Major_Kupricz 0 Napisano 12 Grudzień 2008 A czy działa wam opcja Invert Up / Down? Chodzi o prawą gałkę, standardowo jest Invert ON a jak daje OFF to nic się nie dzieje a jestem przyzwyczajony do tego że up to up a nie Invert:/ Wy też tak macie czy tylko ja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
outlaw87 0 Napisano 12 Grudzień 2008 właśnie zaistalowałem Home ,mam pytanie czy przez cały czas robimy sobie co chcemy ,ale spotykac mozemy sie tylko ze zajomymi z friends listy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robtot 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Możesz to zmienić w opcjach ze lewo to lewo góra to góra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Major_Kupricz 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Możesz to zmienić w opcjach ze lewo to lewo góra to góra :) Ale właśnie zmieniam i nic się nie dzieje. Moze to błąd - w końcu to BETA i trzeba wysłać to do sony ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Już ktoś o tym wcześniej pisał. W systemie w części Network, tuż nad PSS pojawia się ikonka Home, za pomocą tego pobierzesz. Az taki slepy to ja nie jestem nie bylo tam zadnej ikonki home. Pomogl restart konsolki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhol 52 Napisano 12 Grudzień 2008 Już ktoś o tym wcześniej pisał. W systemie w części Network, tuż nad PSS pojawia się ikonka Home, za pomocą tego pobierzesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
outlaw87 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Home sie pobiera nad zakładka PS Store ;) Byłem właśnie w w wirtualnym sklepie ,narodu ze hej,ale jak dla mnie to cały ten Home to nic specjalnego, mało opcji ubioru i wogóle jakoś dziwnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saperman 0 Napisano 12 Grudzień 2008 no jak gralem to na poczatku bawilem sie dosyc fajnie ;) ale potem, gdy zaczałem sie zastanawiac "po co?" nie znałem odpowiedzi, poprostu od takie SIMSY tyle ze nie musisz dbac o to zeby nasza postac załatwiala swoje potrzeby fizjologiczne ---- @Up "mało opcji ubioru " beta! dzień dobry... i nie w zakładce PS Store tylko w zakładce Network, pozycja nad PS Store Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 12 Grudzień 2008 Home sie pobiera nad zakładka PS Store ;)Byłem właśnie w w wirtualnym sklepie ,narodu ze hej,ale jak dla mnie to cały ten Home to nic specjalnego, mało opcji ubioru i wogóle jakoś dziwnie Nie odpowiada Ci to nie wchodz, nie komentuj, zajmij sie czyms co lubisz i nie jest dziwne... Home jest zajebiste i daje mnostwo mozliwosci. Jak nie umiesz tego docenic jeden z drugim to znaczy, ze to nie jest sprawa dla was... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
outlaw87 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Nie odpowiada Ci to nie wchodz, nie komentuj, zajmij sie czyms co lubisz i nie jest dziwne... od kiedy to nie mozna komentowac ? Kiedy pełna wersja ?? wie ktoś ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bloterzoter 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Jeśli komuś nie pojawiła się ikonka Home, tak jak mi, to pewnie nie ma wystarczającej ilości wolnego miejsca na dysku (3 GB). Mi dopiero po małych porządkach pojawia się możliwość zassania Home. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 12 Grudzień 2008 od kiedy to nie mozna komentowac ?Kiedy pełna wersja ?? wie ktoś ?? Mozesz sobie komentowac, nawet krytykowac, ale jakos konstruktywnie, a nie biadolic. Tego malo, to jakies dziwne, Home to nic specjalnego. Wlasnie, ze jest to cos specjalnego, przemyslanego i rozwojowego. Ma mega potencjal, ktory na pewno beda wykorzystywac deweloperzy. To jest wersja BETA i dopiero co wystartowala, a mimo to potrafi dac wiele radochy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LosGutos 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Home sie pobiera nad zakładka PS Store ;)Byłem właśnie w w wirtualnym sklepie ,narodu ze hej,ale jak dla mnie to cały ten Home to nic specjalnego, mało opcji ubioru i wogóle jakoś dziwnie moze dlatego, ze to beta ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudzień 2008 a europa dostanie coś takiego jak w US Listen@Home albo wielka sale kinowa po której można chodzi ? Bo na EU nudaaa. ; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 12 Grudzień 2008 za kazdym razem trzeba pobierac jakies duperele jak sie wchodzi w jakies dzwi ? bo jesli tak jest to przy moim necie wiecej sie naczekam na sciaganie niz pochodze po tym home... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 12 Grudzień 2008 M się podobało jak jeden koleś puszczał dobra muzę przez headseta i było ją słychać w zależności jak blisko/daleko od typa jesteśmy. Jakość byał naprawdę niezła. Na pewno w Home pojawi się mnóstwo ciekawych rzeczy ale to oczywiście kwestia czasu i pomysłowości ludzi tworzących tą społeczność no i oczywiście Sony. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 12 Grudzień 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Vbsycjtd0Oo&NR=1 Running Man wymiata ;DD Wie moze ktos jak sie nazywa ta piosenka "You've got whole world in your hand" co leci przy jednym z ekranów? ;D Szukam a znalezc nie moge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Nina Simone? A nie, to wielu wykonawców śpiewa chyba. To jakaś religijna piosnka :) Zawsze jak słyszę tą piosenkę to mi się Con Air przypomina :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r0oFie 11 Napisano 12 Grudzień 2008 Nina Simone? A nie, to wielu wykonawców śpiewa chyba. To jakaś religijna piosnka :)Zawsze jak słyszę tą piosenkę to mi się Con Air przypomina :D Nie, to nie ona, ma zbyt mało męski głos ;D W kazdym razie, piosenka niezle wpada w ucho ;D EDIT: Sam znalazlem, Jonny 8 Track - Whole World jakby ktos potrzebował ;DD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Network Error D5027 wie ktos o co chodzi ?? nie moge juz wejsc do home.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Network Error D5027 wie ktos o co chodzi ?? nie moge juz wejsc do home.. Przyłączam się do pytania , wywaliło mnie z Home następnie pojawił się ten błąd i już za cholerę nie mogę wejść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Nie, to nie ona, ma zbyt mało męski głos ;D Opierałem się o sam tekst bo w robocie siedzę i głośników nie mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartkowski 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Nie wiem o co wam niektórym chodzi??? Przecież to BETA TEST HOME i ma prawo się zacinać ,gubić server itd... Poczekajmy jeszcze trochę a jeśli ktoś jest na tyle mądry i ma parę mil.dolców to może sam zrobi taką gierkę która nie będzie miała żadnych wad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perkel 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Siemka, a co wy na to by zrobić Club ps3site.pl ? Bo kluby to chyba największa siła w HOME,Np walnąć na głównej stronie ps3site że założony jest club HOME ? Jak cośmoge spoko założyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Network Error D5027 wie ktos o co chodzi ?? nie moge juz wejsc do home.. Na początku miałem D5027 , teraz załączam to wyskakuje mi C931,zostało tylko czekać cierpliwie aż wszystko się ustabilizuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach