Skocz do zawartości
Kovalov

G T Racing

Rekomendowane odpowiedzi

A tak w ogóle :D ( tylko jak będą jaja z hsami to będę rzucał czymś w coś kogoś ;D )

Lista startowa 02.03.2011 r

01. Kovalov

02. skret_kiszek

03. Zibikiel

04. noIDnumber

05. Ksawery

06. zielsko_glowy

07. Aragornik

08.

09.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chodziło mi o zajeżdżanie konkretnie w tym wyścigu bo przejechałem zaledwie 5 zakrętów, ale o wcześniejsze wyścigi i za każdym razem po wyścigu mówiłem, że to może przez przypadek, ale w kolejnych to samo więc dlatego się wkurzałem. Aragornik nie mam do Ciebie pretensji(widziałem, że piszesz podczas jazdy)-każdy się może zagapić, ale tak jak pisałem, jak już któryś raz z kolei zostajesz wyeliminowany przez kogoś tam to strasznie irytuje, a wczoraj miałem cały dzień nerwowy więc nie wytrzymałem i wolałem wyjść z wyścigu niż zrobić zadyme na następnym zakręcie :biggrin:. Troche dychne i dołącze w któryś dzień...może będzie znowu ten wypasiony clio bo uwielbiam to autko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję zwycięzcy. Z mojego punktu widzenia wyścigi kompletnie nieudane. Prawda jest taka że przed wyścigiem coś mi się zwaliło z pedałem hamulca i auto cały czas delikatnie mi hamowało, no chyba że nogą go podciągałem. Przed wyścigiem robiłem czasy poniżej 2 minut a w wyścigu 2:02 to był moim najlepszym, więc dwa miejsca w czołówce to i tak sukces. Pamiętam sytuację z Ksawerym o którą nie mam absolutnie żadnych pretensji, nie wiem jak z jego autem ale z moim na szczęście nic się nie stało.

Dopisuję się do listy w nadziei że naprawię ten hamulec.

01. Kovalov

02. Zarezerwowane dla hosta

03. Zibikiel

04. noIDnumber

05. Ksawery

06. Gucio1979

07.

08.

09.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Edytowane przez Gucio79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawiona Lista startowa 02.03.2011 r

01. Kovalov

02. skret_kiszek

03. Zibikiel

04. noIDnumber

05. Ksawery

06. zielsko_glowy

07. Aragornik

08. Gucio1979

09.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- Gumek kara za:

1. spychanie zielsko_glowy z toru na prostej startowej,

2. uderzenie w tył i zdemolowanie auta Roberta_vti,

3. nieprzepisowe blokowanie (ścięcie zakrętu, kontakt w tunelu) mojej skromnej osoby,

4. ogólnie zbyt agresywną jazdę do tego dość mocno uszkodzonym samochodem.

Zielsko przepraszam, że Cię spychałem po prostu w całym tym chaosie w ogóle pierwszego zakrętu po prostu tego nie zauważyłem nie robiłem tego specjalnie, co do sytuacji z Robertem to też oczywiście moje wina miałem trochę większą szybkość na wyjściu z zakrętu i myślałem o wyprzedzaniu Cię, jednak Ty też postanowiłeś zjechać nagle do wewnętrznej co mnie zaskoczyło nie zdążyłem zahamować no i skończyło tak jak się skończyło. Kovalov mówisz o sytuacji z Tobą na pierwszym okrążeniu? Tam lekko cię stuknąłem przy wjeździe do tunelu przepraszam, byłeś już przede mną więc po zderzeniu odpuściłem ale z tego co kojarzę nie blokowałem cię tam nieprzepisowo. Przepraszam też za inne przewinienia. Kurdę muszę jeszcze dużo potrenować, czasami przesadzam przeważnie przy blokowaniu za następnym razem będę jechał grzecznie :rolleyes: . Mam pytanie co do kary, jaką karę dostałem? Rozumiem, że czarno-białą flagę? Czyli jak zbiorę takie cztery to mogę zostać wykluczony z wyścigów ale teraz mogę startować w następnym?

01. Kovalov

02. skret_kiszek

03. Zibikiel

04. noIDnumber

05. Ksawery

06. zielsko_glowy

07. Aragornik

08. Gucio1979

09. Gumek(Jeśli mogę :))

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Edytowane przez Gumek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zielsko przepraszam, że Cię spychałem po prostu w całym tym chaosie w ogóle pierwszego zakrętu po prostu tego nie zauważyłem nie robiłem tego specjalnie, co do sytuacji z Robertem to też oczywiście moje wina miałem trochę większą szybkość na wyjściu z zakrętu i myślałem o wyprzedzaniu Cię, jednak Ty też postanowiłeś zjechać nagle do wewnętrznej co mnie zaskoczyło nie zdążyłem zahamować no i skończyło tak jak się skończyło. Kovalov mówisz o sytuacji z Tobą na pierwszym okrążeniu? Tam lekko cię stuknąłem przy wjeździe do tunelu przepraszam, byłeś już przede mną więc po zderzeniu odpuściłem ale z tego co kojarzę nie blokowałem cię tam nieprzepisowo. Przepraszam też za inne przewinienia. Kurdę muszę jeszcze dużo potrenować, czasami przesadzam przeważnie przy blokowaniu za następnym razem będę jechał grzecznie :rolleyes: . Mam pytanie co do kary, jaką karę dostałem? Rozumiem, że czarno-białą flagę? Czyli jak zbiorę takie cztery to mogę zostać wykluczony z wyścigów ale teraz mogę startować w następnym?

Wszystkie kary przyznane dzisiaj są w postaci dwukolorowej flagi, można zebrać trzy w okresie miesiąca od daty przyznania pierwszej, czwarta pokazana w tym okresie jest już jednokolorowa w odcieniu CZARNA PERŁA pardon.gif. Flagi czarno-białe ulegają wymazaniu z papierów kierowcy po okresie jednego miesiąca od daty ich pokazania. Rozwinę ten temat w regulaminie na stronie 1, obecnie był on ogólnie opisany, ale liczba incydentów jest zbyt duża, więc z przykrością muszę zastosować takie środki zapobiegawcze whistling.gif.

01. Kovalov

02. skret_kiszek

03. Zibikiel

04. noIDnumber

05. Ksawery

06. zielsko_glowy

07. Aragornik

08. Gucio1979

09. Gumek

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Edytowane przez Kovalov

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i mam flage:D to 1 wieszamy na prawym lusterku, druga na lewym trzecią na tylnym a czwarta ?:D jakieś mądre pomysły ?:D. A tak poważnie to postaram się więcej takich numerów nie odwalać zwłaszcza jazdy taksówkarskiej ;)

A z innej bajki. Ktoś chętny do pojeżdzenia tak za 1h ? Bez flag proszę :D

01. Kovalov

02. skret_kiszek

03. Zibikiel

04. noIDnumber

05. Ksawery

06. zielsko_glowy

07. Aragornik

08. Gucio1979

09. Gumek

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Edytowane przez aragornik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@aragornik

Jeśli chodzi o pisanie podczas jazdy to jest trochę głupie. Doszło do zdarzenia, trudno, później to możesz wyjaśnić. Nie wiem jak Was, ale mnie wkurza jak coś cały czas w tym pasku wyskakuje!!!!! Ktoś wlazł, ktoś wylazł, dziwne teksty.

Moja prośba jest taka

NIE PISZCIE NIC PODCZAS WYŚCIGU, JEŚLI TO NIE JEST ISTOTNE I NIE MA WPŁYWU NA DALSZĄ ROZGRYWKĘ.

Mam prośbę do Kovalova, czy możesz dodać taki punkt do zasad??

Ogólnie wyścig był jak zwykle sympatyczny.

Co do jazdy no to musimy wszyscy założyć sobie, że to nie są wyścigi rankingowe, a tylko nauka wyścigowej jazdy.

Mamy tu okazję na spokojnie się nauczyć kulturalnych rozgrywek on-line. Doceńmy to!!!!

Pozdrawiam i do miłego zobaczenia na torze:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi ja wiem, że to było głupie ale andre wyszedł i chciałem przeprosić a w ferworze mogłem po prostu zjechać i dać ręczny. No cóż mój błąd i moja głupota :) Następnym razem postaram się pomyśleć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tą 2 karą się zgadzam, ciąłem zakręt, przede mną był Aragornik i myślałem ze pojedzie swoim torem i lekko dodałem gazu, no i kontakt i obróciło go. To było niechcący i przepraszam go za ten incydent. Z 1 i 3 sytuacją muszę się zapoznać na powtórce. A i wg mnie nie jeżdżę agresywnie, mi się wydaję, że jadę spokojnie. No cóż zaczynam się w wyścigowe online bawić, do tego na padzie, gdzie początki bywają trudne. Później przeanalizuję swoją jazdę, choć staram się jechać jak najczyściej potrafię. A i jedna rzecz mnie zirytowała, na którymś z początkowych okrążeń, przy hamowaniu do zakrętu z pierwszego tunelu, Gucio po prostu za późno zaczął hamować i wbił się we mnie już przy wjeździe w ten lewy winkiel, co spowodowało, że poleciałem trochę dalej i konkretnie mnie wybiło z linii jazdy. Mam nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy, bo takie coś wybija z rytmu.

I gratki dla Ksawerego, który pod koniec długiego wyścigu trochę mnie podgonił i wywarł lekką presję. Jeszcze ze 2,3 okrążenia i była by walka o 1 miejsce.

pzdr

01. Kovalov

02. skret_kiszek

03. Zibikiel

04. noIDnumber

05. Ksawery

06. zielsko_glowy

07. Aragornik

08. Gucio1979

09. Gumek

10. boniek_pl

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Edytowane przez boniek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi ja wiem, że to było głupie ale andre wyszedł i chciałem przeprosić a w ferworze mogłem po prostu zjechać i dać ręczny. No cóż mój błąd i moja głupota :) Następnym razem postaram się pomyśleć :)

bez urazy, ale rozpraszają mnie wyskakujące wiadomości podczas wyścigu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi no urazy nie mam bo rozumiem i dlatego postaram się wcale nie pisać jeśli nie będzie konieczności a jeśli będzie to będę zwiedzał trawkę ;)

To ktoś może chętny pojeździć ? ;)

01. Kovalov

02. skret_kiszek

03. Zibikiel

04. noIDnumber

05. Ksawery

06. zielsko_glowy

07. Aragornik

08. Gucio1979

09. Gumek

10. boniek_pl

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

01. Kovalov

02. skret_kiszek

03. Zibikiel

04. noIDnumber

05. Ksawery

06. zielsko_glowy

07. Aragornik

08. Gucio1979

09. Gumek

10. boniek_pl

11. Robert_vti

12.

13.

14.

15.

16.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I gratki dla Ksawerego, który pod koniec długiego wyścigu trochę mnie podgonił i wywarł lekką presję. Jeszcze ze 2,3 okrążenia i była by walka o 1 miejsce.

pzdr

Nie 2,3 okr, tylko jak miałem już 3 sek. straty na początku ostatniego okr. po Twoim błędzie to poczułem krew cool.gif i zacząłem cisnąć za ostro jak na możliwości opon i wyrzuciło mnie na łukuthumbsup.gif. Za długo jechałem za Robertem i Guciem, dlatego mi uciekłeś.

A tak poważnie to jak na padzie to świetna jazda.

01. Kovalov

02. skret_kiszek

03. Zibikiel

04. noIDnumber

05. Ksawery

06. zielsko_glowy

07. Aragornik

08. Gucio1979

09. Gumek

10. boniek_pl

11. Robert_vti

12.

13.

14.

15.

16.

Edytowane przez Ksawery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to może i ja się dołączę :)

Nie grałem jeszcze online, więc jakbym się nie połączył to nie denerwujcie się.

01. Kovalov

02. skret_kiszek

03. Zibikiel

04. noIDnumber

05. Ksawery

06. zielsko_glowy

07. Aragornik

08. Gucio1979

09. Gumek

10. boniek_pl

11. Robert_vti

12. lukasz93

13.

14.

15.

16.

Edit:

Co to znaczy "samochody bez RM"?

Edytowane przez lukasz93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to może i ja się dołączę :)

Nie grałem jeszcze online, więc jakbym się nie połączył to nie denerwujcie się.

01. Kovalov

02. skret_kiszek

03. Zibikiel

04. noIDnumber

05. Ksawery

06. zielsko_glowy

07. Aragornik

08. Gucio1979

09. Gumek

10. boniek_pl

11. Robert_vti

12. lukasz93

13.

14.

15.

16.

ja jako pomoc organizatora powiem tak - zapraszamy i witamy w szkole :)

dodaj mnie do znajomego i wchodź przeze mnie w zakładce SPOŁECZNOŚĆ.

Gdybyś coś nie wiedział to pisz to Ci pomogę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edit:

Co to znaczy "samochody bez RM"?

Znaczy samochód bez modyfikacji wyścigowych, znaczy spojlery możesz dodać ale nie możesz ogólnej przeróbki zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy samochód bez modyfikacji wyścigowych, znaczy spojlery możesz dodać ale nie możesz ogólnej przeróbki zrobić.

OK, mam już autko na wyścig, tylko mam problem. Kupiłem do niego wszystkie części tak, że parametry nie mieściły się w ograniczeniach. O ile moc spadła po odjęciu turbosprężarki, tak nie da się zwiększyć masy poprzez odinstalowanie ramy, czy maski. Czy dodanie balastu tak by było te 1250Kg będzie w porządku? Czy mam kupować drugie auto :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, mam już autko na wyścig, tylko mam problem. Kupiłem do niego wszystkie części tak, że parametry nie mieściły się w ograniczeniach. O ile moc spadła po odjęciu turbosprężarki, tak nie da się zwiększyć masy poprzez odinstalowanie ramy, czy maski. Czy dodanie balastu tak by było te 1250Kg będzie w porządku? Czy mam kupować drugie auto :whistling:

Dodanie balastu oraz redukcja mocy są ok. biggrin.gif Proponuję włączyć turbo oraz zastosować ograniczenie mocy i porównać wtedy parametry auta odnośnie momentu obrotowego. Pamiętaj o zakupie odpowiednich opon, na środę są to sportowe miękkie. Jeśli będziesz wbijał do pokoju przez znajomego to: wchodzisz w społeczność > nick znajomego > obok filiżanki jest żółta ikona gra w toku. Jeśli nie ma tej ikonki tzn., iż znajomy jeszcze nie dołączył i trzeba czekać lub szukać pokoju w poczekalni. Sorki, że tak trochę łopatologicznie to wyjaśniam, ale czasami są z tym problemy pardon.gif.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z aut wybranych do wyscigu, z tego co kojarze tylko Golfa IV mozna poddac RM, ale nawet z osmioma workami cementu jest za lekki.

Swoja droga szkoda ze nie ma wsrod aut VW Golfa IV R32 '03, bardzo fajnie sie prowadzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

".... wchodzisz w społeczność > nick znajomego > obok filiżanki jest żółta ikona gra w toku. Jeśli nie ma tej ikonki tzn., iż znajomy jeszcze nie dołączył i trzeba czekać lub szukać pokoju w poczekalni."

Najpewniej szukać w poczekalni. Ja szukam po torze.

Ostatnio nie mogłem dołączyć mimo że Kovalov i Zibikiel byli już w pokoju. Wchodząc przez profil wrzucało mnie do ich prywatnego pokoju i byłem tam sam.

PS Przepraszam ale dziś nie pojadę. Obowiązki ponad przyjemności.

Edytowane przez PaT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uaktualniona lista startowa 02.03.2011 r

01. Kovalov

02. skret_kiszek

03. Zibikiel

04.

05. Ksawery

06. zielsko_glowy

07. Aragornik

08. Gucio1979