Skocz do zawartości
portek

Screenshoty & Gameplay Video

Rekomendowane odpowiedzi

mati- widzę że kolega poracował nad napięciem i wprowadzeniem widza w nastrój odpowiedni do sytuacji. Mamy tu troche horroru, ER podczas reanimacji :laugh: i ten moment niepewności co też czai się za rogiem... :biggrin: Dobre, dobre no bo inne niż wszystko a te kosy to żenisz chłopie jak ta lala :banana: Oczywiście zakończenie godne filmów grozy- nie dosyć że smierć tuż przed pięknie zapowiadającą się kosą to jeszcze z nieoczekiwanej strony... z ręki przyjaciela :rofl: Jak ci się zdarzy kolejny raz z rzędu kolesia pojechać to wstaw motyw Niemena "Czy mnie jeszcze pamiętasz" będą jaja :rofl:

songo- fajno że "No pasaran" wstawiłeś a tak a propos znaczy to "Nie przejdą" czyli do filmików i killi pasuje wprost idealnie :biggrin: A sieke to robisz po mistrzowsku :banana:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mati

nie wiem co powiedziec ...

nie wiem o co biega i nie potrafie ocenic ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mati

nie wiem co powiedziec ...

nie wiem o co biega i nie potrafie ocenic ...

Strasznie ciezko sie to oglada. Nie mam pojecia jaki zamysl byl,ale jest bez polotu dosc mizernie wyszlo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Matiego macie racje. Mi oglądało się fajnie, bo wiedziałem jeszcze przed, o co będzie chodziło. Jeżeli ogląda to ktoś "obcy", to faktycznie może się nie połapać.

Chodziło głównie o rywalizację matijad - Deeny, a dlatego że zostało to przeplecione innymi akcjami w celu wydłużenia filmiku, to wyszło tak jak wyszło.

Będzie lepiej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nóż - największa pomyłka w Battlefieldzie. Chciałbym, żeby kosa była tak funkcjonalna jak w Killzone 3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy gralem w wersje alpha na pc w BF3.

To animacje byly naprawde roznorodne,nie wiem dlaczego Dice polowe animacji wykasowalo.Jeszce po tych patchach polowa kos nie wchodzi,albo sa lagi..

Nie ma nawet dyskusjii,ze BF3 to gra zrobiona na szybko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, jak oglądałem twój film Matijad to krzyczę do siostry: Ścisz ten ostry dyżur, film oglądam :D a to u ciebie :P

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorzej z jest z tymi kosami, że trzeba czekać aż się "zregenerują". Widać to na filmiku, jak 3 na plecy wskoczyłeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

D3vZ vs vVv - Kaspian i Sekwana wygrana, a jeszcze jest Metro które przegraliśmy 6 i 60 kuponami, w sumie 2:1 wygrana :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cze wszystkim !

PTFO wraca do zycia przed wami part two :)

miłego oglądania

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

z ta muza to przeginka :P

poczatek ok ale potem to nie chce sie tego ogladac - jakies rave party & bf3 nie gra razem dobrze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

z ta muza to przeginka :P

poczatek ok ale potem to nie chce sie tego ogladac - jakies rave party & bf3 nie gra razem dobrze ;)

wezmę to pod uwagę ,wieczorkiem wkleje link do najlepszego mojego filmiku jak do tej pory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy testowy gameplay

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

pc to pc inny swiat a materiał gitara :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi