kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 Proponuję stworzyć quiz samochodowy. Zasady: - wstawiamy zdjęcie z fragmentem karoserii itp. - osoba która odgadnie nazwę samochodu (bez wnikania w rocznik, wystarczy marka i model) zadaje kolejną zagadkę - osoba która zadawała, musi potwierdzić prawidłową odpowiedź, zanim zgadujący zada swoją zagadkę (no chyba, że ktoś jest w 101 % pewny odpowiedzi) - starajmy się zamieszczać zdjęcia nie podpisane nazwą samochodu - zakres zagadek obejmuje wszystkie auta (premium i standard), które dostępne są w grze - proponuję, żeby wstawiać tylko zdjęcia zrobione w grze, (zdjecia nie musza byc z gry - ale musza byc na nich samochody ktore sa w grze) - podobnie jak w przypadku growego quizu, jeśli chcemy nagrodzić zgadującego możemy dać mu +, jednak nie jest to żadną koniecznością - w przypadku dużych problemów z odpowiedzią, zadający daje podpowiedzi :thumbsup: - jeżeli ktoś przez dłuższy czas po dobrej odpowiedzi nie zada własnej zagadki dozwolone jest zadanie jej przez innego użytkownika (zasada kto pierwszy ten lepszy) To na początek coś prostego będzie: ps. regulamin może ulec zmianie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 4 Marzec 2011 Fajny pomysł. Oczywiście Jag XJ13 Moja zagadka: Edit: Sorry, że nie czekałem na potwierdzenie :D I dałem całe zdjęcie, bo moja jest troszkę trudniejsza. Nie mogłem też zapodać fotki z gry, bo siedzę w pracy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 Volkswagen Karmann Ghia Coupe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 4 Marzec 2011 Na pewno, oto potwierdzenie KLIK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 @up uprzedziłeś mnie z linkiem :P też się nie obraź, że nie czekam na potwierdzenie, ale znalazłem wstawione przez ciebie zdjęcie w necie i w 100 % jestem pewien odpowiedzi :thumbsup: znowu coś prostego, żeby temat rozruszać: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 4 Marzec 2011 Ferrari Enzo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 tak. zadajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 4 Marzec 2011 OK, myślę ,że łatwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 lamborghini miura? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 4 Marzec 2011 Sure ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 cos za szybko to idzie i trzeba bedzie cos trudniejszego następnym razem wrzucic :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 4 Marzec 2011 Ford Focus ST ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 4 Marzec 2011 nisssn gt-r ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 nisssn gt-r ;) tak. zadajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Marzec 2011 Odkleiłem temat bo nie widzę sensu jego przyklejania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 ok. nie ma sprawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 4 Marzec 2011 dajcie za mnie bo b-spec robię i nie mam jak zrobic foty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 trochę trudniejsze (mam taką nadzieję): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kitana 9 Napisano 4 Marzec 2011 M3 albo DB9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 M3, zadajesz. nastepnym razem pisz jedna marke i model, a nie, ze trzeba wybierac (no chyba ze modele nie znacznie roznia sie np. lancer evo VI albo lancer evo VII) :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) kakarato mam nadzieję, że wybaczysz wpychankę, ale kolega który zgadł coś nie wrzuca..więc ja bonusa zapodam ;) edit. przepraszam że takie duże..nie zauważyłem rozmiaru ;o..więcej się to nie powtórzy :D Edytowane 4 Marzec 2011 przez kakaroto-songo : spoko, temat jest nowy to każdy chciałby coś odgadywać a nie czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 4 Marzec 2011 Jeśli to nie jest Ferrari 512 BB, to ja jestem ślepy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 4 Marzec 2011 Jeśli to nie jest Ferrari 512 BB, to ja jestem ślepy. nie jesteś:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 widze, ze w maks 2 odpowiedziach zgadujemy co to za auto. albo zbyt oczywiste zdjecia dajemy, albo juz w malym palcu mamy 1000 aut z gt :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 4 Marzec 2011 nie jesteś:thumbsup: No to zagadka: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach