hardgib 25 Napisano 8 Marzec 2011 Wybralem srednie jako kompromis i nie bedziemy juz wracac do tematu opon,startujemy na srednich i caly wyscig na jednej mieszance. Dzis na miekkich bo na takich trenowaliscie wiec nie zmieniam.Ja na twardych trenowalem. Start tez na miekkich,nie ma sensu jak wszyscy sie odrazu do boxu pakuja startowac na twardych. Sorry Gawron, ale ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Pierwszą część rozumiem, od następnego wyścigu max wyścigowe średnie i brak obowiązku użycia dwóch mieszanek. Dziś po staremu? Czyli obowiązkowy start na twardych? perek i Sumo, nie wiem do czego są plusy, ale odemnie wasze posty dostały po plusie :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) Sorry Gawron, ale ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Pierwszą część rozumiem, od następnego wyścigu max wyścigowe średnie i brak obowiązku użycia dwóch mieszanek. Dziś po staremu? Czyli obowiązkowy start na twardych? perek i Sumo, nie wiem do czego są plusy, ale odemnie wasze posty dostały po plusie :laugh: jedziemy po staremu czyli na miekkich ale bez konieczności startu na twardych,a następny wyścig na wś p.s. thx za plusika aha zapomniałem wszystkiego najlepszego wam życzę Edytowane 8 Marzec 2011 przez perek2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sztiff 6 Napisano 8 Marzec 2011 No właśnie Na (nie)szczęście nie mam eNki, a u mnie w barze wisi kartka "tego pana już nie obsugujemy" :ninja: :laugh: więc jutro se rano mecz "ściągne". :sweat: Ja też nie mam, więc trzeba iść do pubu. Tym lepiej, bo z pewnością będzie "gorąca" atmosfera :) szalik i koszulka przygotowane, Vamos Barca!!! :D A Ty SUMO zapukaj do innego baru ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valhalem 2 Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) . Edytowane 26 Kwiecień 2011 przez valhalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reissdorf84 1 Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) Tez sie ujawnie http://www.facebook....p?id=1338491472 Uprzedzam fakty ze dzisiaj moge byc mocno pobudzony i agresywny dostalem wlasnie frajersko mandat 300 zl 8 pkt. i mam wk,,,,,,,,,a na wszystko i wszytkich. Takze PRZEPRASZAM i co ztymi oponami wkoncu?? Edytowane 8 Marzec 2011 przez reissdorf84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 8 Marzec 2011 Tez sie ujawnie http://www.facebook....p?id=1338491472 Uprzedzam fakty ze dzisiaj moge byc mocno pobudzony i agresywny dostalem wlasnie frajersko mandat 300 zl 8 pkt. i mam wk,,,,,,,,,a na wszystko i wszytkich. Takze PRZEPRASZAM i co ztymi oponami wkoncu?? miękkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hardgib 25 Napisano 8 Marzec 2011 Uprzedzam fakty ze dzisiaj moge byc mocno pobudzony i agresywny dostalem wlasnie frajersko mandat 300 zl 8 pkt. i mam wk,,,,,,,,,a na wszystko i wszytkich. Takze PRZEPRASZAM Współczuję, mam nadzieje że Twoje wk,,,,,,ie przełoży się jedynie na agresję w "pozytywnym" tego słowa znaczeniu i nie będzie za co przepraszać ;) Ktoś coś trenuje? Wypadałoby coś potrenować, nie lubię części GP Nurba :wacko: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 8 Marzec 2011 jak już jesteśmy na widoku (ryja) :) to mój widok wygląda takTeraz to już nikt protestu za kolizje z Tobą nie złoży :sweat: :laugh: Dodawać do znajomych kto ma :D Kurna liczba moich znajomych pomnożyła się razy dwa :laugh: perek i Sumo, nie wiem do czego są plusy, ale odemnie wasze posty dostały po plusie :laugh: Dzięki, ale Subaru na własność i tak nie dostaniesz :laugh: :sweat:aha zapomniałem wszystkiego najlepszego wam życzę a kwiatek gdzie? bo z pewnością będzie "gorąca" atmosfera :) szalik i koszulka przygotowane, Vamos Barca!!! :D A Ty SUMO zapukaj do innego baru ;) Tak jest zlot w Katowicach nawet, ale po meczu potem jak do domu nie ma wrócić Śląscy Cules. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakky78 0 Napisano 8 Marzec 2011 Gawron nie wiem na jakiej zasadzie nalozyles na mnie kare bo na bank tyk incydentem nie popsulem dwoch kol i silnika. A perek na bank byl "lekko" popsuty bo jechal wolno. Jednak nie bede sie wyklocal bo ja nie z tych. Wydaje mi sie tylko ze to nie wygladalo na mega krakse z takimi zniszczeniami, ale moze sie myle. Jesli chodzi o mnie to rezygnuje z tej serii nie tego oczekuje od wyscigow online. Gawron dzieki ze pozwoliles mi z wami jechac i nie ma do Ciebie zadnych pretensji - zeby nie bylo i doceniam to ze prowadzisz ta serie. Dzieki i zwalniam swoje miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reissdorf84 1 Napisano 8 Marzec 2011 (edytowane) po incydencie z mardokiem po pierwszym lapie juz mialem po wyscigu oto film widok z auta mardoka- calibra a ja z przodu clk http://www.youtube.c...h?v=PNqxxol7XRU Edytowane 8 Marzec 2011 przez reissdorf84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 8 Marzec 2011 A ten w 12 sekundzie to kto? Bo słabo widać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 8 Marzec 2011 Gawron nie wiem na jakiej zasadzie nalozyles na mnie kare bo na bank tyk incydentem nie popsulem dwoch kol i silnika. A perek na bank byl "lekko" popsuty bo jechal wolno. Jednak nie bede sie wyklocal bo ja nie z tych. Wydaje mi sie tylko ze to nie wygladalo na mega krakse z takimi zniszczeniami, ale moze sie myle. Jesli chodzi o mnie to rezygnuje z tej serii nie tego oczekuje od wyscigow online. Gawron dzieki ze pozwoliles mi z wami jechac i nie ma do Ciebie zadnych pretensji - zeby nie bylo i doceniam to ze prowadzisz ta serie. Dzieki i zwalniam swoje miejsce. nie powiedziałem że to twoje uderzenie mi uszkodziło auto tylko po twoim rospychaniu nie mogłem utrzymać kontroli nad autem i poleciałem na bande Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reissdorf84 1 Napisano 8 Marzec 2011 hmmm wydaje mi sie ze zibikiel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 8 Marzec 2011 O wrażeniach jutro, ale na razie tylko napiszę, że jak dla mnie wyścig mega udany :D Nareszcie jakieś punkty i bez kar dla mnie PS.Nagrałem tą sytuację z 16 okrążenia.. pękniecie ze śmiechu jak to u mnie wyglądało:P Jutro wrzucę. Bez kłótni... see yaaaaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibikiel 1 Napisano 8 Marzec 2011 hmmm wydaje mi sie ze zibikiel Jeśli chodzi o tego spina przed Twoją maską to to moja sprawka, ale nie spodziewałem się tego, że jakieś uszkodzenia Ci zrobiłem. Za incydent przepraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reissdorf84 1 Napisano 8 Marzec 2011 ale ja jechalem clk calibra jechal mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hardgib 25 Napisano 9 Marzec 2011 Dzięki za wyścig, gratulacje dla zwycięzcy. Z mojej perspektywy wyścig bardzo udany, niespodziewanie, dzięki błędowi taktycznemu Gawrona, udało mi się ukończyć wyścig na drugiej pozycji. Jazdę miałem zaplanowaną na dwa pitstopy, od pierwszego okrążenia, po spotkaniu z perkiem jechałem z uszkodzonym tylnim kołem, pierwszy pit na 12 okrążeniu. Udało się nie popełnić większych błędów. 1/3 wyścigu spędziłem za lub przed kolegą Zefirem, który utrzymywał bardzo podobne tempo do mojego, jednak niestety kolega Zefir ma gdzieś zasadę jeżdzenia po torze i na każdym okrążeniu na którym miałem z nim kontakt wzrokowy, uciekał mi odrobinę lub doganiał mnie dzięki szerszym wyjazdom poza tor. Kwestie tą zostawiam organizatorom, nie wiem czy będzie to sankcjonowane, czy jedynie będziemy się odwoływać do zwykłego fairplay i moralności poszczególnych kierowców, z mojego punktu widzenia jest to zachowanie karygodne. pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) Wrażenia po wyścigu: Po poniedziałkowych testach na GP/F stwierdziłem, że mogę jechać na 1 pit i tak też się stało. Zaplanowany pit miałem na 18 okrążeniu, niestety kolizja z ZEFIR zmusiła mnie do wcześniejszego pita, na szczęście nie było aż tak wielkich strat. Moje FTO ma zajebiste "odejście" na starcie, jeśli startuje z 4-5 pozycji, prawie zawsze pierwszy wchodzę w pierwszy zakręt :D ( akurat starty mam dopracowane B) ) Niestety byłem bardzo nerwowy i kilka uślizgów spowodowało spadek na 5-6 lokatę. Przepuszczałem Harda, Gawrona i Guldka - myślę sobie nie mam co z nimi walczyć i tak mnie wyprzedzą, a nie będę ryzykował kolizją, uszkodzeniami i co za tym idzie ujemnymi punktami. Podczas pierwszych kilku okrążeń, nie potrafiłem przejechać tego nawrotu przed szybką "eSką", dziwnie mi zarzucało samochód i wpadałem w poślizg. Na szczęście po kilku okrążeniach ustabilizowałem ten przejazd. Czasy kręciłem około 1:58 co jest bardzo dziwne bo w treningach potrafiłem nawet zejść 1:56 Ale co ta presja robi :whistling: Podczas 16 okrążenia miałem kontakt z ZEFIR, poniżej filmik ( jechałem optymalnym torem jazdy- szybki łuk w prawo więc zew-wew, a ZEFIR wyprzedał, zderzyliśmy się, odbiło mnie i na trawę. Niestety trzeba być konsekwentnym i wnoszę o ukaranie ZEFIR - 8 pkt za lekkie uszkodzenie ( jedno koło ) Poniżej wklejam filmik, oceńcie sobie, choć z innej perspektywy ( łącza ) mogłoby to wyglądać troszkę inaczej. FTO- Watson CLK- ZEFIR http://www.youtube.com/watch?v=wnbL26jN61M @Hard Pamiętasz jak mówiłem o naszym kontakcie również na 16 okrążeniu ( zaraz po ZEFIRZE ) Zerknijcie jak to wyglądało u mnie. Wnoszę o ukaranie Harda za sianie zamętu na torze :laugh::teehee::laugh: Po tym uszkodzone miałem już dwa koła, a jak patrzyłem na Harda to miał silnik uszkodzony, opony, wsio... Zauważyłem, że podczas replay gra nie pokazuje dokładnie co rywal ma uszkodzone. Np. Na starcie hard miał kontakt z perkiem ( -8 pkt dla perka ) później pnabor uderzył perka ( -8 pkt dla Pnabora ) i na tym się skończyło. Ja natomiast widziałem jeszcze, że był kolejny kontakt pnabor - perek w wyniku czego perek miał uszkodzony silnik :unsure: Pytałem go i on twierdzi, że nie więc what fuck is going on?? :D Po zjeździe do pita na tym 16 okrążeniu podążałem już do mety bez większych problemów. Miałem cichą nadzieję, że dogonię jeszcze Jacka, ale zabrakło kilku okrążeń. PS. Wczoraj wpadłem na to jak to się dzieje, że niektórzy mają takie odejście podczas wyprzedzania- i jakbym patelnią dostał w łeb- przecież oni jadą na MANUALU i podczas wyprzedzania redukują bieg- to normalne! Od dzisiaj uczę się na man :yes: Wyścig jak najbardziej na plus, jestem zadowolony! Więcej takich wyścigów w moim wykonaniu :thumbsup: Edytowane 9 Marzec 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machina 0 Napisano 9 Marzec 2011 Dzięki za wyścig, gratulacje dla zwycięzcy. Z mojej perspektywy wyścig bardzo udany, niespodziewanie, dzięki błędowi taktycznemu Gawrona, udało mi się ukończyć wyścig na drugiej pozycji. Jazdę miałem zaplanowaną na dwa pitstopy, od pierwszego okrążenia, po spotkaniu z perkiem jechałem z uszkodzonym tylnim kołem, pierwszy pit na 12 okrążeniu. Udało się nie popełnić większych błędów. 1/3 wyścigu spędziłem za lub przed kolegą Zefirem, który utrzymywał bardzo podobne tempo do mojego, jednak niestety kolega Zefir ma gdzieś zasadę jeżdzenia po torze i na każdym okrążeniu na którym miałem z nim kontakt wzrokowy, uciekał mi odrobinę lub doganiał mnie dzięki szerszym wyjazdom poza tor. Kwestie tą zostawiam organizatorom, nie wiem czy będzie to sankcjonowane, czy jedynie będziemy się odwoływać do zwykłego fairplay i moralności poszczególnych kierowców, z mojego punktu widzenia jest to zachowanie karygodne. pzdr. Dzięki. Co sie stało z Gawronem bo z przewagi 10 sek nad nim nagle spadł na 4 miejsce? Wyscig nawet ciekawy tylko mardok walonoł mi na okrazeniu i do 18 okr jechalem z rozwalonym kołem. A potem juz była pogoń za Gawronem az do czasy gdy wypadł na nawrocie. Jak jechał cały czas serzej to nagraj to i zgłoś, było mówione ze 2 kola musza byc na torze. Coś nam frekfencja spada tylko nie wiem dlaczego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 9 Marzec 2011 pnabor pisałem do ciebie na psn zrób tą fotke bo zależy mi na czasie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pnabor 29 Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) Wrażenia po wyścigu: Po poniedziałkowych testach na GP/F stwierdziłem, że mogę jechać na 1 pit i tak też się stało. Zaplanowany pit miałem na 18 okrążeniu, niestety kolizja z ZEFIR zmusiła mnie do wcześniejszego pita, na szczęście nie było aż tak wielkich strat. Moje FTO ma zajebiste "odejście" na starcie, jeśli startuje z 4-5 pozycji, prawie zawsze pierwszy wchodzę w pierwszy zakręt :D ( akurat starty mam dopracowane B) ) Niestety byłem bardzo nerwowy i kilka uślizgów spowodowało spadek na 5-6 lokatę. Przepuszczałem Harda, Gawrona i Guldka - myślę sobie nie mam co z nimi walczyć i tak mnie wyprzedzą, a nie będę ryzykował kolizją, uszkodzeniami i co za tym idzie ujemnymi punktami. Podczas pierwszych kilku okrążeń, nie potrafiłem przejechać tego nawrotu przed szybką "eSką", dziwnie mi zarzucało samochód i wpadałem w poślizg. Na szczęście po kilku okrążeniach ustabilizowałem ten przejazd. Czasy kręciłem około 1:58 co jest bardzo dziwne bo w treningach potrafiłem nawet zejść 1:56 Ale co ta presja robi :whistling: Podczas 16 okrążenia miałem kontakt z ZEFIR, poniżej filmik ( jechałem optymalnym torem jazdy- szybki łuk w prawo więc zew-wew, a ZEFIR wyprzedał, zderzyliśmy się, odbiło mnie i na trawę. Niestety trzeba być konsekwentnym i wnoszę o ukaranie ZEFIR - 8 pkt za lekkie uszkodzenie ( jedno koło ) Poniżej wklejam filmik, oceńcie sobie, choć z innej perspektywy ( łącza ) mogłoby to wyglądać troszkę inaczej. FTO- Watson CLK- ZEFIR http://www.youtube.c...h?v=wnbL26jN61M @Hard Pamiętasz jak mówiłem o naszym kontakcie również na 16 okrążeniu ( zaraz po ZEFIRZE ) Zerknijcie jak to wyglądało u mnie. Wnoszę o ukaranie Harda za sianie zamętu na torze :laugh::teehee::laugh: Po tym uszkodzone miałem już dwa koła, a jak patrzyłem na Harda to miał silnik uszkodzony, opony, wsio... Zauważyłem, że podczas replay gra nie pokazuje dokładnie co rywal ma uszkodzone. Np. Na starcie hard miał kontakt z perkiem ( -8 pkt dla perka ) później pnabor uderzył perka ( -8 pkt dla Pnabora ) i na tym się skończyło. Ja natomiast widziałem jeszcze, że był kolejny kontakt pnabor - perek w wyniku czego perek miał uszkodzony silnik :unsure: Pytałem go i on twierdzi, że nie więc what fuck is going on?? :D Po zjeździe do pita na tym 16 okrążeniu podążałem już do mety bez większych problemów. Miałem cichą nadzieję, że dogonię jeszcze Jacka, ale zabrakło kilku okrążeń. PS. Wczoraj wpadłem na to jak to się dzieje, że niektórzy mają takie odejście podczas wyprzedzania- i jakbym patelnią dostał w łeb- przecież oni jadą na MANUALU i podczas wyprzedzania redukują bieg- to normalne! Od dzisiaj uczę się na man :yes: Wyścig jak najbardziej na plus, jestem zadowolony! Więcej takich wyścigów w moim wykonaniu :thumbsup: Watson po pierwsze to nie ja udeżyłem perka tylko on mnie. Daj powtórkę tej sytuacji to zobaczymy i to był tylko jeden nasz kontakt w tym dniu. Ja miałem uszkodzone tylko koło lewe przednie. Edytowane 9 Marzec 2011 przez pnabor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) Watson po pierwsze to nie ja udeżyłem perka tylko on mnie. Daj powtórkę tej sytuacji to zobaczymy i to był tylko jeden nasz kontakt w tym dniu. Ja miałem uszkodzone tylko koło lewe przednie. Z tego co pamiętam, z tego co widziałem, podczas zakrętu w lewo Perek był po wewnętrznej, wyprzedził Cię, a Ty skręciłem mocno w lewo uderzając go w prawe tylne koło. Tyle widziałem z mojej perspektywy. Perek z pewnością wklei filmy to zobaczymy :) Edytowane 9 Marzec 2011 przez Watson20054133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valhalem 2 Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) . Edytowane 26 Kwiecień 2011 przez valhalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pnabor 29 Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) Z tego co pamiętam, z tego co widziałem, podczas zakrętu w lewo Perek był po wewnętrznej, wyprzedził Cię, a Ty skręciłem mocno w lewo uderzając go w prawe tylne koło. Tyle widziałem z mojej perspektywy. Perek z pewnością wklei filmy to zobaczymy :) I tu się mylisz to ja wyprzedzałem perka po zewnętrznej i on dał na wyjściu z zakrętu na zewnątrz, a nie ja do wewnątrz - popatrz dobrze ja byłem ostatni po pierwszym zakręcie w prawo i następny w lewo wtedy on nie mógł mnie wyprzedzać tylko ja jego po dużym łuku. A i tobie karę można dać tak - 12 pkt za wystawienie na tor tych klocków , nie wspomnę o tym co hardgibowi zrobiłeś jak tam wyjeżdżałeś, a byłeś poza torem 4 koła na tym zielonym a to tor nie jest. Edytowane 9 Marzec 2011 przez pnabor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 9 Marzec 2011 (edytowane) uderzyłem w harda karać mnie:) i pnabor we mnie też karać:)pnabor pokaż tą kiere możesz tutaj nawet wkleić fote,ba ruszam na łowy zaraz:) Edytowane 9 Marzec 2011 przez perek2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach