valhalem 2 Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) . Edytowane 26 Kwiecień 2011 przez valhalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 6 Marzec 2011 Perek raz pisal ze to Bolo pozniej ze Ty,jak nie wiadomo kto to nikt kary nie dostanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valhalem 2 Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) . Edytowane 27 Kwiecień 2011 przez valhalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 6 Marzec 2011 A rozumiem czyli pierwszy punkt nie aktualny,ja za to domino nie karam nikogo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machina 0 Napisano 6 Marzec 2011 Guldek w tunelu mozna wyjechac 2 kolami na beton pozniej dowolnie po betonie a zakret nar 12 mozna przyciac tak by 2 kola zostaly na asfalcie. troche bez sensu ze tam gdzie sie najwiecej zyskuje (zakret nr 10) mozna a w tunelu i na 12 nie mozna bo betonie. Jak juz jechac to na maxa. O ten tunel to mi chodzi zeby szerzej mozna bylo jechac . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibikiel 1 Napisano 6 Marzec 2011 Gawron proponuję zaktualizować pierwszy post w temacie, zamienić kary małe na wyłączone i dodać pkt o nie scinaniu z ew. adnotacją o wyjątkach. Ja zakupiłem w salonie sieciowym. No to mam pecha, bo teraz tam go nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 6 Marzec 2011 To co napisał Perek: [/font][/color] a później pozniej faktycznie : ja już się pogubiłem ale pod zdarzeniem 1) nie ja bylem podpisany . Obejrzałem to za Ciebie Gawron pierwsze zdarzenie to jak clk na szykanie wjechala w bande i zaczął się sjgon gdzie wpadały kolejne samochody na siebie. W tym perek wpadł właśnie na to clk i najwyraźniej właśnie to chciał zgłosić. Kto jechał przed nim nie wiem. zaraz wszystko dokładnie opisze tylko zrobie instalke windows7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pnabor 29 Napisano 6 Marzec 2011 Ja tylko raz wjechałem w perka 5 zdarzenie a ten wcześniej to nie wiem kto to więc tylko - 8pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) bolo był 1 i jego nie karamy tak.. valhalem. u niego tylko weż pod uwage wjazd w tył to co mi w bok przywalił to tylko pouczenie z mojej strony,pnabor tylko uderzył mnie w bok co wleciałem na bande, no i nieszczęsny mardok 2 razy.. to wsio :) Edytowane 6 Marzec 2011 przez perek2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitalic 1 Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) Mnie dzisiaj nie będzie. Sporo się u mnie ostratnio dzieje i nie mam czasu na wyścigi. Oddam miejsce dla pierwszego rezerwowego do końca eventu. Może kiedyś wskoczę na wyścig lub dwa a jak nie to będę śledził wątek no i może dołączę do następnego eventu. Powodzenia !! a tak chciałem pojeździć samochodami z tej serii ehhh... Edytowane 6 Marzec 2011 przez vitalic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) Spoko, jak wspominałem idę się dziś odhamać i w domu będę dopiero jutro także nie gorączkujcie się jak mnie nie będzie na forum :whistling: Tabela wyników będzie jutro jak i ustawienie na starcie do Niedzielnego wyścigu :) I Klasyfikacja Generlana by się przydała Watson :whistling: żeby było wiadomo kto za kim startuje i dlaczego. ;) Choć chyba czekasz na ostateczny wyrok Gawrona w sprawie kar. :unsure: Zaraz tabela będzie :) Kary: Valhalem -8 pkt Pnabor -8 pkt Mardok -16 pkt Sztiff - 8 pkt Zgadza się?? Kto best lap? Gawron wnioskuję o zwiększenie liczby okrążeń do dzisiejszego wyścigu z 40 na 54 okrążeń. 54 x 1:09:00 = 60 minut :) Klasyfikacja podczas okrążenia formułującego do dzisiejszego wyścigu! Tabelę Wyników wkleję jak Gawron potwierdzi mi kary, które wypisałem wyżej :) Edytowane 6 Marzec 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok 8 Napisano 6 Marzec 2011 No to ładnie, punkty jakie udało mi się uzbierać poszły w pizdu xDD czyli zostaną mi tylko 3 punkty xD Masakra jakaś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machina 0 Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) Nie wiem juz jak mozna jechac a jak nie. Wstawie filmik i powiedz Gawron czy tak moze być.Sory za jakość ale telefonem nagrywałem. A nie chce po wyscigu dostac dyskwalifikacji. Edytowane 6 Marzec 2011 przez machina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 6 Marzec 2011 Nie wiem czy wszyscy z podst listy jadą...mam nadzieję, że znajdzie się miejsce bo ost chyba 14-15 było, a też 16 zapisanych i na rezerwie paru 1.Gawron88-na tym koncie bede dzis hostowal,kto nie ma mnie w znajomych prosze wysylac zaproszenie. 2.Mardok_1986 3.ZEFIR69_PL 4.GTPL_hardgib ++++ 5. valhalem +++++++++++++++++++ 6. arcadiush 7. JackXPPL 8. dawidm 9. pnabor 10.perek1977 11.GTPL_X-Mato 12.kazmi_pl 13.reissdorf84 14. Watson20054133 15.guldekPL 16. zibikiel++++++ Rezerwa ==== 17.Bolo_2010 18. sztiff 19.Hakky78 20.andre_maks_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok 8 Napisano 6 Marzec 2011 Ale ten samochód trzyma się drogi O_o Na tej trasie wyjdą wszystkie braki...Moim zdaniem trochę za dużo tych ścin, ale to tylko moje zdanie xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 6 Marzec 2011 No to ładnie, punkty jakie udało mi się uzbierać poszły w pizdu xDD czyli zostaną mi tylko 3 punkty xD Masakra jakaś :) nooo tu nie ma nic do smiechu dzisiaj ja moge wychaczyć ze 20 na minusie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok 8 Napisano 6 Marzec 2011 Jednak takie kary są dobre, dzisiaj postaram się nie robić zamieszania xD Perek poprawiłeś czas z wczoraj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 6 Marzec 2011 Jednak takie kary są dobre, dzisiaj postaram się nie robić zamieszania xD Perek poprawiłeś czas z wczoraj? nie nie miałem kiedy zagrać ale pokombinuje w lsd może to coś da... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 6 Marzec 2011 Nie wiem juz jak mozna jechac a jak nie. Wstawie filmik i powiedz Gawron czy tak moze być.Sory za jakość ale telefonem nagrywałem. A nie chce po wyscigu dostac dyskwalifikacji. Niezle zapierdzielasz,jednak wg tego co pisalem wczesniej beton pod tunelem mielismy brac dwoma kolami. a dwa zostaja na trasie.Ta ostatnio gumke ,raczej nikt nie bedzie wnikal co do centymetra. Czyli generalnie jezdzimy 2 kolami przynajmniej po asfalcie,bez kar.Jesli beda jakies wyjatki bede informowal,poddawal pod dyskusje.Nurburgring,bez ciecia i szerokiego pokonywania. Bede mial czas to poprawie regulamin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machina 0 Napisano 6 Marzec 2011 Niezle zapierdzielasz,jednak wg tego co pisalem wczesniej beton pod tunelem mielismy brac dwoma kolami. a dwa zostaja na trasie.Ta ostatnio gumke ,raczej nikt nie bedzie wnikal co do centymetra. Czyli generalnie jezdzimy 2 kolami przynajmniej po asfalcie,bez kar.Jesli beda jakies wyjatki bede informowal,poddawal pod dyskusje.Nurburgring,bez ciecia i szerokiego pokonywania. Bede mial czas to poprawie regulamin. Czyli wszystko ok oprócz tego tunelu? A nie darady tego tunelu zmienic :sweat: bo bede musiał na 3 zrzucać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hardgib 25 Napisano 6 Marzec 2011 Niezle zapierdzielasz,jednak wg tego co pisalem wczesniej beton pod tunelem mielismy brac dwoma kolami. a dwa zostaja na trasie.Ta ostatnio gumke ,raczej nikt nie bedzie wnikal co do centymetra. Czyli generalnie jezdzimy 2 kolami przynajmniej po asfalcie,bez kar.Jesli beda jakies wyjatki bede informowal,poddawal pod dyskusje.Nurburgring,bez ciecia i szerokiego pokonywania. Bede mial czas to poprawie regulamin. No chyba żartujecie z tym przejazdem, ustalmy to w końcu, albo jeździmy po torze gdzie tor zdefiniowany mamy tutaj : "Za tor uznaje się obszar asfaltu ograniczony białą linią lub krawężnikami, przy czym obszar białej linii uznaje się za tor, krawężniki (tarki, kerby) natomiast do toru nie należą." i wyjątkiem jest beton po zakręcie nr9 przejeżdzany na filmiu w 46s, albo jedziemy tak jak na filmiku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 6 Marzec 2011 Nie no Guldek albo sie trzymamy ze nie tniemy i nie wyjezdzamy szerzej albo ...w sumie druga opcja to ostre ciecie wiec odpada :biggrin:Kary lekkie sa dobre jak sie jezdzi z obcymi. Zaraz bede stawial server to kto chce niech wbija. No chyba żartujecie z tym przejazdem, ustalmy to w końcu, albo jeździmy po torze gdzie tor zdefiniowany mamy tutaj : "Za tor uznaje się obszar asfaltu ograniczony białą linią lub krawężnikami, przy czym obszar białej linii uznaje się za tor, krawężniki (tarki, kerby) natomiast do toru nie należą." i wyjątkiem jest beton po zakręcie nr9 przejeżdzany na filmiu w 46s, albo jedziemy tak jak na filmiku... Dokladnie jak pisze Hard,ja beton uznaje ze po tam tam go wylano by po nim smigac wiec mozna.W tunelu nie wyjezdzamy za szeroko,zakret nr 12,po to ta gumka tam jest by z niej korzystac. Zaraz tabela będzie :) Kary: Valhalem -8 pkt Pnabor -8 pkt Mardok -16 pkt Sztiff - 8 pkt Zgadza się?? Kto best lap? Gawron wnioskuję o zwiększenie liczby okrążeń do dzisiejszego wyścigu z 40 na 54 okrążeń. 54 x 1:09:00 = 60 minut :) Tabelę Wyników wkleję jak Gawron potwierdzi mi kary, które wypisałem wyżej :) Potwierdzam i tak okrazen wiecej trzeba z 54 minimum bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hardgib 25 Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) Czy zakręt nr 12 na tym filmiku według Ciebie jest przejechany prawidłowo? Dla mnie ten filmik mógłby mieć tytuł jak nie jeździć :) Edytowane 6 Marzec 2011 przez hardgib Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 6 Marzec 2011 Djacie spokój i tak nikt nie będzie nikogo karać że przejechał w tunelu po tarce 4 kołami a nie dwoma. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 6 Marzec 2011 No dobra centymetr w lewo na nr 12 i juz bedzie prawidlowo.Pozatym piksele mi zaslaniaja.Na forum bde pozno po wyscigu.Ide stawiam pokoj. Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach