kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 4 Marzec 2011 Mclaren mp4-12c Tj. oddaje , bo też nic nie mam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) Ferrari California ? Edytowane 4 Marzec 2011 przez Kasper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 4 Marzec 2011 458 Italia . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 Ferrari California ? nie 458 Italia . tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 4 Marzec 2011 Wiecie co z nim zrobić :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 zeby Lukasz'owi uznac odpowiedz musi on podac jeszcze kolor auta, rocznik, moc, pojemnosc, wage, i wysokosc zawieszenia. zeby nie bylo za trudno nie musi podawac imienia i nazwiska kierowcy :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 4 Marzec 2011 Lancia Delta Integrale Evoluzione czy coś takiego być może. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 4 Marzec 2011 delta integrale . sory że takie lamerskie pytanie, ale jak ( po kolei , od zrobienia zdj) wrzucacie tu zdj z gry ? to jutro coś podrzucę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 Lancia Delta Integrale Evoluzione czy coś takiego być może. tak , ale nie podałeś: kolor auta, rocznik, moc, pojemnosc, wage, i wysokosc zawieszenia to może niech ktoś inny zada :whistling: delta integrale . sory że takie lamerskie pytanie, ale jak ( po kolei , od zrobienia zdj) wrzucacie tu zdj z gry ? to jutro coś podrzucę :) o pare sekund sie spozniles :P >>tu<< w drugim poscie masz serwisy z ktorych korzystamy wrzucajac zdjecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 4 Marzec 2011 A żebym to ja wiedział , jak sobie poustawiałeś i co z nim zrobiłeś , mogę stwierdzić , że jest czerwony . Ja widzę , że ty masz spore pokłady tych screenów , także jedziesz dalej . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) @medmax Robisz fotkę w GT5. Zgrywasz ją z GT5 do XMB (menu) konsoli. Podpinasz jakiś pen drive, telefon. Zrzucasz. Wrzucasz na kompa i dajesz na forum :) To może ja coś dam: Edytowane 4 Marzec 2011 przez Kasper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) Taka Toyotka Supra wyścigowa zielona Castrol'a. O taka . Oddaje . Edytowane 4 Marzec 2011 przez Lukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 4 Marzec 2011 Toyota Supra (ta z Super GT) - wystarczy, bo dokłądnej nazwy nie pamiętam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 4 Marzec 2011 Taka Toyotka Supra wyścigowa zielona Castrol'a. O taka . Oddaje . Identyczna :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) Pierwsze skojarzenie Mazda Rx-8 , ale chyba nie . A może jednak . Edytowane 4 Marzec 2011 przez Lukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 a wlasnie ze rx-8. ja normalnie wymiekam przy tobie... jutro cos konkretniejszego wymysle. niech inni sprobuja ciebie zagiac :whistling: specjalnie z mysla o Tobie zmodyfikowalem regulamin: - proponuję, żeby wstawiać tylko zdjęcia zrobione w grze, (zdjecia nie musza byc z gry - ale musza byc na nich samochody ktore sa w grze) ps. w razie jakis sugestii co do regulaminu to piszcie i pomyslimy wtedy czy czegos nie zmienic/usunac/dodac itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 4 Marzec 2011 Yop . A to już nie zgadujemy nic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 4 Marzec 2011 @medmax Robisz fotkę w GT5. Zgrywasz ją z GT5 do XMB (menu) konsoli. Podpinasz jakiś pen drive, telefon. Zrzucasz. Wrzucasz na kompa i dajesz na forum :) ok dzięki , jutro dam do odgadnięcia swój prezent urodzinowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 4 Marzec 2011 No to ja . Niesamowicie charakterystyczna felga , tylko jeden samochód na takich stoi ( seryjnie ) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Marzec 2011 Yop . A to już nie zgadujemy nic ? jak ktos zada to bedziecie zgadywac... ja szukam jakis trudnych do zgadniecia aut No to ja . Niesamowicie charakterystyczna felga , tylko jeden samochód na takich stoi ( seryjnie ) . patrzac na felgi to mercedes, ale pewnie to za malo... niech sie inni wykaza :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 4 Marzec 2011 No to ja . Niesamowicie charakterystyczna felga , tylko jeden samochód na takich stoi ( seryjnie ) . SLR McLaren? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) Ależ oczywiście . Dobra , biere i lece . Jutro tez wieczorem bede jakby co . Edytowane 4 Marzec 2011 przez kakaroto-songo : czekamy na jakieś zdjęcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach