perek2009 7 Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) Nie płacz już bo widzę, że z tobą gadanie to już pienisz pianę. Ja nie pisałem, że to ty jesteś winny zajścia, tylko napisałem jak jest z mojej perspektywy. Co będzie to będzie, zachowałem minimalną odległość, stało się i już, a mam prawo się bronić, bo może uda mi się jakoś uniknąć kary i nie denerwuj się tak, bo na zawał niedługo walniesz. Buahahahahaha. Ja przyznałem się do jednej stłuczki, o drugiej nie mam zdania a ty przynajmniej przyznaj się do stłuczki ze mną, bo widzę, że nie czytasz moich postów tylko olewasz je ciepłym moczem, tak było poprzednio, gdy nie mogłem się doczekać wytłumaczenia, ave satan i nie pień się już, bo ja tylko wyrażam swoja opinię i nie piszę powieści fabularnej. a skąd ty wiesz czy się pienie widzisz mój wyraz tważy( :verymad:) o może teraz widzisz :thumbsup: mardok.... jak bym się spienił do bym dał sobie spokuj z wyścigami... p.s. jaki czas robisz na deep forest pytam poważnie.. mi się udało zrobic 1:09:066 Edytowane 5 Marzec 2011 przez perek2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok 8 Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) No tak jak napisałem wyżej, zaraz zasiadam za kierę i zobaczę jeszcze czy dam radę poprawić coś, jak nie to kombinuje z ustawieniami. To wbijaj na pokój, będę miał motywację jakąś xD Edytowane 5 Marzec 2011 przez Mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) No tak jak napisałem wyżej, zaraz zasiadam za kierę i zobaczę jeszcze czy dam radę poprawić coś, jak nie to kombinuje z ustawieniami. To wbijaj na pokój, będę miał motywację jakąś xD ok na chwile się wbije, bo niedługo wychodzę z juniorem do dżungli (taki park dla dzieci) :thumbsup: Edytowane 5 Marzec 2011 przez perek2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok 8 Napisano 5 Marzec 2011 Zmieniłem ustawienia dyferencjału 30-70 i dało mi to czas 1.10.205, z ociężałej Cali zrobiła się zwrotniejsza i troszkę podatna na poślizg, jednak jeśli chciałbym zejść poniżej tego czasu, to ratuje mnie jedynie ingerencja w zawieszenie i oczywiście mocniejszy kierowca xD Zrobiłem sobie póki co małą przerwę. Byłby jakiś chętny kozak do przetestowania mojej Cali, chciałbym mieć obraz czy ja jestem do dupy, czy samochód odstaje od reszty? xD Dla porównania, Perek dzisiaj zrobił 1.08.8xx, do tego gra na padzie, ja na kierze i mnie to trochę załamuje xD No ale chciałem się wyróżniać ze stawki samochodem, więc z całych sił będę walczył o o top 5, choć wiem, że będzie to bardzo trudne xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) Uff jak gorąco się zrobiło :P Tylko bez większych kłótni :D Gawron jak skończysz wlepiać kary to napisz zbiorową informację. Ja prawdopodobnie dopiero jutro będę w domu więc uzupełnię tabelę. Obecnie jestem na jakiś laborkach PiOP w szkole na kompach, ale po idę na melanż i wracam jutro:P Także jestem wyłączony z dzisiejszego ewentualnego treningu :( Sprzeciw!!! :laugh: Sumo Ty to jesteś the best :D Co byśmy zrobili bez Twojego zajebistego humoru :D :D :D :thumbsup: Edytowane 5 Marzec 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 5 Marzec 2011 Panowie,spieramy sie i dobrze a i tak sie lubimy bo paczka jest dobra,tak wiec kary. Sztiff na wniosek harda -8pkt. Zarzut Mardoka oddalilem nie widze tam winy Perka wpadl na bande 2 razy i niestety inni ucierpieli coz poradzic chyba za to karac nie mozna.Zasada ograniczonego zaufania obowiazuje w kazdym wyscigu,tym bardziej na takim lazurowym gdzie miejsc do wyprzedzania jest niewiele,warto jechac kilka okrazen i obserwowac gdzie ktos lubi popelniac bledy i tam ryzykowac wyprzedzac. Dla tych co uszkodzili Perka to rozumiem ze sytuacja 1 Audi red bull co wjezdza w zadek to Bolo 2Znowu audi to Valhalem 3clk nie wiem kto ale kara tej samej rangi co wyzej 4.calibra to wiadomo czyja Mardok to samo przewinienie. 5 chyba pnabor spychal perka na bande Dalej byl taki mlyn ze nawet i perek swiety nie byl,deko sie pogubilem,bede mial wlasne powtorki bedzie mi latwiej toche przynajmniej na pierwszych okrazeniach bo 10 razy nie bede calego wyscigu ogladal. Wszystko to podlega kaze w zasadzie 12 pkt jednak Watson poprawil regulamin by byl bardziej czytelny i zaproponowal 8pkt za lekkie uszkodzenie czyli kolo/kola/os wiec policze po nowemu po -8pkt a pozniej wkleje regulamin,jesli na torze bedzie nadal bydlo wrocimy do surowszych kar. Watson kar jeszcze nie wpisuj bo nie wiadomo czyje to clk z 3pkt,moze ktos jeszcze znajdzie jakas kamere broniaca go a pozatym nie wiem czy dobrze dobralem nicki do samochodow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 5 Marzec 2011 Watson kar jeszcze nie wpisuj bo nie wiadomo czyje to clk z 3pkt,moze ktos jeszcze znajdzie jakas kamere broniaca go a pozatym nie wiem czy dobrze dobralem nicki do samochodow. Spoko, jak wspominałem idę się dziś odhamać i w domu będę dopiero jutro także nie gorączkujcie się jak mnie nie będzie na forum :whistling: Tabela wyników będzie jutro jak i ustawienie na starcie do Niedzielnego wyścigu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok 8 Napisano 5 Marzec 2011 Gawron, no dobra wpadłem na Perka 2 razy, jedna moja wina ewidentna, z drugiej się nie wybroniłem ale sytuacja w której jechałem za Perkiem i on się wbił na bandę powodując u mnie ciężkie uszkodzenia - tą sprawę umarzasz? Ja wiem, że wideo tego nie wychwyciło, ale jak chcesz to mogę nagrać film jeszcze raz i będzie to ewidentnie jego wina, trochę popsuło mi to plany, Perkowi też, bo go obijałem, ale jak on mnie posądza to chciałbym też jego :) To, że wpadł na bandę nie jego wina, ale moja tez nie xD Więc napisz ile mi wlepiasz i po sprawie xD Dostosuję się do wyroku ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) Gawron, no dobra wpadłem na Perka 2 razy, jedna moja wina ewidentna, z drugiej się nie wybroniłem ale sytuacja w której jechałem za Perkiem i on się wbił na bandę powodując u mnie ciężkie uszkodzenia - tą sprawę umarzasz? Ja wiem, że wideo tego nie wychwyciło, ale jak chcesz to mogę nagrać film jeszcze raz i będzie to ewidentnie jego wina, trochę popsuło mi to plany, Perkowi też, bo go obijałem, ale jak on mnie posądza to chciałbym też jego :) To, że wpadł na bandę nie jego wina, ale moja tez nie xD Więc napisz ile mi wlepiasz i po sprawie xD Dostosuję się do wyroku ^^ Nie pamiętam dokładnie sprawy, ale wydaję mi się, że jeśli osoba z przodu popełni błąd i uderzy w bandę, a osoba z tyłu uderza w nią to wina absolutnie nie leży po stronie osoby z przodu. Jeśli nie znalazłeś miejsca żeby przejechać i wbiłeś się w niego bądź wpadłeś w poślizg i na bandę- można określać jako zwykły pech... Moje nowe łącze :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: Edytowane 5 Marzec 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) W pkt 3 to byl tez Pnabor tym clk ale Perek tego nie wnosi. Kazdy ma po -8pkt tak jak Sztiff. Mardok ,wideo jakie jest to widzi kazdy,na jego podstawie widze ze Perek jest z przodu ale nie widze by on w Ciebie wjezdzal. Jesli mozesz nagrac plynny przejazd to odtworze sobie go tyle razy az bede cos wiedzial,czasu masz duzo az do jutra takze prosze Cie bardzo mozesz nagrac. Wiesz Mardok ze Cie lubie,po trosze tez za to,ze klniesz jak szewc ,Perek tez jest git chlop a kary wlepiam bezzstronnie.Czasem moze sie zdarzyc ze sie pomyle w ocenie,na szczescie nie sa to wyroki o dozywocie.Wasze opinie i teorie chetnie zawsze poznam,jest szansa ze wplyna na koncowa decyzjie. Najbardziej jestym ciety na ataki z nie odpowiedniego overlapu lub nawet jego braku(wide Mardok vs Perek przy dublowaniu).Powiem tak jest mozliwe by stracic pozycje w zakrecie by w 2 lub 3 zakrecie zaatakowac i ja odzyskac.Marze bysmy osiagneli takie zrozumienie przy tych manewrach, a najlatwiej dosc do niego tak ze ten moment granice po ktorej atak jest juz spozniony,oznaczyc sobie troche wczesniej,tak by decyzja o ataku byla dosc pewna,przewidzialem zachowanie auta przede mna i albo sie zmieszcze i zdaze albo nie.Ja staram sie miec pewnosc.Czasami ta decyzja jest pod presja dobrego wyniku ktory jest w zasiegu reki,wtedy latwiej podjac ryzyko,czasem sie udaje,czasem nie,jednak to jest racing i szef teamu wyklepie auto i kupi nowy silnik wiec ryzykujemy tylko wlasnym dorobkiem w sezonie. Wygralem SLS i SGT,a czemu?Rzadko mialem best lapy,,nie bylo jednak wyscigu w ktorym bym nie zapunktowal.Mentalnosc mialem taka by grac tylko o to co jest do ugrania,jesli wyscig ukladal sie tak ze moglem walczyc o czolowke to walczylem,jesli klinowalem sie za kims to wiedzialem ze juz chujnia np z podium i na spokojnie jechalem swoje. Wiadomo sa rozne wyscigi czasem wazniejsze mi bylo isc w czub za wszelka cene bedac swiadomym ryzyka,roznie na tym wychodzilem ale czasem potrzebny jest ten strzal z adrenaliny,jesli dlugo ciulamy male pkt.. Edytowane 5 Marzec 2011 przez Gawron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok 8 Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) Nie no dobra, przyjąłem do wiadomości co Watson napisał, że był to nieszczęśliwy wypadek, nie mam już się o co wykłócać xD Edytowane 5 Marzec 2011 przez Mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 5 Marzec 2011 Sumo Ty to jesteś the best :D Co byśmy zrobili bez Twojego zajebistego humoru :D :D :D :thumbsup:90% ludzi mojego poczucia humoru nie rozumie i się obraża :sweat: a moja nauczycielka z matematyki mówiła, że ja mam poczucie humoru na poziomie Papuasów i do dzisiaj nie wiem czy to był komplement czy nie. :unsure: :laugh:Wygralem SLS i SGT,a czemu?Fartem :P i/lub bo guldek i X-Mato nie startowali :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pieki 0 Napisano 5 Marzec 2011 1 Audi red bull co wjezdza w zadek to Bolo Ja jechałem CLK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) Fartem :P i/lub bo guldek i X-Mato nie startowali :laugh: Moze i fartem,jak to mowia szczescie sprzyja lepszym .Sumo wiem ze Guldek jest dobry,nie moge sie juz doczekac kiedy wskocze na tor.Bedzie to w niedziele chyba ze wezwie mnie druzyna na mistrzostwa swiata GT Fusion wtedy pojedziecie sami.Wczoraj byl wyscig dzis jest wyscig i jutro jest wyscig wiec Mato raczej tez ma swoja grupe i go nie bedzie.Bede wiedzial wiecej to dam znac. Edytowane 5 Marzec 2011 przez Gawron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machina 0 Napisano 5 Marzec 2011 Jak jedziemy wyscig tak jak gra pozwala czy tylko do lini? Bo jezeli tak jak gra pozwala to mam pytanie czy ten zakret nr 10 mozna jechac po tym czerwonym co zaznaczyłem? A jeżeli tak do lini to czy miedzy zakretm 8 i 9 moge pojechac szerzej ( w tunelu poza linie) no i czy zakret 12 mozna skrócić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 5 Marzec 2011 Panowie,spieramy sie i dobrze a i tak sie lubimy bo paczka jest dobra,tak wiec kary. Sztiff na wniosek harda -8pkt. Zarzut Mardoka oddalilem nie widze tam winy Perka wpadl na bande 2 razy i niestety inni ucierpieli coz poradzic chyba za to karac nie mozna.Zasada ograniczonego zaufania obowiazuje w kazdym wyscigu,tym bardziej na takim lazurowym gdzie miejsc do wyprzedzania jest niewiele,warto jechac kilka okrazen i obserwowac gdzie ktos lubi popelniac bledy i tam ryzykowac wyprzedzac. Dla tych co uszkodzili Perka to rozumiem ze sytuacja 1 Audi red bull co wjezdza w zadek to Bolo 2Znowu audi to Valhalem 3clk nie wiem kto ale kara tej samej rangi co wyzej 4.calibra to wiadomo czyja Mardok to samo przewinienie. 5 chyba pnabor spychal perka na bande Dalej byl taki mlyn ze nawet i perek swiety nie byl,deko sie pogubilem,bede mial wlasne powtorki bedzie mi latwiej toche przynajmniej na pierwszych okrazeniach bo 10 razy nie bede calego wyscigu ogladal. Wszystko to podlega kaze w zasadzie 12 pkt jednak Watson poprawil regulamin by byl bardziej czytelny i zaproponowal 8pkt za lekkie uszkodzenie czyli kolo/kola/os wiec policze po nowemu po -8pkt a pozniej wkleje regulamin,jesli na torze bedzie nadal bydlo wrocimy do surowszych kar. Watson kar jeszcze nie wpisuj bo nie wiadomo czyje to clk z 3pkt,moze ktos jeszcze znajdzie jakas kamere broniaca go a pozatym nie wiem czy dobrze dobralem nicki do samochodow. yo nie bolo to był val. w tym audi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok 8 Napisano 5 Marzec 2011 Też własnie chciałbym zadać to samo pytanie co machina, jak z tym cięciem? Dzisiaj nagminnie ścinałem, ale nie wiem czy gra nie nałoży kary za to i czy będzie to fair w stosunku do innych. Jaki czas robicie na deep forest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pnabor 29 Napisano 5 Marzec 2011 Karę przyjmuję cóż stało się choć tłumaczyłem dlaczego tak zjechałem w perka. Myślałem że odpuści mi to zdażenie ale nie to ok. Teraz wiem że nie można odpuszczać w żadnym wypadku jak ja to zrobiłem właśnie w zdarzeniu z perkiem w madrycie co mi wyjechał nagle bo mijał Jacka. Wtedy to mnie uszkodził porządnie - już więcej nikomu nie odpuszczę nawet draśnięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 5 Marzec 2011 Karę przyjmuję cóż stało się choć tłumaczyłem dlaczego tak zjechałem w perka. Myślałem że odpuści mi to zdażenie ale nie to ok. Teraz wiem że nie można odpuszczać w żadnym wypadku jak ja to zrobiłem właśnie w zdarzeniu z perkiem w madrycie co mi wyjechał nagle bo mijał Jacka. Wtedy to mnie uszkodził porządnie - już więcej nikomu nie odpuszczę nawet draśnięcia. wiesz co masz racje z tym że nie ma co odpuszczać bo przez to dochodzi do takich sytuacji jak teraz czyli wypominanie,powiedz sam jak bedziemy tak postępować to sie zrobi burdel na torze (dobra ten mi ostatnio przywalił to ja go zepchne i wyprzedze to mi pewnie odpuści jak mu wypomne yyyyyy przypomne o tym) a wszyscy wiedzą jak to było z jackiem i jaka padła decyzja w tej sprawie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 5 Marzec 2011 Nadal tych kar jest za mało, bo ludzie nie jeżdżą zbyt ostrożnie z tego co widziałem na powtórkach dwóch pierwszych wyścigów. Ludzie jeżdżą agresywnie i nie boją się gwałtownych manewrów wyprzedzania. Więc większe kary by się przydały żeby było tak jak w słynnym evencie na Tsukubie z SLS`ami gdzie wszyscy jechali tak wolno i tak bezpiecznie, że to po prostu arcydzieło było. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 5 Marzec 2011 Ja mam 1:09:900 ale to pewnie i tak piach porównując do najlepszych :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 5 Marzec 2011 Ja mam 1:09:900 ale to pewnie i tak piach porównując do najlepszych :P próbowałeś clk,ą pojechać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machina 0 Napisano 5 Marzec 2011 próbowałeś clk,ą pojechać? ja CLK robie 1:06:9 ale nie wiem czy moge tak jechac jak pisałem wczesniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) ja CLK robie 1:06:9 ale nie wiem czy moge tak jechac jak pisałem wczesniej śliczniasto! a na ile masz skrzynie i pochylenie w kołach? Edytowane 5 Marzec 2011 przez perek2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok 8 Napisano 5 Marzec 2011 To ja nie mam żadnych szans, ja mam kres możliwości samochodu xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach