Szlachcic* 251 Napisano 28 Wrzesień 2011 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 1 Październik 2011 Laguna trochę inaczej :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 1 Październik 2011 Szkoda, że czas odlicza, fajna kampa by była :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 1 Październik 2011 Chyba w BF3 takich akcji nie będzie :D ?? oj będą, będą ... ten cały recoil to kiepska sprawa :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 2 Październik 2011 (edytowane) Witam,w końcu udało mi się posklejać do kupy zaległy materiał :laugh: i porównać video format w Battlefield 3 Beta między PS3 vs. Xbox 360 :laugh: - oczywiście na plus dla Xbox 360 a i chciałem się pochwalić że jeden z moich filmików osiągnął liczbę wyświetleń = 2952 [może dojdzie do 3000] :laugh: wielkie THX dla DJ to był jego pomysł :thumbsup: P.S. Szlachcic* konkurencja wróciła czyli ja !!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Edytowane 2 Październik 2011 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 3 Październik 2011 Którym to palcem się włączyło klocka co? :D To było do nas? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 3 Październik 2011 Którym to palcem się włączyło klocka co? :D To było do nas? :P Tak jakoś wyszło bo jest najdłuższy :laugh: po trzy miesięcznej przerwie to nawet nie jest ze mną źle - 11 kos weszło :laugh: a tu pięknie weszło dwa w jednym :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kminik 2 Napisano 4 Październik 2011 (edytowane) Witam. Porcja moich screenów z sobotniej rozgrywki i maksowania karabinu G3 (nie chwaląc się ustanowiłem swój osobisty rekord k/d - 80/10). Serdeczne podziękowania dla mojego sobotniego składu :) Edytowane 4 Październik 2011 przez Kminik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 4 Październik 2011 Pierwsza kosa w Battlefield 3 i chyba ostatnia jak tego nie poprawią :verymad: - odbywa się jakiś ceremoniał :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kminik 2 Napisano 4 Październik 2011 (edytowane) Pierwsza kosa w Battlefield 3 i chyba ostatnia jak tego nie poprawią :verymad: - odbywa się jakiś ceremoniał :laugh: Sam wbiłem już kilka noży w Becie i stwierdzam, że masz rację Portek. W BC2 nie było najlepiej ale jakoś to wyglądało i szło się przyzwyczaić, a w BF3 (beta) jest tragicznie i mam jak Ty ogromną nadzieję, że to poprawią. Zacierałem rączki na nowe nieśmiertelniki jednak na tym polu jak narazie się zawiodlem. Wierzę jednak, że DICE wyciągnie wnioski z opinii, o które zresztą proszą w mailach. Do zobaczenia na ubitej ziemi. Pozdrawiam. Edytowane 4 Październik 2011 przez Kminik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 4 Październik 2011 Też Wam za kosę z animacja nalicza 100pkt zamiast 300pkt, a w ataku i tak się przegrywa nawet jak obrońcy nie rozbroją paki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek86 12 Napisano 4 Październik 2011 Też Wam za kosę z animacja nalicza 100pkt zamiast 300pkt, a w ataku i tak się przegrywa nawet jak obrońcy nie rozbroją paki? ja dostawalem 100pkt .NO tez noz to zagadka :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yoshi 84 Napisano 6 Październik 2011 MAłe co nie co z BF3 http://www.youtube.com/watch?v=-kYHBl8Z-x0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FreshPrince 25 Napisano 6 Październik 2011 (edytowane) MAłe co nie co z BF3 http://www.youtube.c...h?v=-kYHBl8Z-x0 fajny gameplay, komentarz i wreszcie mniej przekleństw ;-) Edytowane 6 Październik 2011 przez FreshPrince Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 6 Październik 2011 ja dostawalem 100pkt .NO tez noz to zagadka :whistling: Jak wbijesz kose, gdzie nie wrywasz niesmiertelnika, to masz 100pkt. (przewanie od frontu). Z dog tag'iem 300pkt (juz 21 blach mam). Ogolnie kosy sa kapitalne, ale musza poprawic ich animacje. Poza tym, denerwuje mnie ze lezacy sie podnosi, gdy odpala sie animacja noza. Powinien lezakowicza odwrocic, i wbic noz miedzy oczy. Beautiful ant-camper brutal meele :thumbsup: . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 6 Październik 2011 (edytowane) Jak wbijesz kose, gdzie nie wrywasz niesmiertelnika, to masz 100pkt. (przewanie od frontu). Z dog tag'iem 300pkt (juz 21 blach mam). Ogolnie kosy sa kapitalne, ale musza poprawic ich animacje. Poza tym, denerwuje mnie ze lezacy sie podnosi, gdy odpala sie animacja noza. Powinien lezakowicza odwrocic, i wbic noz miedzy oczy. Beautiful ant-camper brutal meele :thumbsup: . Rzekomo miały być 3 animacje, w tym dla leżącego, ale być może zobaczymy je w pełnej wersji :) Edytowane 6 Październik 2011 przez Szlachcic* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartez9999 2 Napisano 6 Październik 2011 (edytowane) Dzisiejsze dwie rundy .Pobiłem swój rekord w Skill level:800 Edytowane 6 Październik 2011 przez bartez9999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek86 12 Napisano 6 Październik 2011 Yoshi mam takie pytanie: filmy sa w normalnej predkosci czy nieco przyspieszone.I czy bys mogl zrobic filmik z prezentacji broni jakies klasy itd.?Ja tak osobiscie jestem ciekaw uzbrojenia assualta, narazie gram AEK-971ale interesuja mnie ostatnie giwery.Dzieki i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 7 Październik 2011 Jak wbijesz kose, gdzie nie wrywasz niesmiertelnika, to masz 100pkt. (przewanie od frontu). Z dog tag'iem 300pkt (juz 21 blach mam). Ogolnie kosy sa kapitalne, ale musza poprawic ich animacje. Poza tym, denerwuje mnie ze lezacy sie podnosi, gdy odpala sie animacja noza. Powinien lezakowicza odwrocic, i wbic noz miedzy oczy. Beautiful ant-camper brutal meele :thumbsup: . Fajna by byla animacja lezacego jak sie na niego rzuca i wtedy go gdzies tam dzgnie. Z tymi dogtagami to u mnie wszystkie wbite kosy wygladaly tak ze jak robilem plecy to cos tam niby z szyji mu zrywal, ale nie widzialem tego niesmiertelnika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek86 12 Napisano 7 Październik 2011 to jak mam podejsc do kogos zeby zerwac blache i miec te 300pkt?bo nie kumam :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FreshPrince 25 Napisano 7 Październik 2011 to jak mam podejsc do kogos zeby zerwac blache i miec te 300pkt?bo nie kumam :pardon: od tyłu ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 7 Październik 2011 to jak mam podejsc do kogos zeby zerwac blache i miec te 300pkt?bo nie kumam :pardon: Najlepiej od tylu. Nie jestem pewien, ale kazda animacja rowna sie zdobyty dog tag. Zreszta sprawdz na battlelog, ile masz... w opcji TAKEN Fajna by byla animacja lezacego jak sie na niego rzuca i wtedy go gdzies tam dzgnie. Z tymi dogtagami to u mnie wszystkie wbite kosy wygladaly tak ze jak robilem plecy to cos tam niby z szyji mu zrywal, ale nie widzialem tego niesmiertelnika. Bedzie takowa dla lezacego (chyba) http://planetbattlefield.gamespy.com/View.php?view=Articles.Detail&id=29&game=15 Knifing animation looks a lot better, especially when knifing someone on the ground. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba105000 28 Napisano 7 Październik 2011 Ogolnie kosy sa kapitalne Ja tam bym ich kapitalnymi nie nazwał. O wiele bardziej wolałem te z BC2. Po pierwsze - bardzo długa animacja wbijania kosy. Po drugie - może z 20% kos wchodzi, reszta nawet jak się gościa z tyłu podjedzie nie wchodzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxTOMASZ 153 Napisano 8 Październik 2011 (edytowane) Ja tam bym ich kapitalnymi nie nazwał. O wiele bardziej wolałem te z BC2. Po pierwsze - bardzo długa animacja wbijania kosy. Po drugie - może z 20% kos wchodzi, reszta nawet jak się gościa z tyłu podjedzie nie wchodzą. Ja mam okolo 170 kos i zawsze kosa wchodzi od tylu. Animacja jest bardzo dobrym rozwiazaniem. Skonczy sie bieganie tylko za kosami ;) Kilka screenow z b3: Edytowane 8 Październik 2011 przez xMAFIA_PLxTOMASZ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek86 12 Napisano 8 Październik 2011 czas gry 00:00:00??? UMP45 jest zajebistem :-p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach