deadmau49 437 Napisano 27 Lipiec 2012 (edytowane) Fajna inicjatywa tego PadTV! Fajny materiał mają, trzeba ich rozreklamować! Tak jak było z Forumogadką na Polygamia.pl, niby zaczynali od zera, ale jak Polygamia ich rozreklamowała to był boom! Sama forumogadką przerosła oryginalne podcasty polygami. Nie mówiąc o zwiększeniu popularności serwisu. Właśnie zasysam wasze podcasty na iTunes. loL approved! http://battlelog.bat...55240986389013/ Pozdrawiam :) Edytowane 27 Lipiec 2012 przez deadmau49 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Furai 45 Napisano 27 Lipiec 2012 Grają dobrze, mają własny server, gameplaye są dobrej jakości. Czego chcieć więcej? :D @deadmau49: Fajnie wyglądają twoje raporty z PC. Same orzełki, a ty wśród nich i to w czołówce :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 27 Lipiec 2012 Eh, bywało lepiej. Co jak co, trudno mi się przyzwyczaić do pada i grania na PC. Do teraz nie widzę czasami przeciwników, gra jest po prostu za ładna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiZi 11 Napisano 27 Lipiec 2012 Dzięki chłopaki :) za miłe słowa, każde wsparcie się przyda! Kręcimy i nagrywamy w końcu dla Was... Do zobaczyska na serwerach! 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 27 Lipiec 2012 Fajna inicjatywa tego PadTV! Fajny materiał mają, trzeba ich rozreklamować! Tak jak było z Forumogadką na Polygamia.pl, niby zaczynali od zera, ale jak Polygamia ich rozreklamowała to był boom! Sama forumogadką przerosła oryginalne podcasty polygami. Nie mówiąc o zwiększeniu popularności serwisu. Właśnie zasysam wasze podcasty na iTunes. Pozdrawiam :) Grają dobrze, mają własny server, gameplaye są dobrej jakości. Czego chcieć więcej? dzieki chlopaki oprocz tego ze robimy to co robimy bo to kochamy to takie komenty powoduja ze chcemy dac z siebie wiecej ... 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 27 Lipiec 2012 Choć od dawna nie gram w bf3 na PS3, to tylko czekam na nowe produkcje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 27 Lipiec 2012 teaser mojego nowego projektu mam nadzieje że do końca lata wyjdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melman 13 Napisano 27 Lipiec 2012 (edytowane) Songo- fajnie że "Du Hast" w filmik wmontowałeś a pierwsze pier........e z RPG idealnie zgrało się z ciężkim wejściem gitarki- poeazja Jak ci braknie pomysłów na ścieżkę dźwiękową do kolejnej rzeźni BF to polecam "Go with the flow" QOTSA lub "Rolling" Limb Bizkit a poza tym może jakiś polski akcent "No Pasaran" Blade Loki, Moutza/ NTK "Odpowiedz mi kim jestem" albo "Sabotage" Beastie Boys lub "Fallen Leaves" kapeli Billy Talent ewentualnie "Sonne" Rammstein- ufffff Słowem podsumowania powiem tylko że rośnie nam tu nowy snajper kamery jak Mr. Kamiński :banana: Edytowane 27 Lipiec 2012 przez Melman 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 28 Lipiec 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 28 Lipiec 2012 (edytowane) japierdyle, ogladam tak sobie tego gameplaya co jest na 1 miejscu i sie dziwie ze czesto na kogos koles trafia, sadzilem ze na piecu tez jest 8 vs 8 a jak wlaczyl tabelke widac ze mozna przewinac w dol, czemu na konsoli nie dali mozliwosci zeby pograc np 10 vs 10 lub 12 vs 12 -.- no comment (i juz nie ma co zwalac na to ze nie ma RAMU). Nie ma co narzekac tez bo czesto sa wymiany ognia, no ale niedosyt jest .. fuck dice. A akcje fajne, RendeZook zapoczatkowal ere rozwalania samolotow z rpg i pewnie ludzie graja pol dnia zeby to nagrac. Edytowane 28 Lipiec 2012 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1604 10 Napisano 29 Lipiec 2012 Widzieliście coś takiego, jeżeli tak łapka w górę :banana: :rofl: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 29 Lipiec 2012 normalnie hardkorowy koksu .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 30 Lipiec 2012 Nowy filmik zapraszam http://youtu.be/q64adM5w9OU 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melman 13 Napisano 30 Lipiec 2012 (edytowane) matijad- A już myślałem że żeś z P90 zrezygnował... ale nieeeee Pana AYA LEGEND pojechałeś tym czołgiem że rzeczywiście przeszedł już do legendy :rofl: Oczywiście nie zabrakło lekcji w stylu jak stawiać pierwsze kroki w rozkurwianiu C4 :rofl: Muza też spoko coś w stylu bolywoodzkiego techo i do tych akcji FF pasuje idealnie... pan americano :banana: Edytowane 30 Lipiec 2012 przez Melman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 30 Lipiec 2012 (edytowane) 4:36 Pewnie się tadekptaku wkurwił, on się lubi wkurwiać :D Ale w 6:55 laga miałem Edytowane 30 Lipiec 2012 przez PredatorsPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 30 Lipiec 2012 Wszystko to oczywiście żart ,myśle że nikt tego na powaznie nie wziął Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 31 Lipiec 2012 Zgadnijcie :D mam nadzieje że się podoba bo moim zdaniem to jest moja najlepsza edycja jaką zrobiłem hehe Thumb up :) 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 31 Lipiec 2012 @up fajne fajne :) porobilnym jeszcze jakies fajne przejscia i midzio :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 31 Lipiec 2012 (edytowane) robiłem ale w finalnej wersji ich nie ma bo jakoś ciulato to wyglądało. poza tym zwiększa to czas filmiku, a tu starałem się go synchronizować z muzyką Edytowane 31 Lipiec 2012 przez dApo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 31 Lipiec 2012 @dApo Można wiedzieć jakim programem montowałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 31 Lipiec 2012 sony vegas pro 11 + do spowolnienia używałem Twixtor 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 31 Lipiec 2012 Bardzo fajne, tylko muzyka mi nie pasuje :) Nie gustownie, tylko po prostu nie zbyt pasuje do takich filmików. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melman 13 Napisano 31 Lipiec 2012 dApo- a jak dla mnie muza ogólnie spoko tylko przy takich akcjach gdzie pięciu kładziesz trupem jednego po drugim rzeczywiście przydałoby sie mocniejsze pier........e z gitarki Montaż fajny a i cela zazdroszczę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dApo 34 Napisano 31 Lipiec 2012 (edytowane) to nie tak że mam tego cela zawsze (niecałe 15%) ^^ dużo klnę podczas gry... leci taka łacina podwórkowa że aż mi żal ludzi z którymi gram ^^ mi samemu jest głupio z tego powodu i czasem wyciszam mikrofon kiedyś pokaże wam moje aim faile i inne to będzie ubaw Edytowane 31 Lipiec 2012 przez dApo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melman 13 Napisano 1 Sierpień 2012 dApo- rzucasz mięsem podczas gry? No to witaj w klubie :banana: Taka specyfika gry i chyba każdy łaciną swojego adwerszarza podsumowywuje Ot, sposób na stresa po robocie idealny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach