczek niczym w filmach - skok z helikoptera i do m-coma :D Edytowane 30 Listopad 2011 przez Bas 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malkon777 0 Napisano 30 Listopad 2011 (edytowane) Moje wypociny w BF3 - nie są to jakieś najlepsze momenty - po prostu godzinka z gry Edytowane 30 Listopad 2011 przez malkon777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 30 Listopad 2011 Takiego mięsa armatniego jeszcze nie widziałem, aż do dziś :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 1 Grudzień 2011 Człowiek lata sobie MAV-em a tu takie coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 1 Grudzień 2011 Bas wynik zajebisty ale co Ty czytasz na tej wikipedi ?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 2 Grudzień 2011 Bas wynik zajebisty ale co Ty czytasz na tej wikipedi ?:D Miałem tekst do tłumaczenia o rybakach z jeziora Inle w Birmie i sprawdzałem jakieś pierdoły :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 2 Grudzień 2011 Obiecany filmik dla @made_in_KRAKOW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 2 Grudzień 2011 O takich akcjach chyba dużo osób zapomina, a walka na metro właśnie tak powinna wyglądać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 2 Grudzień 2011 (edytowane) To już wiem ile mi brakuje do najlepszych A tak na serio to miał duże szczęście z tymi kilkoma killami pod rząd, bo rzadko się na takich trafia Edytowane 2 Grudzień 2011 przez Kryman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 2 Grudzień 2011 (edytowane) Miałem tekst do tłumaczenia o rybakach z jeziora Inle w Birmie i sprawdzałem jakieś pierdoły :D hehehe W sumie to bylem tez ciekaw co to i sprawdzilem ;D PS. Ogladajac te wasze SS to zal mi dupe sciska ze ja nie umiem latac :( Udzieli mi ktos lekcji ??:> Edytowane 2 Grudzień 2011 przez xMAFIA_PLxTOMASZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 3 Grudzień 2011 (edytowane) http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/10226398/4/228073636/ http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/10226398/4/228073636/ Edytowane 3 Grudzień 2011 przez Artikam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 3 Grudzień 2011 (edytowane) Pozamiatało kolesia :laugh: Edytowane 3 Grudzień 2011 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach