Patricko 8082 Napisano 3 Marzec 2014 Jak nie masz kupionego Season Passa, albo Vault Hunter Packa (czy jakoś tak) co podnosi level, to 50 to max :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 3 Marzec 2014 Słabo. Dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
altus65 0 Napisano 4 Marzec 2014 Cześć Poszukuje ludzi/ekipy aby przejść grę w trybie Ultima Hunter. Poszukuje ludzi/ekipy aby zdobywać Legendarny Ekwipunek. Poszukuje /kupie /zamienie (THE BEE Lv 57) Ja mam lv 57 Tank. PS3 --> altus65 pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 11 Marzec 2014 Potrzebuję pomocy w friendship rules nick tutitt73 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 12 Marzec 2014 tutitt kiedy ? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woko27 48 Napisano 12 Marzec 2014 Też szukam chętnego do Frienship Rules, nick taki sam jak na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 13 Marzec 2014 Wbijam Wasze nicki zaraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 14 Marzec 2014 Woko27 dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 17 Marzec 2014 Mam problem z trofeum blight explorer. Odkryte mam 100% tych map, lacznie z Avis camp i bylem w eridium pump station 2 oraz oczywiscie w tej grocie w eridium na srodku. Co moglo byc nie tak, ze nie wskakuje??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 17 Marzec 2014 a masz cala kompanie ukonczona tzn wszystkie misje poboczne itp ? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 18 Marzec 2014 Nie, zostaly jakies poboczne drobiazgi, ale odkrylem wszystko co widoczne z mapy, myslisz, ze cos w pobocznych jest jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 18 Marzec 2014 Terrarormusa masz zabitego? Dla niego też jest osobna miejscowka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 18 Marzec 2014 TuttiFrutti xD dokładnie tak. Najpierw ukończ wszystkie misje głowne, poboczne dopiero potem zajmij sie odkrywaniem mapy. Na mapie są czasami takie miejsca jakby podzielone na warstwy. Tzn wchodzisz na sam szczyt góry i ci go odkrywa, ale pdo góra jest jaskinia której ci nie odkryje. Jest pare takich miejsc i wiekszość odkryjesz robiąc wszystkie misje. Tak więc spokojnie :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 18 Marzec 2014 Dzięki, zajmę siè tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 18 Marzec 2014 Terrarormusa masz zabitego? Dla niego też jest osobna miejscowka. Ta miejscówka do trofika się nie liczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 18 Marzec 2014 Muza miałeś rację. Pierwsza pozostawione misja i Teddys Cabin odkryte z trofeum 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 24 Marzec 2014 Potrzebuję co-opa do wbicia wyzwan online tzn wymiany, uzdrowienia. A jak zrobic wyzwanie "wygraj pojedynek"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 24 Marzec 2014 Potrzebuję co-opa do wbicia wyzwan online tzn wymiany, uzdrowienia. A jak zrobic wyzwanie "wygraj pojedynek"? Melee na osobie z coopa, tamten musi zaakceptować pojedynek a ty musisz go wygrać. Kaszka z mleczkiem, spkojnie da radę zrobić z randomami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 24 Marzec 2014 tutti mam urlop więc mogę w każdej chwili pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 24 Marzec 2014 Super, teraz jesteś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 31 Marzec 2014 Jak dojdę do levelu 50 pomoże ktoś z tym mega thrasherem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 1 Kwiecień 2014 Jak dojdę do levelu 50 pomoże ktoś z tym mega thrasherem? Ja mam 50 Axtonem więc możemy popróbować ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 2 Kwiecień 2014 Ok, farmię xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 2 Kwiecień 2014 To dajcie znać i w 3 go jakoś pokonamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 3 Kwiecień 2014 Mam 45, dzisiaj wbije dalej, czyli juz niedlugo Jeszcze pytanie, czy ktos z Was robil trofeum unseen predator na lev 5 a nie 31? Podobno jest taka mozliwosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach