owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 31 Sierpień 2011 http://www.ps3site.pl/pierwsza-ocena-dead-island-mamy-kolejna-mocna-polska-produkcje-wideo/84478 Czyli nie dostaniemy gniota aka CoJ 3. Ciekawe czemu nie 10/10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 31 Sierpień 2011 Ja preorder też mam zamówiony :) czekamy ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwypij 92 Napisano 1 Wrzesień 2011 A ja wstrzymałem się z zamówieniem preordera z nieco innej przyczyny. 9 września zaczynam 2 tygodniowy urlop i bym nie zniósł świadomości, że gra leży nieużywana. Jestem pozytywnie nastawiony, pierwsza ocena wskazuje, że prawdopodobnie będzie ok. A może uda się kupić po tych 2 tygodniach nówkę za jakieś śmieszne pieniążki...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yog-Sothoth 11 Napisano 1 Wrzesień 2011 Już teraz nówka jest za 165zł, zamówiona i czekamy do 9 :) Akurat wypada w piątek więc jeśli nie będzie obsuwy to w weekend będzie można poszaleć na wyspie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwypij 92 Napisano 1 Wrzesień 2011 Link do przetłumaczonej z włoskiego na angielski recenzji: http://www.dead-island.com/forums/dead-island-game-news/1777-dead-island-playstation-magazine-italy-review-translated.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankal422 20 Napisano 1 Wrzesień 2011 Od tego premierowego zwiastuna wyszły mi gęsia skórka, już nie mogę się doczekać. Co do premiery to akurat w piątek, weekend spędzimy na tropikalnej wyspie, yeah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master™ 1 Napisano 1 Wrzesień 2011 Już niedługo premiera Dead Island. Jak myślicie, czy Techland wykonał dobrą robotę i będzie hicior, czy spaprał tak jak z Call of Juarez: The Cartel? P.S Wiem, że trailery robią oszałamiające wrażenie, mam nadzieję, ze gra też taka będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 1 Wrzesień 2011 będzie hicior, tylko nie wiadomo na jaką skale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankal422 20 Napisano 1 Wrzesień 2011 Na skale świata :) przynajmniej tak mi się wydaje, gierka dobra wizualnie, klimat też świetny, 4 znajomych i lecimy na Banoi. tylko czekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 2 Wrzesień 2011 (edytowane) http://gamezilla.kom...mat-dead-island http://gameplay.pl/deadisland Fajny pomysł, zobaczymy jak to się rozwinie. Edytowane 2 Wrzesień 2011 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankal422 20 Napisano 3 Wrzesień 2011 Teraz jeszcze 5 dni do szkoły i w piątek odbieram Dead island i nikt mnie na dworze nie zobaczy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 3 Wrzesień 2011 Świetnie że na weekend będziemy mieć tę gre :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genax 9 Napisano 4 Wrzesień 2011 Edycja Gore zamówiona :) jestem chętny do grania po multi jakby ktoś chciał :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 4 Wrzesień 2011 IGN Ratings for Dead Island (PS3) Rating Description out of 10 Click here for ratings guide 7.0 Presentation The story is a bit flat. It's easy enough to upgrade your weapons and such, but there's no flair to the menus. 7.0 Graphics Environments and zombies look good, but clipping and texture loading are issues. Cutscenes are stiff. 8.0 Sound Every time I came to a new area, I'd listen for zombie action. I don't think I'll forget the cries of a zombie chasing me anytime soon. Sound cuts out every so often on PS3. 8.0 Gameplay There are tons of quests to take, you build out your version of the character, and weapon mods keep combat interesting. The melee fighting is fun but takes getting used to. 8.5 Lasting Appeal If you can get over the game's stumbles and appreciate what it does right, you have a long campaign with online options to try out. 8.0 OVERALL Great (out of 10) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankal422 20 Napisano 4 Wrzesień 2011 Przycinanie, ale przecież kolejna generacja nie jest potrzebna... 8.0 troszkę mało jak na jedyną gre o zombi na ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandi 3 Napisano 4 Wrzesień 2011 Kurde zamówił bym ale tyle gier mam na pólce nie rozpoczętych ze szkoda mi szkoda :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 4 Wrzesień 2011 Nie sugerował bym się ocenami IGN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandi 3 Napisano 4 Wrzesień 2011 W ogóle kiedy ta gra wychodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 4 Wrzesień 2011 W piątek jest premiera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 4 Wrzesień 2011 Hey a ja mam pytanie poniekad zwiazane z gra, ale nie do konca. Zapowiedziono ksiazke Dead Island ktora premiere bedzie miala rowniez we wrzesniu. jednak czy ktos wie czy bedzie jej polska premiera? Dodatkowo...ktos juz sobie gra kto sie boi spijlerow niech nie wchodzi;p walkthrou DI http://www.youtube.com/watch?v=dnr4Kfdt0Tk&feature=autoplay&list=ULL2gRf6xYQdU&lf=mfu_in_order&playnext=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 5 Wrzesień 2011 Eurogamer dal 6/10. Przejscie kampanii solo zajelo gosciowi 26h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 5 Wrzesień 2011 (edytowane) Eurogamer dal 6/10. Przejscie kampanii solo zajelo gosciowi 26h Czyli nie taka dobra gra jak ja maluja. Po ostatnim CoJu bym sie nie zdziwil jakby techland znowu dupy dal, no nic, jutro zagram i sie sam przekonam. @kosciarz Mocny filmik, AI jest glupsze od buta. Rzucil molotovem, zombiaki sie spalily, a AI sobie grzecznie wchodzi w tego molotova i misje zaczynamy od nowa, jak tak to ma wygladac to chyba szkoda mi nerwow bedzie :sweat:. Edytowane 5 Wrzesień 2011 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 5 Wrzesień 2011 (edytowane) @kosciarz Mocny filmik, AI jest glupsze od buta. Rzucil molotovem, zombiaki sie spalily, a AI sobie grzecznie wchodzi w tego molotova i misje zaczynamy od nowa, jak tak to ma wygladac to chyba szkoda mi nerwow bedzie :sweat:. Niestety widzialem jeszcze glupsze sytuacje..;/ Ale tbh w ch to mam. Samo masakrowanie zombich wyglada dla mnie rewelacyjnie. Co mnie bardzo cieszy bedzie podzial itemow na white green blue i purple;p Dla mnie gierka i tak jest genialna;p Edytowane 5 Wrzesień 2011 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 5 Wrzesień 2011 (edytowane) Huhu... Jeśli Eurogamer dał 6 to coś musi w tym być, chociaż Eurogamer daje także 8 bardzo dobrym pozycjom, więc nie martwił bym się. EU chyba najbardziej surowo ocenia. Ale i tak nie mam zamiaru rezygnować z tej gry. Gothica 3 też wszyscy spisali na straty, a co rok do niego wracam, gdyż gra mi się wybornie. Edytowane 5 Wrzesień 2011 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 5 Wrzesień 2011 (edytowane) Na Polygamii zrecenzowali tą pozycję z notą 2/5 <_< Patriotami to oni z pewnością nie są. Przykładowe oceny z innych serwisów : Eurogamer – 6 TeamXbox – 9 IGN – 8 X360A – 84 Gamers Globe – 7 ShopTo – 4/6 Co-Optimus – 4.5/5 (General), 5/5 (Co-op) Videogame.it – 4/5 Gameswelt.de – 86 percent GameTrailers – 8.5 FZ.se – 4/5 Game Informer – 8.5 MediaKick – B+ Joystiq – 3/5 Destructoid – 7 Gamefront – 65 JV.com – 16/20 Eurogamer.de – 6 Szykuje nam się mocna pozycja ;) Edytowane 5 Wrzesień 2011 przez Dranz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach