Skocz do zawartości
gameplayer

Jak Otrzymaliście Wasze Playstation 3?

Rekomendowane odpowiedzi

i kolejne pytanie tylko tobie czy wszystkim w MC? ; o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem sobie sam w moje urodziny za 1400 zeta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja moją pierwszą ps3 ( fat 40 gb) kupiłem niedługo po premierze 40tek od kolesia który wygrał ją na wiejskim festynie ;] zapłaciłem wtedy 1000 zł więc cena spoko....ale po 2 latach 4 ylody i sprzedałem.... teraz mam slim 320 Gb kupiona w euro rtv z zestawem singstar za 1399

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwyczajnie wszedłem do Media wyciągnąłem gotóweczkę i kupiłem :teehee: Z rozpędu dokupiłem MOH i starter Move :laugh:

A i telewizorek od razu też :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem synowi na Boże Narodzenie,a teraz sam pogrywam wieczorami w HR,KZ3 i BF:BC2.whistling.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja byłem szczęśliwym posiadaczem PSX'a, PS2 i ciągle marzyłem sobie o trójeczce. Pewnego dnia postanowiłem wziąć swoje oszczędności i zainwestować w to cudo ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak kolega powyżej. Miałem PSX, mam dalej PS2 i PSP aż w końcu mnie wzięło na kupno PS3 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PSX, ps2, aż wkońcu ps3 :)) uzbierałem gotówe, a następnie allegro->kup teraz-> na nastepny dzień pan z DHL-u przywiózł.:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W święta przez allegro ;d

nowa 320GB 2x Pad FIFA11 GTAIV za 1700

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedalem Xkolcka, sprzedalem glosniki 2.1 i w taki oto sposob zarobilem na PS3 :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega kupił Xboxa - a ja, żeby była różnica i możliwość pogrania od święta ja u niego a on u mnie PS3 - do sklepu kawałek plastiku przy kasie i wyjście z PS3

Cieszę się, że on nie kupił PS3 - bo pewno pisałbym na innym forum :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ubiegla gwiazdke (nareszcie wyblagalem) a tata sam sie wnerwial jak prosilem o ps2 !!! "masz dobry komputer, bys tylko gral"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dostałem na gwiache pod choinkę byłem z siostrą w pasażu i wracałem do domu przychodzę a tam wielki prezent to mi tata powiedział że to dlamnie otwieram a tam ps3 cieszyłem się że dostałem taki prezent pod choinkę pozdro thumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupiłem... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Była promocja w MM, kupowałem telewizor, a w promocji było, że drugi przedmiot za pół ceny, takim sposobem nowe PS3 kupiłem za 700 zł ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swoje dokładnie kupiłem 28 sierpnia 2010 roku za 1000 zł uzbierałem 500 zł drugie 500 dołożyła mi mama z tatą i jeszcze tata mi 3 gry kupił w sklepie ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem kompa używanego do 900 złotych, miałem 750 i chciałem dozbierać, no i znalazłem używanego pcta za 700 zł który by odpalił bc2 na jakichś 40 - 50 fps, ale mnie przelicytowali o 70 zł... Wkuriwłem się i w momęcie po ukończeniu aukcji postanowiłem popatrzyć na PS3, znalazłem kilka classiców za 700 zł, spoko, ale dyski 40 - 80 GB i to 2 letnie.. No to ****, znalazłem fajne slimki, jedna bez papierów, 2 pady, 3 gry, ale bez pudełka, podobno z Anglii dlatego nie ma pudła, bo bagaż dodatkowy, kupił dla dzieci, ael zamałe i nie grały, On za stary i nie gra a żona to wgl, więc konsola podobno 4 miesiące 2 razy około włączana, no ale odpuściłem z powodu braku papierów, no i znalazłem slimke u siebie w mieście na 2 osiedlu za 850 zł, napaliłem się, roczna 120 GB, zamówiłem i dzisiaj miałem jechać, na 10 minut przed wyjściem planowanym po konsole brat dzwoni, wchodzi do domu i ma ze sobą Playstation 3 320GB w wersji slim..... Załamałem się, dodatkowo oryginalna gra po polsku granturismo...... Postanowiliśmy jakoś odkręcić to kup teraz, udało sie, ale trzeba zapłacić 30 złotych za aukcje, no i mam PS3 320 GB SLIM nową icon_biggrin.gif ! <br style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">Konsola jest z media markt, sieć play w jakims abonamencie co 2 lata umożliwia wziecie nowego telefonu za złotówkę, albo konsoli. Także mam PS3 za złotówke xD!<br style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><br style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">@czysto teorytycznie za złotówkę, ponieważ odkupiłem konsole od braciaka za grubszą sumkę, ale liczy się fakt, że fajna promocja. Teraz nie oddałbym jej za żadne skarby, mimo iż mam słaby telewizor jakoś zabawa jest przednia, już zapomniałem jak to jest mieć konsole. Wcześniej miałem tabuny konsol, ps1, ps2, psp, amigi, komodory, dreamcasty etc

Edit:Sory za ten dziwny kod oO Kopiowałem historie z innego miejsca.

Edytowane przez Eleanor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w zeszłe wakacje pracowałem kilka miesięcy w ochronie na browarze(dojlidy w Białymstoku- tam gdzie robią Żubra, Lecha, Tyskie Redsa i inne) i odkładałem pieniądze. Po kilku miesiącach kupiłem wersję 250GB z grą Eyepet(dla mojej dziewczyny, z którą mieszkam), Mafią II, pre-orderem Pro Evolution Soccer 2011 no i monitorek Samsung P2470HD. Niedługo mija rok bezproblemowego funkcjonowania konsolki :)

Edytowane przez nazarssj2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niecałe 5 miesięcy temu leżąc w łóżku i nie mogąc zasnąć zacząłem rozmyślać nad kupnem konsoli z początku chciałem Xboxa, ale po szybkim przeanalizowaniu funkcjonalności jaka mi by odpowiadała postanowiłem kupić PS3. Z kasą trzeba oszczędzać w dzisiejszych czasach więc nie mogłem sobie pozwolić na kupno za gotówkę, odkładać mi się też nie chciało, bo z odkładaniem jest różnie, raz się wyciągnie na browara, raz na pizze i kasa się rozpływa więc postanowiłem wziąć konsole na raty. Tydzień później kupiłem sobie w Media Expercie konsolke na raty:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbierałem forsę przez ok. rok i nie wiedziałem na co wydać. Najpierw chciałem kupić kompa, ale pomyślałem że to zły pomysł bo drogi i na rok. Potem chciałem X-kloca. Jednak ostatecznie wygrała plejka dzięki braku piractwa. Biegałem po sklepach i szukałem, aż w RTV Euro AGD (byłem już strasznie rozczarowany i myślałem, że w tym sklepie nie znajdę nic interesującego) znalazłem świetny zestaw. PS3+5 gier za 1400 zł. Było to jakieś 1,5 roku temu, więc cena była świetna. Mogłem też kupić konsolkę za 1500 z Rachetem więc chyba wiecie czemu wybrałem tamten zestaw :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi