HarDy 1684 Napisano 3 Luty 2014 Czy aby skrytka od Claptrapa nie służy do przerzucania itemkow miedzy postaciami? (Coś mi swita z samouczka ale ręki obciąć nie dam) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konstant 31 Napisano 3 Luty 2014 @HarDy - dokładnie tak. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 3 Luty 2014 Albo można po prostu włączyć drugiego pada, dołączyć tą drugą postacią do co-opa na splicie i mu dropnąć fanta. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OsamaBombLaden87 14 Napisano 4 Luty 2014 Albo można po prostu włączyć drugiego pada, dołączyć tą drugą postacią do co-opa na splicie i mu dropnąć fanta. Czy aby skrytka od Claptrapa nie służy do przerzucania itemkow miedzy postaciami? (Coś mi swita z samouczka ale ręki obciąć nie dam) @HarDy - dokładnie tak. Dziekuje za odpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 5 Luty 2014 Nie wiem czy było ale w walentynki ma wyjść nowe DLC do Bordera2, niestety przed ostatnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 5 Luty 2014 (edytowane) A później można się spodziewać wersji Super badass Goty :sweat: Edytowane 5 Luty 2014 przez DOMIN@TOR_88 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 6 Luty 2014 A później można się spodziewać wersji Super badass Goty :sweat: Badass Crater of badassitude badass edition xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 6 Luty 2014 A wcześniej Borderlands zawita na PS Vita... Grunt, że kasa się zgadza :yes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 7 Luty 2014 (edytowane) Nie wiem co się z tą grą u mnie dzieje. Nie mogę do nikogo dołączyć ani nikt nie może dołączyć do mnie. Bez przeszkód gram sieciowo w inne tytuły na PS3 i PS4 ale B2 mnie chyba nie lubi. Kiedyś grałem bezproblemowo, teraz kicha... Drugi problem jest taki że za cholerę nie mogę w pojedynkę ubić Voracidousa the Invicible na Utvhm a jako że nikt nie może do mnie dołączyć, męczę się z tym sam... :( Mam takie pytanko, teraz mam 61 lvl ale gdy dobiję do 72 lvl i wrócę do tego raid bossa on nadal będzie na 62 lvlu? Edytowane 7 Luty 2014 przez Gucio79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 7 Luty 2014 Nie wiem co się z tą grą u mnie dzieje. Nie mogę do nikogo dołączyć ani nikt nie może dołączyć do mnie. Powiedz mi na jakiej wersji grasz i skąd masz dodatki do gry? Mam takie pytanko, teraz mam 61 lvl ale gdy dobiję do 72 lvl i wrócę do tego raid bossa on nadal będzie na 62 lvlu? Będzie miał zawsze taki sam poziom jak Ty. Jak pójdziesz na 72, boss też będzie miał 72+ i będzie jeszcze trudniejszy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 7 Luty 2014 Powiedz mi na jakiej wersji grasz i skąd masz dodatki do gry? Kupiłem rok temu z PSN razem z season passem, w grudniu dokupiłem postać psycho i lvl cap 72. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 8 Luty 2014 Kupiłem rok temu z PSN razem z season passem, w grudniu dokupiłem postać psycho i lvl cap 72. Czyli wszystko masz kupione w PSS, nic z GOTY ani z PS+? I mimo to nie możesz grać online? To ciekawe. Kilka podobnych przypadków ostatnio miało miejsce, ale okazało się, że cwaniaki-cebulaki próbowały zainstalować DLC z wersji GOTY na cyfrową wersję gry, a tu się okazuje, że takie cwaniactwo nie przechodzi. Generalnie problem bierze się z niezgodności wersji, czyli masz inną wersję gry niż wszyscy inni i dlatego wyrzuca do menu. Tylko jeżeli wszystko było okej i nie próbowałeś być cwaniak, to naprawdę, nie wiem dlaczego u Ciebie to wystąpiło. Jakby Ci się chciało, zainstaluj jeszcze raz przynajmniej łatkę, a najlepiej całą grę (tak, wiem że to dziesiątki GB, ale inaczej się chyba nie da :P). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konstant 31 Napisano 8 Luty 2014 Poratuje ktoś tarczą The Sham na levelu 61 ? Pilnie potrzebuje. PSN: konstant Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 8 Luty 2014 Czyli wszystko masz kupione w PSS, nic z GOTY ani z PS+? I mimo to nie możesz grać online?. Nic nie kombinowałem i wszystko mam kupione w Pss. Sam kiedyś dałeś mi Fire Sand Hawka i Legendarny mod dla syreny. :) Grałem około września, później próbowałem w grudniu i już nie dało rady. W międzyczasie dokupiłem lvl cap i postać Kriega bo chciałem tą postacią pograć ze świerzakami z plusa a tu dupa zbita... Popróbuję z patchem, całej gry mi się nie chce przeinstalowywać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 17 Luty 2014 Na PSV trafi bundle Border 2 + PSV + karta 8GB...cena niby 199$. Zestaw ma mieć cross buy,cross play i cross save. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 17 Luty 2014 Duzo osob na pewno sprowadzi i zagra:) Podejrzewam ze u nas bedzie w granicach 1000zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 17 Luty 2014 Ciekawi mnie czy wersja z ps+ będzie zawierała cross buy...wtedy sobie przerzucę gierkę na vite i heja ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 17 Luty 2014 Ciekawi mnie czy wersja z ps+ będzie zawierała cross buy...wtedy sobie przerzucę gierkę na vite i heja ;D Przy takim układzie sam chętnie skorzystałbym z przeniesienia Bordów na Vitę. :) Ciekaw jestem tylko, jak będzie wyglądała kwestia cięć w grafice... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 19 Luty 2014 Czy jak odwiedziłem wszystkie miejsca gdzie dlcki się zaczynają (na 10 lvlu to zrobiłem) i sir hammerlock i tina te q mam od 30 lvla a piraci i torgue od 15. W tej chwili jestem pod koniec gry i mam 35 lvl chyba i nie chce wykonywać tych q na szaro, czy jak zacznę TVHM to będę je mógł robić od nowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 19 Luty 2014 Tak...po przejściu na TVHM wszystkie questy sie zerują i robisz je od nowa ale na wyższym poziomie niż na normalu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eMeK 25 Napisano 21 Luty 2014 Mam dwa pytania.. Nie mam ostatnio kompletnie czasu i nie mogę porządnie wsiąknąć w tą grę. Jej ogrom mnie przytłacza póki co :P Do rzeczy. Zacząłem grać postacią Zero. Jestem na lvl16 jak dobrze pamiętam. Jest możliwość zmiany postaci, ale tak, żeby nie zaczynać od nowa wszystkich misji itp? Chciałbym pograć Psycho ale nie chce mi się rozpoczynać gry od nowa. No i kiedy przejdę do tego TVHM? Przekraczając jakiś level czy może dopiero po ukończeniu wątku głównego? Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wincenty1 43 Napisano 21 Luty 2014 http://borderlands.wikia.com/wiki/Borderlands_2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 21 Luty 2014 (edytowane) Mam dwa pytania.. Nie mam ostatnio kompletnie czasu i nie mogę porządnie wsiąknąć w tą grę. Jej ogrom mnie przytłacza póki co :P Do rzeczy. Zacząłem grać postacią Zero. Jestem na lvl16 jak dobrze pamiętam. Jest możliwość zmiany postaci, ale tak, żeby nie zaczynać od nowa wszystkich misji itp? Chciałbym pograć Psycho ale nie chce mi się rozpoczynać gry od nowa. No i kiedy przejdę do tego TVHM? Przekraczając jakiś level czy może dopiero po ukończeniu wątku głównego? Dzięki. W tym właśnie cała zajebistość tej gry, że jest ogromna. :) A co do pytań... Nie ma możliwości kontynuowania obecnego wątku inną postacią. Jeśli wybierzesz nową postać, musisz grać nią od nowa. Oczywiście potem możesz ponownie wybrać Zero i kontynuować w miejscu, gdzie skończyłeś nim grę. Każdy save jest przyporządkowany do osobnej postaci. Do TVHM przejdziesz po ukończeniu wątku głównego. Edytowane 21 Luty 2014 przez _Matheo_ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 21 Luty 2014 W jedynce była możliwość zmiany klasy postaci w trakcie rozgrywki edytorem -> link od Patricko w tamtym temacie, gdzieś na ostatnich stronach. Nie sprawdzałem, ale jest szansa, że w dwójce również zadziała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 3 Marzec 2014 Może ktoś pomoże? Kilka dni temu dobiłem do poziomu 50 i na tym koniec. Gram już kilka godzin i level ani drgnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach