PingwineQ 7 Napisano 15 Grudzień 2013 Tak to takie itemy, które wplywaja na stat, Twojego pomocnika. A jak uważacie, ktrory z nich jest najlepszy ? Ja biegalem z templariuszem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 15 Grudzień 2013 Dokładnie tak. Tylko pierwszy rzut miał hełm, czyli preordery + gry zakupione na premiere (podobnie jak GTAV ze sterowcem). Jeżeli na dole, z przodu pudełka nie ma napisane, że zawiera Infernalny helm, to znaczy, że ma gre z drugiego, trzeciego, czy jakiegokolwiek innego rzutu ;) Moze masz racje tyle ze np. ja gdzies czytalem (nie klamie bo i niemam powodu) ze gry ktore wychodza z drobnica (gta-sterowiec , diablo-helm) sa przez strony internetowe specjalnie niby wyroznione z dodatkowa zawartoscia a okazuje sie ze i tak potem dostaje sie te dodatki , tu wchodzi moj przyklad Metal Gear solid Revengence - Miecz foxa + jego skurka (tylko preorder) ja kupilem gre po 2ch miesiacach u znajomego i mialem , Gta V - sterowiec (preorder) znowu ten sam koles 3tygodnie po premierze , Diablo 3 prawie 3miechy po helm infernalny , tak ze ja smiem twierdzic inaczej choc moge sie mylic :P moze mam jakies szczescie albo te info co czytalem jest prawda. Tak to takie itemy, które wplywaja na stat, Twojego pomocnika. A jak uważacie, ktrory z nich jest najlepszy ? Ja biegalem z templariuszem Moim zdaniem to wlasnie templariusz jest najlepszy ale moze to miec tez zwiazek z dana postacia jaka grasz , ja gralem magiem i templariusz byl dla mnie najlepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanti 2 Napisano 15 Grudzień 2013 (edytowane) Czy można przeglądać itemy jakie ma moja postać z D3 z PS3 na stronie internetowej blizzarda ? Edytowane 15 Grudzień 2013 przez kanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artorias 32 Napisano 15 Grudzień 2013 @UP Nie można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwineQ 7 Napisano 16 Grudzień 2013 Ja gram mnichem i temp jest na prawde świetnym kompanem, koszmar to nie taki koszmar :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 16 Grudzień 2013 Ja gram mnichem i temp jest na prawde świetnym kompanem, koszmar to nie taki koszmar :P Mnich pod tank czy dps? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwineQ 7 Napisano 16 Grudzień 2013 Wiesz co ja jestem akurat zielony w buildach, ale dobijam glownie zręczność, ataku mam tam okolo 2k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camus231989 6 Napisano 16 Grudzień 2013 Wiesz co ja jestem akurat zielony w buildach, ale dobijam glownie zręczność, ataku mam tam okolo 2k Zajrzyj na battleneti poszukaj buildow. Pokaze Ci wykaz pcentowy kto czego uzywa. Ja zmodyfikowalem troche build pod dpsa bo po prostu tak mi sie 'lepiej' gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwineQ 7 Napisano 16 Grudzień 2013 Ale co tu jest za filozofia, aby byla zręczność i witalonosc chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camus231989 6 Napisano 19 Grudzień 2013 Chodzi o build skilli. Ew. Jeszcze przedmiotow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 21 Grudzień 2013 Powiedzcie mi jak to jest z zapisywanem gry w konsolowym diablo? Czy zapisuje sie ona tylko w punktach kontrolnych czy jak wejde pogram dajmy na to 5minut i wyjde z gry tez zapisuje samo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 21 Grudzień 2013 Zapisuje na bierząco. Jak wejdziesz na 5 minut zmienisz ekwipunek czy podniesiesz jakis item i wyjdziesz to będziesz miał zapisane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 21 Grudzień 2013 Miałem Diablo w wersji cyfrowej które przeszedłem łącznie z Inferno i sprzedałem. Chciałem sobie kupić wersję z dodatkiem dopiero na PS4 bo nie wiedząc czemu żyłem w przeświadczeniu że wychodzi w marcu. ( wychodzi ale tylko na PC). Wrócił bym do świata D3 ale już w wersji pudełkowej, ostatnio wyleczyłem się z kont składkowych ale nie wiem czy sejw będzie mi działał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 21 Grudzień 2013 Ja mam jeszcze jedno pytanko, czy bossow mozna zabijac po kilka razy? Jesli tak to jak zresetowac lokacje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonkotjoPoland 14 Napisano 22 Grudzień 2013 Ja mam jeszcze jedno pytanko, czy bossow mozna zabijac po kilka razy? Jesli tak to jak zresetowac lokacje? Tak, można. Wychodzisz z gry, bierzesz wybór aktu i wybierasz akt z interesującym Cię bossem. Jeśli już zdecydujesz który to ma byś boss to wybierasz odpowiedni rozdział(z reguły jest to ostatni rozdział danego aktu) i odpalasz grę. Można powtarzać tą czynność wielokrotnie i skopać tyłek Diablo po stokroć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 22 Grudzień 2013 Dzięki za pomoc panowie. Gra miodzio w porownaniu do wersji na pc super mi sie gra. Tymbardej ze wyrwalem za 79zl bo bylo zle zametkowane i musieli mi za tyle juz sprzedac;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaJJkell 5 Napisano 22 Grudzień 2013 Miałem Diablo w wersji cyfrowej które przeszedłem łącznie z Inferno i sprzedałem. Chciałem sobie kupić wersję z dodatkiem dopiero na PS4 bo nie wiedząc czemu żyłem w przeświadczeniu że wychodzi w marcu. ( wychodzi ale tylko na PC). Wrócił bym do świata D3 ale już w wersji pudełkowej, ostatnio wyleczyłem się z kont składkowych ale nie wiem czy sejw będzie mi działał? Zapis powinien byc , ja po pobraniu wersji demo z ps store przeszedłem ile tam mozna było i zakupiłem pełną wersje pudłkową w sklepie i postać którą gralem w demo miałem w pełnej wersji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grumszak 6 Napisano 24 Grudzień 2013 (edytowane) a wrazie jakby sejWa nie bylo napisz to dam ci z haXowane itemy i wbijesz se 60 w 2-3 godziny Edytowane 24 Grudzień 2013 przez Grumszak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 24 Grudzień 2013 Gdzie najlepiej farmić to cholerne złoto? Ukończone 4 poziomy trudności + kilka godzin biegania i efekt? 1,5mln zł. Goldfind na poziomie 200+ więc szału nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grumszak 6 Napisano 24 Grudzień 2013 (edytowane) moge dac ci zlota skore jak niemaszinferno mistrz 5 Edytowane 24 Grudzień 2013 przez Grumszak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 24 Grudzień 2013 moge dac ci zlota skore jak niemasz inferno mistrz 5 Mam dwie albo i trzy złote skóry więc mnie to nie ratuje :) Zastanawiam się tylko czy inferno master 5 to nie będzie za dużo jak na Demon Huntera ubranego pod goldfind. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grumszak 6 Napisano 24 Grudzień 2013 to dam ci modyfikowana kusze :D jak chcesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ljbigluki 10 Napisano 24 Grudzień 2013 (edytowane) Firo pograj z kimś na wyższym mp i pl, powinno lepiej lecieć, samemu gra się nieźle, ale najlepiej w tę grę grać przynajmniej w dwóch, w czwórkę gra się extra ;) Edytowane 24 Grudzień 2013 przez ljbigluki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 24 Grudzień 2013 Mogę pofarmić z kimś Golda, zacząć grę od nowa. Ktoś chętny? PW na PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaJJkell 5 Napisano 24 Grudzień 2013 Gdzie najlepiej wbijać lvl ? Przeszedlem na normalu 4 akty i mam 30 lvl biore sie za koszmar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach