Kryman 2016 Napisano 4 Kwiecień 2011 Witam wszystkich Liczę na jazdę fair play i dużo frajdy ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 4 Kwiecień 2011 GP Chin Kwalifikacje Wyścig Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 4 Kwiecień 2011 Jaki czas okrążenia jest w miarę dobry w Hiszpanii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 4 Kwiecień 2011 Jaki czas okrążenia jest w miarę dobry w Hiszpanii? Dobry czas sądzę, że tak gdzieś około 1:23,5xx, ale na tym torze można jechać 1:22,5xxx. PS. Jestem w trakcie przerabiania filmu i będzie parę dowodów na moja bez pardonową jazdę w GP Chiny ala Shumacher ;) Jak obejrzałem filmik to okazało się, że był to mój najgorszy wyścig jak do tej pory. Przepraszam wszystkich, którym napsułem krwi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 4 Kwiecień 2011 No to muszę jeszcze poćwiczyć, bo ja na razie z trudem schodzę poniżej 1:26 PS. W końcu przejechałem w 1:25,230 ale chyba szczęściem. Pomyślałem, że to wina zespołu i z Williamsa przesiadłem się do McLarena ale dalej tak samo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 4 Kwiecień 2011 No to mój wyścig był bardzo ciekawy... Kocham tą grę... Jak już jadę 11 sekund przed komarzycho i dalej uciekam, to gierka postanawia mnie wywalić. Znowu w Chinach. Pechowy tor... Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blablable 0 Napisano 4 Kwiecień 2011 Wrzucam film dla zainteresowanych jak to wyglądało z mojego bolidu. Ten wyścig nie zapowiadał się dla mnie dobrze, ale w konsekwencji dojechałem na 4 pozycji. Niestety ciężko w takich warunkach prowadzić bolid bez kontroli trakcji. Do zobaczenia w Hiszpanii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 5 Kwiecień 2011 (edytowane) Q- czas zrobiłem dobry jedyne 0,3s gorzej od najlepszego jakiego uzyskałem na torze w Szanghaju, więc byłem ucieszony z PP. W- deszcz w wyścig nie wróżył nic dobrego, ogólnie liczyłem, że szybko minie więc nie zmieniłem tarcz hamulców na mniejsze i przez to kilka razy wyjeżdzałem za tor. Jak już na niego wracałem to dwa razy zajechałem drogę ( przepraszam Slama i Polo ). Początek był bardzo trudny ślizgałem się strasznie, co chwile zamienialiśmy się pozycjami. Walka ze Slamem i Superluksio jak już pisali nie fair z mojej strony i zapewniam, że nie będę stosował tej taktyki ( jest niebezpieczna i bardzo denerwująca ). Superluksio bolid na deszcz miałeś przygotowany świetnie z prawie ostatniej pozycji awansowałeś na pierwszą! Gratuluję świetnej jazdy. Przez kilka okrążeń jechałem za Tobą i było bardzo ciężko utrzymać twoje tempo. Dopiero jak trochę przeschło udało mi się wyprzedzić i dowieść zwycięstwo. Co do dublowania Slama to oboje popełniliśmy błąd i doszło do incydentu. Mam tylko nadzieję, że tą karę którą dostałeś +20s nie była naliczona przez ten incydent ... Gdyby nie rozłączenia pewnie wygrałby Deeny, a dobry wyścig miałby Polo niestety gra jest bezlitosna albo nasze łączą ... Edytowane 5 Kwiecień 2011 przez komarzycho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
werdus 4 Napisano 5 Kwiecień 2011 (edytowane) Kwalifikacje: w porównaniu z tym co robiłem na treningach to nie najgorszy czas walka z Mane i identyczny wynik na koniec sesji. Wyścig: Start i od razu ostre hamowanie przed postawionym w poprzek blablable pierwszy łuk widząc że większość wyniosło na zewnętrzną postanowiłem jechać po wewnętrznej niestety wpadł we mnie trochę za późno hamując blablable w wyniku czego wyleciałem poza tor i spadłem na ostatnią pozycję :dry: Dosyć szybko przyzwyczaiłem się do warunków na torze i kręciłem porównywalne czasy do bolidów jadących na pozycjach 6-8. Trudne warunki na torze jak i problemy z łączem polo i dennego spowodowały przesuniecie się na 5 pozycje co patrząc na poziom ligi w normalnych warunkach było by bardzo ciężkie do zrealizowania. Do następnego GP oby "słonecznej" Hiszpanii :thumbsup: Edytowane 5 Kwiecień 2011 przez werdus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 5 Kwiecień 2011 Filmik komarzycho: 10:45 - 11:00 - Trochę nie ładnie 11:34 - ['] 11:34 - 11:45 - To samo co ze Slamem. Pamiętaj, że tylko RAZ możesz zmienić tor jazdy. Tym bardziej w deszczu, bo jeszcze chlapiesz komuś prosto w kamerę:thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 6 Kwiecień 2011 (edytowane) Wyniki po 4 rozegranych GP Edit poprawiona tabela Edytowane 8 Kwiecień 2011 przez komarzycho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 6 Kwiecień 2011 Przepraszam tych którzy wczoraj ze mną trenowali, niestety miałem problemy z łączem i nie do końca widziałem co się dzieje na torze A teraz druga kwestia jest do was taka dlaczego jak wczoraj na treningu zapaliły się zielone światła, patrze i widzę, że wszyscy jadą tylko ja stoję jak wbity w ziemię i połowa bolidów się we mnie powbijała, za co przepraszam ale to nie była moje wina. Teraz tylko pytanie: Czy wiecie dlaczego tak mogło być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 7 Kwiecień 2011 komarzycho, z sumy wynika ze powinienem miec 2 punkty wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 7 Kwiecień 2011 Tak rzeczywiście popełniłem błąd w wyliczeniach. Dobrze, że sprawdzacie. Jak tylko będę w domu to poprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buchenko 6 Napisano 10 Kwiecień 2011 nie bedzie mnie, sry Blablable :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 10 Kwiecień 2011 Na początku szkoda mi pecha Dennego i Blablee, bo jechali super wyscig. Dla mnie wyscig fatalny, nie czuje tego toru, nie lubie jakos go, w sumie sporo bledow, ale skonczylo sie nawet dobrze dzieki pechowi wyzej wymienionego. Goniłem Werdusa ale troszkę zabrakło, w sumie dla mnie najnudniejszy wyscig w sezonie, jest to chyba cisza przed burzą w Monaco. Ten tor uwielbiam jak kazde uliczne. Do zobaczenia w Monaco, zycze juz sobie zeby nikogo nie rozlaczało, a zwłaszcza Dennego bo ten to ma pecha. Zobaczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 10 Kwiecień 2011 Liczyłem po cichu na lepszy wyścig z mojej strony ogólnie jak nie popełniałem błędów to tempo udawało mi się utrzymywać nie najgorsze miałem cały czas w zasięgu wzroku Klacze, lepiej mi się wtedy jeździ widząc cel do pokonania później trochę głupich błędów i straciłem sporo czasu. Na dodatek dostałem kare + 20 za zignorowanie niebieskiej flagi i kolejne +20 bo myślałem że dostałem stop and go i zjechałem do pitu i nie włączyłem ograniczenia prędkości. Ta gra w ogóle daje kary stop and go albo przejazd przez boksy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 10 Kwiecień 2011 (edytowane) GP Hiszpanii Circuit de Catalunya Barcelona, Katalonia Kwalifikacje Wyścig Edytowane 10 Kwiecień 2011 przez komarzycho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 11 Kwiecień 2011 Witam Panowie mam pytanie do was przyśpieszamy sezon i jeździmy np oprócz niedzieli, 4 soboty lub piątki z rzędu aby sezon skończyć przed wakacjami? Czy jeździmy normalnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 11 Kwiecień 2011 Ja bym wolał jeździć normalnie ;) Co do wyścigu to makabrycznie, trochę głupich błędów, dostałem karę (nie wiem za co), a później wszyscy ni odjechali po przejeździe przez boksy i tak już do końca Poczekam na Monaco, którego nie lubię ale zobaczymy :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 11 Kwiecień 2011 Witam :) Na początku chciałbym się przywitać z wszystkimi, bo jeszcze się nie znamy :) Aktualnie okupuje kącik wyścigowy GT5 i tam jeżdżę w różnych eventach ( sam jeden organizuje ) Preferuje rozsądny, czasem agresywny styl jazdy opierający się na zasadach CRC. Moje zamiłowanie do F1 zmusiło mnie do zakupu swojej kopii F1 2010 ( nie mogłem się już doczekać F2011 ) Stąd też moje pytanie. Czy macie jakieś miejsce w lidze? Czy prowadzicie jakieś wspólne treningi? Mógłbym kiedyś podłączyć się i sprawdzilibyście moje umiejętności :) Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komarzycho 6 Napisano 11 Kwiecień 2011 Witam Panowie mam pytanie do was przyśpieszamy sezon i jeździmy np oprócz niedzieli, 4 soboty lub piątki z rzędu aby sezon skończyć przed wakacjami? Czy jeździmy normalnie? No z tymi dodatkowymi wyścigami to jest całkiem dobra sprawa. Myślę, że w wakacje kilka osób będzie w większości poza domem. Ale drugi termin będzie trudno dobrać :( I poziom wyścigów może spaść albo się wyrównać ;) Bo czas na przygotowanie będzie mniejszy. Witam :) Na początku chciałbym się przywitać z wszystkimi, bo jeszcze się nie znamy :) Aktualnie okupuje kącik wyścigowy GT5 i tam jeżdżę w różnych eventach ( sam jeden organizuje ) Preferuje rozsądny, czasem agresywny styl jazdy opierający się na zasadach CRC. Moje zamiłowanie do F1 zmusiło mnie do zakupu swojej kopii F1 2010 ( nie mogłem się już doczekać F2011 ) Stąd też moje pytanie. Czy macie jakieś miejsce w lidze? Czy prowadzicie jakieś wspólne treningi? Mógłbym kiedyś podłączyć się i sprawdzilibyście moje umiejętności :) Pozdro! Cześć! W tej chwili z tego co wiem mamy komplet, ale bardzo szybko się to zmienia. Napisz do Kamil908, a doda Cie na listę rezerwową. Prowadzimy wspólne treningi i Ciebie zapraszamy :) Dodaj do znajomych kilka osób najlepiej Kamil908, superluksio, arkos123, Tachograf i mnie komarzycho bo my chyba najczęściej jeździmy. W temacie ustawki deklarujemy wstępne terminy i listę obecności na jakiś trening. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 11 Kwiecień 2011 Cześć! W tej chwili z tego co wiem mamy komplet, ale bardzo szybko się to zmienia. Napisz do Kamil908, a doda Cie na listę rezerwową. Prowadzimy wspólne treningi i Ciebie zapraszamy :) Dodaj do znajomych kilka osób najlepiej Kamil908, superluksio, arkos123, Tachograf i mnie komarzycho bo my chyba najczęściej jeździmy. W temacie ustawki deklarujemy wstępne terminy i listę obecności na jakiś trening. Pozdro Dzięki za info! Zrobię jak poleciłeś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 11 Kwiecień 2011 SIema. Wyścig bardzo przyjemny, przejechany w miłej atmosferze. 0 kontaktów, oby tak dalej. Panowie, co ze mną? Wywaliło mnie na kółko przed końcem. Jechałem na P2 daleko za komarzycho i z przewagą jakieś 6 sekund (która ciągle rosła) nad superluksio. Byłbym za przyznaniem mi normalnej ilości pkt. za 2 miejsce. Zauważyłem, że wyrzuca mnie zawsze zaraz za polo. Najwidoczniej gra dobiera takiego hosta, który nie pasuje do mojego neta. Jeśli nie chcecie dać mi tych pkt. za 2 miejsce, nie ma sprawy. Niech zadecyduje wola większości :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 11 Kwiecień 2011 (edytowane) Według mnie powinieneś dostać te pkt, ponieważ nie wywaliło cię gdzieś w środku wyścigu tylko pod koniec. Miałeś naprawdę dobry wyścig (nie mówiąc o moim ) i pkt się należą Edytowane 11 Kwiecień 2011 przez Kryman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach