Skocz do zawartości
gameplayer

Jak Otrzymaliście Wasze Playstation 3?

Rekomendowane odpowiedzi

A mi przyniósł pies. Rzucam mu patyka, taki średniawy i drę się "LUCEK! APORT!" a ten jak nie wyrwie w długą. Mija 5 min, patrze, a tu leci z pudełkiem od pleja, tak targa zębami. A patrzcie jaki to był mądry pies, bo to edycja z Uncharted była.

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zbierałem przez rok pieniądze i w końcu kupiłem :) Ciężka praca się opłaca :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak? He... Najpierw kupiłem sobie używaną,która po miesiącu wywaliła mi YLOD,po naprawie sprzedałem a właściwie nadal mam ją do sprzedania jakby ktoś chciał za 480zł z wysyłką.

No a potem kupiłem sobie slima 160GB który jest noooowy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie zdałem w 3 klasie TECHNIKUM, z języka polskiego, ! Babcia powiedziała mi że jak zdam to mi kupi PS3, zdałem - dostałem - ucieszony gram do dziś, moje aktualne konto to bickamil5

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swoje PlayStation 3 kupiłem razem z rodzicami na tegorocznych wakacjach (piszę razem z rodzicami, ponieważ dołożyłem swoje własne zarobione i odłożone pieniądze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mega wkurw**** na ten szajs od Microsoft-u, psuło się non stop aż w końcu siły mi zabrakło i poszedłem sobie kupić PS3...

Całkowicie inna bajka. Pozytywnie oczywiście :)

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe,ja miałem farta ;).Pewnego dnia (28.11.2011)ide sobie spokojnym krokiem ze szkoły.Przechodząc obok sklepu zauważyłem ze mój znajomy uządza konkurs z nagrodami(w sklepie z grami itp.).Z nudów pomyślałem że wpadne i pogadam.Okazała się że główną nagrodą w konkursie było Ps3(identyczne widziałem w Tesco,taki sam zestaw),już wcześniej myślałem o kupnie tego cudeńka(brakowałó mi 400zł).Po ok 15 min. rozmowy dowiedziałem się że kupił konsole w tesco po promocji i żeby przyciągnąć klijentów robi taki konkurs w kturym wygrywa jeden paragon z jego sklepu z ostatniego tygodnia.Jak się dobrze złożyło miałem przysobie portfel(musiałem zapłacić za wycieczke szkolną) a przypomniało mi się że kupowałem u niego kartę do telefonu 2 dni wcześniej.Wtedy powiedziałem

-Mam portfel przy sobie do którego chyba schowałem paragon za kartę którą u cb. kupowałem.

-Dawaj jak masz to sprawdzimy.

Otwieram portfel i wyciągam pognieciony kawałem papieru,daje mu a on wpisuje coś do komputera.Po chwili przestał pisać i na chwile zapatrzył się w monitor.Potem sprawdził jeszcze raz to co wpisał i spytał się czy chcę Ps3?

Jasnę- odpowiedziałem.

Po chwili zawahania spytał czy mam legitymacje lub tymczasowy dowód osobisty.

Powiedziałem że nie poczym spytałem a po co.

Po chwili milczenia powiedział że wygrałem Ps3 i wskazał na pobliską szafkę gdzie stała czarnulka.

Buchłem głębokim śmiechem po czym powiedziałem

Nie żartuj!

Nie żartuje choć zobacz.

Numer wygranego paragonu był identyczny jak mój.Zaniemówiłem z wrażenia.Poczułem się jakby czas się zatrzymał... z tego stanu wyrwało mnie jego pytanie:

-Czy jest ktoś dorosły u cb. w domy

-Tak.A co?

-Bo potrzebna jest osoba pełnoletnia do odbioru nagrody.

-Będe wieczorem,

Potem pojechałem z tatą po odbiór i za kase wcześńiej oszczędzoną kupiłem kabel HDMI i kilka gier

Tak zacząłem przygodę z czarnym przyjacielem ;)

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pamiętam ,że byłem w media markt i tak chodziłem po tym sklepie i chodziłem i stwierdziłem kurde kupiłbym sobie PS3 .Ładnie ,pięknie ale y chwila konsola 1500 zł i TV to minimum 3,5 tysiąca . Pracowałem odkładałem aż się dorobilem PS 3 z AC II w zestawie ,dokupiłem do tego U2 bo te grę polecił mi zioms zajmujący się działem z konsolami . Co najlepsze AC II uruchomiłem dopiero z 1,5 roku po kupnie konsoli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja stwierdziłem, że muszę sobie kupić coś w nagrodę za obronienie inżyniera. Zaswędziała mnie dupa i poszedłem do sklepu tydzień przed obroną kupiłem konsolę i kino. Zamiast się uczyć to siedziałem i grałem ale jakoś się udało :teehee:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem dość dodatkowego grzejnika w pokoju czym byl PC oraz jego chodzenia jak odkurzacz, bolały mnie plecy od garbienia sie i gapienia sie w monitor sprzedałem go i kupilem PS3, kupno nowego TV i dolaczynie nowego kina domowego 3 tygodnie przed zakupem PS3 potwierdzilo mnie w mysli by zamienic PC'ka na PS3 :happy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie impulsem do kupna konsoli był często zawieszający się przy graniu PC. Po którymś tam razie nie wytrzymałem, a że miałem sporo szmalu odłożone, to pojechałem do odpowiedniego salonu i kupiłem PS3. Od tamtej pory zakupiony rok wcześniej 37" LCD Samsung miał swoją czarną przyjaciółkę :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dostałem konsolę pod choinkę. Nawet o niej nie myślałem, bo chciałem nowego PC, a pod choinką znalazła się konsolka z której też jestem zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem spory bonus w pracy za cały rok w pracy i część przeznaczyłem na zakup konsoli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oszczędzałem przez długi czas na telewizor i konsolę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem dość co roku pakować kasy w kompa i kupiłem ps3 aby pograć w bf3, ale od tego się tylko zaczęło :) lista gier coraz większa zaczęła się robić tylko czekać na premiery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Heh , nie zabardzo rozumie co dzieje sie w tym temacie? W regulaminie forum wyraznie napisane zostalo iz dostep do forum maja osoby ktore ukonczyli 21 lat , a tutaj 90% wypowiedzi to - dostalem od mamy , mikołaj przyniosl , uzbieralem z komuni ;)

Zeby nie byc oskarzany o offtop to ja wszedlem do sklepu podnioslem bundle z gta 4 , zaplacilem i wyszedlem- tak poprostu :).

Edytowane przez psyho997
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponad rok nie mogłem się zdecydować, ale w końcu w grudniu 2011 po długich namysłach zdecydowałem się na PS3. Brałem pod uwagę głównie exclusivy ale i możliwość oglądania filmów na blu-ray'u

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komp stary, to postanowiłem kupić sobie PS3 na 18-stkę i nie żałuję :D Już nie muszę nawet kompa zmieniać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostałem sam od siebie, pierwszą w dzień premiery pl. 2200 ponad zł, przegrzała się w czerwcu zeszłego roku, na drugi dzień kupiona od kumpla praktycznie nówka sztuka(320 slim) za 1100 zł (on na tableta zbierał - gdyż jest przede wszystkim fanem komiksów a na najnowszego i pada właśnie tyle mu brakowało) i tyle. 0 prezentu czy filozofii w tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biedne z was dzieciaki...

Ja zawsze wszystko kupuję sobie sam...

nie, do ubrań i książek dokładają mi rodzice

Konsolę kupił brat (fat 80gb) w lutym 2009 i dalej działa

To był ten bundle z LBP i Ratchet & Clank: Quest 4 Booty

Kupił, bo komp którego ja kupiłem zatrzymał się na NFS Carbon i TDU (mimo wymienionych części)

Edytowane przez BaKaJ-PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi