Watson20054133 10 Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) Gdzie ten film;P? AAAaaa.... mam :D No wiadomo o którą szykanę chodzi:D Nie przez trawę Edytowane 8 Marzec 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valhalem 2 Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) . Edytowane 26 Kwiecień 2011 przez valhalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 8 Marzec 2011 @Sumo haha, 6:25 widzę Cie !! jeśli to Ty :F Tak to ja :laugh: choć tydzień temu byłem wreszcie (po roku czasu) u fryzjera :teehee: :sweat: Kara za ścinanie szykan! :yes: :rofl: Masz dodaj mnie do znajomych na fejsie SUMO :rofl: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valhalem 2 Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) . Edytowane 26 Kwiecień 2011 przez valhalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 8 Marzec 2011 Nie uwazam ze Gt5 na WM chocby przypominal NFS.Tak jak np Hakky nie czuje miekkich opon co do mm tak ja nie czuje twardych co do mm,kwestia ogrania. Tak wiec ja swoj glos rownierz daje na twarde,wczoraj troche trenowalismy na twardych i WT maja chyba wiekszosc glosow wiec jedziemy dzis na twardych.I tak zapewne zostanie do konca eventu.Po dzisiejszym wyscigu zmienie w regulaminie. Mam nadzieje ze nie bedziecie rezygnowac z powodu opon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) Nie uwazam ze Gt5 na WM chocby przypominal NFS.Tak jak np Hakky nie czuje miekkich opon co do mm tak ja nie czuje twardych co do mm,kwestia ogrania. Tak wiec ja swoj glos rownierz daje na twarde,wczoraj troche trenowalismy na twardych i WT maja chyba wiekszosc glosow wiec jedziemy dzis na twardych.I tak zapewne zostanie do konca eventu.Po dzisiejszym wyscigu zmienie w regulaminie. Mam nadzieje ze nie bedziecie rezygnowac z powodu opon. No to chyba będziemy musieli się pożegnać... Jak widać powstały dwa obozy: 1) Lepsi/Szybsi kierowcy, którzy chcą jeździć na twardych 2) Słabsi/Wolniejsi kierowcy, którzy chcą jeździć na miękkich Jeżdżąc na twardych np. ja będę miał jeszcze gorzej... i granica między lepszymi i słabszymi jeszcze bardziej się rozjedzie... Nie zniosę psychicznie tej presji ciągłych zmian regulaminowych... :verymad: Z pewnością nikt nie będzie ubolewał, więc żadna strata :thumbsup: Edytowane 8 Marzec 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 8 Marzec 2011 Jeszcze pytanie skąd Gawron na liście dopuszczonych samochodów się wzięło to: S BMW M3 GTR Race Car '01 ;) Lesne skrzaty wydziergaly ,no skad,wpisalem nie,przecierz mowilem ze dopuszczam. Wiec ponawiam pytanie do Hakkiego i reszty czy moze wyscigowe srednie daly by rade Nas pogodzic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 8 Marzec 2011 no i pojechał taki hakky raz z nami namieszał w papierach i sobie poszedł nie lubie czegoś takiego.. na wm miałlem jakieś większe szanse na zdobycie lepszej pozycji i jestem za tymi oponami już mi sie nie chce powtarzać, po prostu na dzień dzisiejszy niem każdy może mieć kiere.pozdro.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 8 Marzec 2011 Dobra panowie dzis jedziemy na starych zasadach,pozniej zmienimy na WYSCIGOWE SREDNIE.Hakky jak nie chce nie musi startowac,reszta osob preferujacych WT Max startuje na WM wiec WŚ nie bedzie dla nich problemem. Nastepny tur zrobie na twardych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 8 Marzec 2011 Sumo , myślisz , że ja Cie nie dodam , ja ?!! :P grubo się mylisz :D pff nie zależy mi, ja tylko te 16tki dodaje :laugh: No to chyba będziemy musieli się pożegnać... Z pewnością nikt nie będzie ubolewał, więc żadna strata :thumbsup: I z kim ja teraz będę rywalizował na torze? :ermm:Został mi tylko perek, ale On jest za słaby dla mnie :laugh: ;) Lesne skrzaty wydziergaly ,no skad,wpisalem nie,przecierz mowilem ze dopuszczam.Niech se na tej liście już będzie i tak za dużo waży, żeby nim coś namieszać, przy obecnych limitach.Wiec ponawiam pytanie do Hakkiego i reszty czy moze wyscigowe srednie daly by rade Nas pogodzic?Ja tam mogę i na deszczówkach po suchym jechać :laugh: Skoro nie ma jednomyślności to uważam, że wybór W(o)Ś(p) :laugh: to dobry kompromis. Pytanie tylko czy start na Twardych czy już wybór opon dowolny? :unsure: A i Hakiego nie masz co pytać bo On chyba zrezygnował, no chyba że zmienił zdanie. ;) Dobra panowie dzis jedziemy na starych zasadach,pozniej zmienimy na WYSCIGOWE SREDNIE.Hakky jak nie chce nie musi startowac,reszta osob preferujacych WT Max startuje na WM wiec WŚ nie bedzie dla nich problemem.No to co się pytasz nas o zdanie jak już zdecydowałeś? :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 8 Marzec 2011 Tak wlasnie zdecydowalem,glosowanie bylo pogladowe ustalam WYSCIGOWE SREDNIE,ja kupie je juz dzis i jesli kazdy by mial takie dzis na stanie to pojedziemy na takich jak nie to po staremu jeszcze. Jeden woli to drugi tamto ,niepotrzebnie dalem sie wciagnac w licytacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) Tak wlasnie zdecydowalem,glosowanie bylo pogladowe ustalam WYSCIGOWE SREDNIE,ja kupie je juz dzis i jesli kazdy by mial takie dzis na stanie to pojedziemy na takich jak nie to po staremu jeszcze. Jeden woli to drugi tamto ,niepotrzebnie dalem sie wciagnac w licytacje. to patrz co licytujesz, żeby se "telefonu" nie kupić. :teehee: http://i.imgur.com/7TtNg.png Gawron nie płacz, Lige Mistrzów se obstaw: :laugh: FC Barcelona - Arsenal FC Typ: FC Barcelona 1.25 Szachtar Donieck - AS Roma Typ: X 3.60 FC Schalke 04 - Valencia CF Typ: X 3.30 Tottenham Hotspur - AC Milan Typ: X 3.40 Kurs całkowity: 50,49 Stawka na zakład: 7zł. Moja pewna wygrana: 353.43 PLN O to chodzi Gawron , bądź twardy ! Fakt twardym trzeba być, a nie "miętkim"... :laugh: jak opony. :teehee: Edytowane 8 Marzec 2011 przez SUMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 8 Marzec 2011 http://i.imgur.com/7TtNg.png Dobre hahahahha,ja mam do sprzedania zdjecia PS3 oddam prawie darmo po 400zeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 8 Marzec 2011 Tak wlasnie zdecydowalem,glosowanie bylo pogladowe ustalam WYSCIGOWE SREDNIE,ja kupie je juz dzis i jesli kazdy by mial takie dzis na stanie to pojedziemy na takich jak nie to po staremu jeszcze. Jeden woli to drugi tamto ,niepotrzebnie dalem sie wciagnac w licytacje. PodSUMOwując, żeby nie było wątpliwości - bo burdel straszny :sweat: Dzisiaj jedziemy na Wyścigowych Średnich - kupcie se lepiej bo pojedziecie cały wyścig na Twardych. :laugh: A Gawron start wyścigu też na WŚ czy nakaz startu na WT? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 8 Marzec 2011 btw. 850 konnymi slsami dało się jeździć na sportowych miękkich? perek dał też rady jechać dwa trzy godzinne wyścigi race carami 900KM 900kg na wyścigowych twardych (akurat perek jeździ chyba na manualu. pzdr Wiem, też jeździłem z wami na Le Mans i Nurburgringu 3h endurance Minoltą z twardymi oponami i dało nawet radę, niemniej już nauczyłem się jak jeździć w tym evencie CLK`ą z WM i jeździło się bardzo przyjemnie, a teraz to utrudnienie i niepotrzebne to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hardgib 25 Napisano 8 Marzec 2011 PodSUMOwując, żeby nie było wątpliwości - bo burdel straszny :sweat: Dzisiaj jedziemy na Wyścigowych Średnich - kupcie se lepiej bo pojedziecie cały wyścig na Twardych. :laugh: A Gawron start wyścigu też na WŚ czy nakaz startu na WT? :unsure: Dobra panowie dzis jedziemy na starych zasadach,pozniej zmienimy na WYSCIGOWE SREDNIE.Hakky jak nie chce nie musi startowac,reszta osob preferujacych WT Max startuje na WM wiec WŚ nie bedzie dla nich problemem. Ja zrozumiałem że dziś na starych zasadach a od następnego średnie, coś Gawron wspominał że JEŚLI wszyscy będziemy mieli średnie to już dziś na średnich co myślę nie jest dobrym pomysłem bo okaże się 10 minut przed startem na jakich jedziemy... Więc powyższą wypowiedź traktuję jako obowiązującą. Co do następnego wyścigu też nie rozumiem czy będzie obowiązek startu na twardych :) No właśnie bo bym se potrenował coś moją Imprezą :sweat: Sumo chętnie bym przetestował Subarkę :) jak możesz to podeślij, lub udostępnij choć nie wiem nawet jak to działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vendeta 0 Napisano 8 Marzec 2011 SUMO świetne teksty.Sie uśmiałem he he. :rofl:Gawron ty decydujesz jakie mają byc opony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sztiff 6 Napisano 8 Marzec 2011 Gawron, dobrze prawisz, zostanę na rezerwie i czasem z wami pośmigam. Nie mam czasu, żeby brać udział w każdym wyścigu. W sumie to tylko niedziela mi pasuje, może czasem czwartek. Dziś gra Barcelona, więc nie ma miejsca na wyścigi Co do opon, WT max. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 8 Marzec 2011 Sumo chętnie bym przetestował Subarkę :) jak możesz to podeślij, lub udostępnij choć nie wiem nawet jak to działa. Udostępnie, ale dopiero dzisiaj po wyścigu. ;) Jak chcesz ją pożyczyć to wchodzisz na mnie :sweat: znaczy na mój Profil i tam będą moi kierowcy i moje samochody, które udostępniam. Klikasz na wybrany wóz, nastepnie na "Pożycz" i możesz jeździć nim w dowolnych wyścigach (za wyjątkiem online) dopóki nie zmienisz samochodu sobie na inny. ;)Gawron, dobrze prawisz, zostanę na rezerwie i czasem z wami pośmigam. Nie mam czasu, żeby brać udział w każdym wyścigu. W sumie to tylko niedziela mi pasuje, może czasem czwartek. Dziś gra Barcelona, więc nie ma miejsca na wyścigi No właśnie Na (nie)szczęście nie mam eNki, a u mnie w barze wisi kartka "tego pana już nie obsugujemy" :ninja: :laugh: więc jutro se rano mecz "ściągne". :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) jak już jesteśmy na widoku (ryja) :) to mój widok wygląda tak Edytowane 8 Marzec 2011 przez perek2009 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hardgib 25 Napisano 8 Marzec 2011 jak już jesteśmy na widoku (ryja) :) to mój widok wygląda tak Po tym tekscie padłem na ryj :D perek własnie tak sobie Ciebie wyobrażałem, powaga :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) Wybralem srednie jako kompromis i nie bedziemy juz wracac do tematu opon,startujemy na srednich i caly wyscig na jednej mieszance. Dzis na miekkich bo na takich trenowaliscie wiec nie zmieniam.Ja na twardych trenowalem. Start tez na miekkich,nie ma sensu jak wszyscy sie odrazu do boxu pakuja startowac na twardych. Edytowane 8 Marzec 2011 przez Gawron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 8 Marzec 2011 Po tym tekscie padłem na ryj :D perek własnie tak sobie Ciebie wyobrażałem, powaga :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) http://img851.imageshack.us/img851/4765/tabelawynikw.jpg No to dawać linki na "fejsbuka" :D http://www.facebook....100001006915463 Dodawać do znajomych kto ma :D Edytowane 8 Marzec 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach