zetrov 20 Napisano 16 Lipiec 2012 dzisiaj mialem glupiego farta jak dla zabawy wzialem snajperke i zoabczylem ze lunety do niej nie wybralem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 16 Lipiec 2012 dzisiaj mialem glupiego farta jak dla zabawy wzialem snajperke i zoabczylem ze lunety do niej nie wybralem A wez sksa bez lunety z chwytem (niepotrzebny) i tlumikiem. To zobaczysz jak bedzie kosic :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aragornik 7 Napisano 17 Lipiec 2012 taka tam sobie bzdura - wyparował czołg :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 18 Lipiec 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uI1mtFhqkcY&list=UUvI2WtvoC0sx7-u9vY95a3Q&index=1&feature=plcp Moje pierwsze wideo lamerskie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 18 Lipiec 2012 Matijad czym nagrywane? Bo na 480p znośna jakość :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 19 Lipiec 2012 game capture hd tylko plik skompresowałem do wmw bo mój net 2mb wysyłał by na yt ze 2 dni chyba że coś robie nie tak to proszę o poradę kolegów fachowców -) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 19 Lipiec 2012 @up proponuje zainwestowac troche czasu aby zapoznac sie z vegas pro lub after effect do tego kilka filtrow zobacz sobie nasze filmy jedna z naszych nagrywarek to wlasnie game caputere hd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 19 Lipiec 2012 vegas pro kojaże ale o jakich filtrach mówisz ,o tych w programie czy jakies dodatkowe ,dzieki waszej recezji kupiłem ten sprzet i tu już należą się wam podziekowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 19 Lipiec 2012 napisz pw nie bedziemy robic balaganu w topicu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 19 Lipiec 2012 (edytowane) montage v2 kiepskie akcje ale ujdzie jak zawsze piszcie co nie tak co poprawić.... na v3 szykuje bombę xD i chce znać opinie edit. porównajcie ze starym filmikiem czy widać zmianę jakości Edytowane 19 Lipiec 2012 przez dApo 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 19 Lipiec 2012 fajnie fajnie, szkoda tylko ze nie słychać w tle dźwięków z gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 19 Lipiec 2012 Wszystko git imo. Tylko ta latarka na Zibie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 19 Lipiec 2012 nagrywarki od avermedia działają tylko z konsolami ? czy pod pc tez można tego używać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 19 Lipiec 2012 (edytowane) Wszystko git imo. Tylko ta latarka na Zibie ;) nie rozumiem ? :> fajnie fajnie, szkoda tylko ze nie słychać w tle dźwięków z gry. w tym problem czekam na przypływ gotówki by kupić inne słuchawki nagrywarki od avermedia działają tylko z konsolami ? czy pod pc tez można tego używać ? sciągnij xsplita w zasadzie jest do streamowania ale ma też opcje nagrywania Edytowane 19 Lipiec 2012 przez dApo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiash91 41 Napisano 19 Lipiec 2012 Moja pierwsza poważniejsza zabawa Vegasem. Jakość jak jest taka jest bo nagrywam tylko w SD :( Licze choć na jedno miłe słowo z waszej strony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 19 Lipiec 2012 nie rozumiem ? :> Żart. Prawie wszystkich wkurzają latarki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 19 Lipiec 2012 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 19 Lipiec 2012 Moja pierwsza poważniejsza zabawa Vegasem. Jakość jak jest taka jest bo nagrywam tylko w SD :( Licze choć na jedno miłe słowo z waszej strony ;) Strasznie przesadzone, ten żółty efekt jest do dupy. Sory ale taka prawda, jakaś fajna muzyka,dobre akcje i dobry montaż wystarczą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 19 Lipiec 2012 Moja pierwsza poważniejsza zabawa Vegasem. Jakość jak jest taka jest bo nagrywam tylko w SD :( Licze choć na jedno miłe słowo z waszej strony ;) sczerze wylaczylem po 5 sekundach dobry montaz bez kombinacji i bedzie jak trzeba teraz szkoda twojej roboty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musialinho 20 Napisano 19 Lipiec 2012 Nie wiem, czy było: http://www.youtube.com/watch?v=0ur9tz2qG8w&feature=youtu.be Cudowne! To będzie druga młodość BF3 ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo191919 0 Napisano 20 Lipiec 2012 nuda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melman 13 Napisano 20 Lipiec 2012 Songo- fajno że nagrałeś to lamerskie zagranie z taranowaniem heli przez samolot. Nie wiem jakim trzeba być noobem żeby braki zgrania oko- palec nadrabiać kamikadze??? No cóż idiotów świat ten pełen a filmik jak zwykle pierwsza klasa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 21 Lipiec 2012 (edytowane) Moje nowe dzieło ,nic rewelacyjnego ale jakość powinna niektórych zadowolić ,dzieki za pomoc DJYano http://youtu.be/PG7VKdC4oqM coś koniec mi niewyszedl upss Edytowane 21 Lipiec 2012 przez matijad 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kita 4 Napisano 21 Lipiec 2012 (edytowane) Sorki za swego rodzaju off-topa ale uwazam ze muzyczka dobra na dynamiczny montaz pzdr oczywiscie dla Naszych tworzacych generalnie kawalki maja jak dla mnie kozackie wlasnie cisne w aucie:) Edytowane 21 Lipiec 2012 przez Kita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 21 Lipiec 2012 ta w dodatku z guitar hero :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach