Skocz do zawartości
Marqus_Pirx

Sniper Ghost Warrior

Rekomendowane odpowiedzi

Ja kupie jak zejdzie poniżej 100, a kupie nawet dla singla, bo:

1. To jest Polska gra.

2. Zabawa w snajpera i stealth jest fajne :-)

3. Fajna graficznie (mi się podoba)

4. Bullet CAM :-) fajne filmiki można nakręcić

5. Lokacje są kozackie

Dziwią mnie troche wypowiedzi typu: "Trochę monotonne misje, idź, zabij, ukończ" przecież to jest zabawa w snajpera nie oczekujmy biegania na "pałę" przez hordy przeciwników np. jak w Call of Duty. "One Shot One Kill" strzelasz, zabijasz i się chowasz. Minusem jest mała ilość broni i multi, ale tak jest to fajna odskocznia od CoD'a ; Battlefielda, czy Killzone :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupie jak zejdzie poniżej 100, a kupie nawet dla singla, bo:

1. To jest Polska gra.

2. Zabawa w snajpera i stealth jest fajne :-)

3. Fajna graficznie (mi się podoba)

4. Bullet CAM :-) fajne filmiki można nakręcić

5. Lokacje są kozackie

Dziwią mnie troche wypowiedzi typu: "Trochę monotonne misje, idź, zabij, ukończ" przecież to jest zabawa w snajpera nie oczekujmy biegania na "pałę" przez hordy przeciwników np. jak w Call of Duty. "One Shot One Kill" strzelasz, zabijasz i się chowasz. Minusem jest mała ilość broni i multi, ale tak jest to fajna odskocznia od CoD'a ; Battlefielda, czy Killzone :)

Ja wiem że to jest ina gra niż np call of duty tylko twórcy mogli bardzie wysilić się nad misjami,bullet cam robi wrażenie ale tylko na początku potem to już nie daje jakiejś szczególnej frajdy.A co do stealth wcześniej pisałem że sprawa ma się dobrze ale jednak jak przeszedłem całą grę to uznałem że ten aspekt gry również kuleje i to czasami dość mocno.

Ale jak napisałeś jest to dobra odskocznia :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja straciłem 8h na najwyższym poziomie trudności, gdyby nie bugi to było by 7h, więc gra jak na swoją cenę i niskobudżetowość jest stanowczo długa. POLECAM, i czekam na SGW 2, który robi sie na silniku CE3 :D

Edit: Aha, zapomniałem o dodatkowych misjach Unfinished Business i Challenge, w których można spędzić dodatkowe 4-5h. O multi nie napisze nic bo PSN dalej martwe :(

Edytowane przez monobloss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, ok, a co z bugami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Na PC był bug, że widizeli Cię schowanego w krzakach z odległości 200m (po oddanym strzale) co jest raczej niemożliwe. Na PS3 ten błąd jak i reszte bugów usunięto :-)

Edytowane przez miela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak uruchomię alarm to przeciwnik potrafi sie pojawić za moimi plecami z znikąd. Gra każe mi iść w pewne miejsce a skrypt nie zaskoczył i ten obszar jest niedostępny itp... Ale jeżeli chodzi o ukrywanie sie to wszystko jest w najlepszym porządku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No singielek dobrze poprawiony poza paroma usterkami i widac rożnice w dodatku dla ps3 - sa lepiej skonstruowane misje w "niedokonczony interes" i wyzwanie jest spoko - teraz tylko czekac na PSN i zobaczymy multi - są chętni ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem, przeszedłem. Grałem na x360 (nie aktualizowałem wersji na nowszą i grałem w grudniu). Wszystko dało się przeżyć, tylko nie te bugi. Schowałem się w "trawce" (prędzej mech), przeciwnik patrzy się w moją stronę (był 1m oddalony ode mnie) i nic. Schowałem się w wysokiej dosyć trawie i co? Przeciwnik stoi jakieś 10-20m ode mnie i mnie widzi. To lekka przesada. Ogółem gra zasługuje na 4/10. Multi gorszy od single.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam gra bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła czytając recenzje wersji na xboxa 360 i pc miałem obawy przed kupnem, ale jednak zaryzykowałem i kupiłem i mogę śmiało powiedzieć gra jest klimatyczna. Miałem już dość gier typy totalna rozpierducha tutaj trzeba przemyśleć swój ruch i o to chyba chodzi ? Oczywiście gra odda swój klimat jak będziemy grać na poziomie TRUDNYM ! Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tą grą i mam wielka nadzieję, że Sniper 2 będzie również tak dobry . Gra ma błędy ale mi osobiście nie przeszkadzają, wszystko to co była wersjach na xboxa i pc zostało poprawione. Klimat, klimat i jeszcze raz klimat . POLECAM ! Moja ocena 8,5 . Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie poprawili więc nie ma co porównywać wersji na xa i pc do ps3 - a multi też jest poprawione i rozbudowane więc bedzie lepiej - no dwójkę to bym z chęcia im pomógł robić żeby nie zrobili baboli w mechanice rozgrywki takich jak ostatnia misja i eliminacja Valeskeza kiedy to musimy oddać strzał tylko wtedy kiedy pochyla się nad mapą bo potem odchodzi od stołu i jest że uciekł - ale jak ? na piechotę czy schował się do piwnicy jeśli nawet to co ? to ide po niego do piwnicy, tak powinno być - dużym skokiem na przód byłoby ułozenie strzelania jako elementu decyzyjnego w określonym rejonie i czasie wykazanym w brifingu tak żeby gracz czuł się jak prawdziwy snajper i planował - czasem dłużej czasem w ułamku sekundy albo podejmował inną akcję np. bezpośrednią jak nawalił z daleka lub dywersje żeby kogoś wyciągnąc do samochodu na przykład - trzymam kciuki za drugą część i mam nadzieję że to nie tylko grafika bedzie lepsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra kosztuje 100 zł za taką cenę można śmiało brać i grać szczególnie że raczej drugiej takiej gry nie ma na konsole

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak ma się grafika, ustępuje pc towej ? Tzn ktoś wspomniał, że jest rozmyta czyli nie ma pełnego 720p ? Powiedzcie więcej o oprawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś znalazł jakąś recenzję wersji na PS3 w polskim lub zagranicznym portalu lub magazynie. Wersja na Xboxa i Pc dostała słabe noty, więc ciekaw mnie o ile poprawili wersją na Plejaka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem na xa i na ps3 tez mam wczoraj kupilem wczoraj juz sprzedąłęm kiepska bardzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Pytanko moje dotyczy misji 4 czyli "Oczyścić Platformy" na PC takowa jest zaraz po "Niebespieczne tereny" na PS jej nie mam, gra kupiona w piątek w Media.

Chyba kupiłem bubla :sad: , jak jest w Waszych egzemplarzach ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nie mozna kupic bubla wiec albo jej nie ma albo przeoczyles

Edytowane przez NFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego się pytam jak jest u Was bo na PS3 miało być więcej misji a okazuje się że ja mam mniej :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak ma się grafika, ustępuje pc towej ? Tzn ktoś wspomniał, że jest rozmyta czyli nie ma pełnego 720p ? Powiedzcie więcej o oprawie.

Odpowie ktoś z grających ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widze większej różnicy między grafiką w Sniperze a np. MoH lub BC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grałem (tzn próbowałem, bo ta gra to klops), w Snajpera na PC w MAX ustawieniach więc mogę ci powiedzieć, że wersja PS3 wygląda jak z ustawień Medium (i to jak przymkniemy oko).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kto poleca tą grę? Warto wydać te parę złoty? A i tak mam wrażenie, że za parę miesięcy ta gra będzie warta grosze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grałem (tzn próbowałem, bo ta gra to klops), w Snajpera na PC w MAX ustawieniach więc mogę ci powiedzieć, że wersja PS3 wygląda jak z ustawień Medium (i to jak przymkniemy oko).

Czyli zostaję przy Bad Company 2, do wydania jakiegoś fajnego fps :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie mowi że Sniper jest fajniejszy niż BC2 :thumbsup: , ale jak PSN nie działa to coś trza było robić przez świeta :smile: Jak na 100 zł.to jest OK

Ponowie moje pytanko odnośnie misji, macie misje "Oczyścić platwormy" Na PC była takowa zaraz po misji "Niebezpieczne tereny " a przed "Przymierze w celu uratowania Rodriguez" A na PS3 jej nie mam. Myślałem że moze będzie w tych dodatkowych, ale też nić :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nikt nie mowi że Sniper jest fajniejszy niż BC2 :thumbsup: , ale jak PSN nie działa to coś trza było robić przez świeta :smile: Jak na 100 zł.to jest OK

No tak, ale chodzi mi raczej o grafike, bo ktoś wcześniej pisał, że gra jest rozmazana, coś "ala" rdr, czy gta IV gdzie nie było pełnego hd, też gdzieś na forum zagranicznym ktoś pisał, że wersja na ps3 ma mniej trawy. Pytam was, bo nie ma żadnej recenzji, dziwne dlaczego, ale nie ma. A kota w worku nie kupie, mimo że jak na nówkę to tanio.

Wiec chciałbym zapytać czy jest ładnie, czy zastosowano aa, czy są dropy animacji ?

Edytowane przez pioraj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi