Mation 38 Napisano 3 Sierpień 2012 2:10 - normalnie jakby na ciebie czekał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 4 Sierpień 2012 Zrobiłem coś innego ,napiszcie czy jest ok http://www.youtube.com/watch?v=l1JcosWomUU 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melman 13 Napisano 4 Sierpień 2012 mati- widzę że kolega poracował nad napięciem i wprowadzeniem widza w nastrój odpowiedni do sytuacji. Mamy tu troche horroru, ER podczas reanimacji :laugh: i ten moment niepewności co też czai się za rogiem... Dobre, dobre no bo inne niż wszystko a te kosy to żenisz chłopie jak ta lala :banana: Oczywiście zakończenie godne filmów grozy- nie dosyć że smierć tuż przed pięknie zapowiadającą się kosą to jeszcze z nieoczekiwanej strony... z ręki przyjaciela :rofl: Jak ci się zdarzy kolejny raz z rzędu kolesia pojechać to wstaw motyw Niemena "Czy mnie jeszcze pamiętasz" będą jaja :rofl: songo- fajno że "No pasaran" wstawiłeś a tak a propos znaczy to "Nie przejdą" czyli do filmików i killi pasuje wprost idealnie A sieke to robisz po mistrzowsku :banana: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 4 Sierpień 2012 @mati nie wiem co powiedziec ... nie wiem o co biega i nie potrafie ocenic ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 4 Sierpień 2012 @mati nie wiem co powiedziec ... nie wiem o co biega i nie potrafie ocenic ... Strasznie ciezko sie to oglada. Nie mam pojecia jaki zamysl byl,ale jest bez polotu dosc mizernie wyszlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 4 Sierpień 2012 Co do Matiego macie racje. Mi oglądało się fajnie, bo wiedziałem jeszcze przed, o co będzie chodziło. Jeżeli ogląda to ktoś "obcy", to faktycznie może się nie połapać. Chodziło głównie o rywalizację matijad - Deeny, a dlatego że zostało to przeplecione innymi akcjami w celu wydłużenia filmiku, to wyszło tak jak wyszło. Będzie lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Furai 45 Napisano 5 Sierpień 2012 Nóż - największa pomyłka w Battlefieldzie. Chciałbym, żeby kosa była tak funkcjonalna jak w Killzone 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 5 Sierpień 2012 Kiedy gralem w wersje alpha na pc w BF3. To animacje byly naprawde roznorodne,nie wiem dlaczego Dice polowe animacji wykasowalo.Jeszce po tych patchach polowa kos nie wchodzi,albo sa lagi.. Nie ma nawet dyskusjii,ze BF3 to gra zrobiona na szybko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 5 Sierpień 2012 Haha, jak oglądałem twój film Matijad to krzyczę do siostry: Ścisz ten ostry dyżur, film oglądam :D a to u ciebie :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 5 Sierpień 2012 Najgorzej z jest z tymi kosami, że trzeba czekać aż się "zregenerują". Widać to na filmiku, jak 3 na plecy wskoczyłeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 7 Sierpień 2012 D3vZ vs vVv - Kaspian i Sekwana wygrana, a jeszcze jest Metro które przegraliśmy 6 i 60 kuponami, w sumie 2:1 wygrana :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarwal 67 Napisano 7 Sierpień 2012 Jednak zyjesz :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 7 Sierpień 2012 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 7 Sierpień 2012 cze wszystkim ! PTFO wraca do zycia przed wami part two :) miłego oglądania 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 7 Sierpień 2012 Dziś widać zatrzęsienie na forum z filmami ,ja dzis wkleje tylko gameplay z Ziba tover nic specjalnego koksem nie jestem http://youtu.be/pICCdMR1yZQ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 7 Sierpień 2012 @up z ta muza to przeginka :P poczatek ok ale potem to nie chce sie tego ogladac - jakies rave party & bf3 nie gra razem dobrze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 7 Sierpień 2012 @up z ta muza to przeginka :P poczatek ok ale potem to nie chce sie tego ogladac - jakies rave party & bf3 nie gra razem dobrze ;) wezmę to pod uwagę ,wieczorkiem wkleje link do najlepszego mojego filmiku jak do tej pory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 7 Sierpień 2012 omg poleciałeś z tym podkładem :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 7 Sierpień 2012 Krótki ale intensywny montaż :banana: http://youtu.be/8rigaNFyEXY 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 7 Sierpień 2012 @up można ? można :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aragornik 7 Napisano 8 Sierpień 2012 Nie ma to jak niezniszczalny sprzęt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 8 Sierpień 2012 Zniszczalny, tylko trzeba walić w podstawkę, tak jest z każdym sprzętem od recona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aragornik 7 Napisano 8 Sierpień 2012 To może miałem zeza:D ale jak widać nie chciał umrzeć:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 8 Sierpień 2012 Pierwszy testowy gameplay 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 9 Sierpień 2012 @up pc to pc inny swiat a materiał gitara :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach