Peiha 11 Napisano 8 Maj 2011 gra jest słaba grafika rozmazana czesto gta sie zacina a przy zapisywaniu gry to juz wogole masakra kupilem i w ten sam dzien sprzedałem szkoda kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 8 Maj 2011 gra jest słaba grafika rozmazana czesto gta sie zacina a przy zapisywaniu gry to juz wogole masakra kupilem i w ten sam dzien sprzedałem szkoda kasy Piszesz bez ładu i składu, do tego robisz kosmiczne błędy, a w dodatku się powtarzasz... Napisz coś konkretnego albo nie pisz nic, bo z Twoich dwóch postów nic nie wywnioskowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peiha 11 Napisano 8 Maj 2011 to ci mowie sa straszne bugi gra nie trzyma sie kupy obraz często zamazany jest duzo sie zacina no i ta grafika dość kiepska a jak nadal nie rozumiesz to przeczytaj recenzje albo cofnij sie do gimnazjum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 8 Maj 2011 to ci mowie sa straszne bugi gra nie trzyma sie kupy obraz często zamazany jest duzo sie zacina no i ta grafika dość kiepska a jak nadal nie rozumiesz to przeczytaj recenzje albo cofnij sie do gimnazjum Tak się składa, że umiem pisać w ojczystym języku, pewnie Cie zaskoczę, ale nawet maturę udało mi się załatwić... Umiem też czytać ze zrozumieniem zdania z sensem, a Twoje bez przecinków sensu nie mają:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert_City 0 Napisano 9 Maj 2011 Witam. Pytanko moje dotyczy misji 4 czyli "Oczyścić Platformy" na PC takowa jest zaraz po "Niebespieczne tereny" na PS jej nie mam, gra kupiona w piątek w Media. Chyba kupiłem bubla , jak jest w Waszych egzemplarzach ? Hej, Misje "klasyczne-FPS" zostały wycofane na życzenie graczy :). Feedback z Waszej strony był taki, że to w końcu gra o snajperze :). Przy okazji, serdeczne dzięki za wszystkie pozytywne opinie (i te mniej pozytywne też ;)) - to krzepi! Pozdrawiam, Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 9 Maj 2011 Wielkie dzięki :thumbsup: Czyli z moją grą wszystko OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert_City 0 Napisano 9 Maj 2011 Wielkie dzięki :thumbsup: Czyli z moją grą wszystko OK. Jak najbardziej ;). Gdybyś miał jakiekolwiek pytania nt. Snipera, lub innych gier City (bądź po prostu chciał pogadać, coś skomentować itd. :)) zawsze możesz dać znać poprzez prywatną wiadomość :). Pozdrawiam i miłego grania, Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daw1985 38 Napisano 9 Maj 2011 Nie widze większej różnicy między grafiką w Sniperze a np. MoH lub BC. Nie widzisz większej różnicy w grafice między sniper a BC2 ??? Sory ale może do okulisty trzeba się udać albo TV zmienić. Tekstury ogólnie kolory przecież w BC2 są nieporównywalnie lepsze niż w sniper. Powiem tak na grę się bardzo napaliłem 2 miesiące temu. Ale jak przeczytałem kilka recenzji to zwątpiłem. Grę kupiłem tylko dlatego że nie ma PSN i nicie Z FNC online. Dopiero gram w drugą misję ale już mogę powiedzieć że gra baaaardzo odbiega od COD, BC czy MOH. Nie porównuje tutaj sposobu rozgrywki bo wiadomo że ma to być niby symulator. ale chodzi ogólnie o wykonanie gry. Śmieszne jest dla mnie to że mapa jest wielka a i tak muszę iść po wytyczonej ścieżce. To na tyle bo póki co jedną misję przeszedłem na najwyższym poziomie i szczerze mówiąc mogłem ją przejść z pistoletem bo snajperka mi na wiele nie było potrzebna. To niestety prawda że przeciwnik Cię widzi ze 100 metrów w krzakach. Nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenie ale bardzo trudno jest w ogóle znaleźć przeciwników, kolory drzew, traw zlewają się ze sobą strasznie i ciężko wypatrzyć wrogich żołnierzy. Polecam tą grę jak cena spadnie do 60 zł. No chyba że reszta misję zmieni moją ocenę, jak dla mnie to 5/10 za pierwszą misję. ZERO SKRADANIE A TO NIBY SYMULATOR SNAJPERSKI !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert_City 0 Napisano 9 Maj 2011 Nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenie ale bardzo trudno jest w ogóle znaleźć przeciwników, kolory drzew, traw zlewają się ze sobą strasznie i ciężko wypatrzyć wrogich żołnierzy. Polecam tą grę jak cena spadnie do 60 zł. No chyba że reszta misję zmieni moją ocenę, jak dla mnie to 5/10 za pierwszą misję. ZERO SKRADANIE A TO NIBY SYMULATOR SNAJPERSKI !!! Żołnierzy ciężko wypatrzyć bo, jak zauważyłeś pisząc o symulatorze snajperskim, tak sytuacja powinna wyglądać w rzeczywistości :). Sniper na PS3 nie chce być CoD'em i tam, gdzie się da, nie wpycha graczowi przeciwników pod celownik. Ze skradaniem też jest nieco inaczej niż w innych grach - mnie się całkiem przyjemnie gra, gdy cały czas obserwuję wskaźnik "widzialności" - gdy tylko kreska przybiera czerwony kolor, momentalnie padam na ziemię. Daj temu systemowi szansę, trzeba się do niego przyzwyczaić, ale gdy się już go opanuje, potrafi sprawić całkiem sporo frajdy. Pozdrawiam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daw1985 38 Napisano 9 Maj 2011 Żołnierzy ciężko wypatrzyć bo, jak zauważyłeś pisząc o symulatorze snajperskim, tak sytuacja powinna wyglądać w rzeczywistości :). Sniper na PS3 nie chce być CoD'em i tam, gdzie się da, nie wpycha graczowi przeciwników pod celownik. Ze skradaniem też jest nieco inaczej niż w innych grach - mnie się całkiem przyjemnie gra, gdy cały czas obserwuję wskaźnik "widzialności" - gdy tylko kreska przybiera czerwony kolor, momentalnie padam na ziemię. Daj temu systemowi szansę, trzeba się do niego przyzwyczaić, ale gdy się już go opanuje, potrafi sprawić całkiem sporo frajdy. Pozdrawiam ;) No dobra to spróbuje tak jak mówisz z tym wskaźnikiem, tyle że oni kurna nie mogli mnie wypatrzeć ze 100 metrów jak byłem cały w krzaku schowany, no ale spróbuje i wtedy napisze. Co do widzialności przeciwników to chodziło mi o to że trudno ich wypatrzeć bo brak czegoś takiego jak w BC2 było do wyznaczania ostrzału artyleryjskiego. Jak grałeś w multi w BC2 to wiesz o czym pisze. Snajperka ma duże przybliżenie i jeżeli chce wypatrzeć przeciwników na dystansie powiedzmy 100-150m to jest za mocna i trzeba długo szukać, a taka lornetka ze słabym przybliżeniem by rozwiązała sprawę i to bardzo. Jak grałem w multi w BC2 to zazwyczaj szukałem przeciwników tą "lornetką" i potem od razu snajperka i headshoot :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 9 Maj 2011 Nie widzisz większej różnicy w grafice między sniper a BC2 ??? Sory ale może do okulisty trzeba się udać albo TV zmienić. Tekstury ogólnie kolory przecież w BC2 są nieporównywalnie lepsze niż w sniper. Ja gram w pomieszczeniu 2m. na 3m. tzw. "pokioj gier" ze względów oczywistych ( małżonka ) i na monitorze 23 cale, a co do okulisty to masz racje,nie ma czasu się wybrać ale jak będziesz miał moje lata i dalej będziesz tak szczegółowo wpatrywał się w TV to zapewne wzrok będziesz miał gorszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daw1985 38 Napisano 9 Maj 2011 Ja gram w pomieszczeniu 2m. na 3m. tzw. "pokioj gier" ze względów oczywistych ( małżonka ) i na monitorze 23 cale, a co do okulisty to masz racje,nie ma czasu się wybrać ale jak będziesz miał moje lata i dalej będziesz tak szczegółowo wpatrywał się w TV to zapewne wzrok będziesz miał gorszy To pewnie dlatego :) ja gram na 36 calach i żona mi jeszcze za nie marudzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal Chelpa 1 Napisano 9 Maj 2011 Chcialem zapytac niestety nie znalazłem leprzego miejsca, jestem na samym poczatku gry jedna z pierwszych misji zaczynamy w lodzi na rzece a w drugim etapie mamy postawic specjalne markery na plantacjach, postawilem wszystkie trzy tagi w pierwszej plantacji pojawil mi sie punkt prowadzacy mnie do drugiej plantacji i tu wlasnie napotkalem problem gdy dochodze do konca wawozu nie moge isc dalej obszar pozostaje szary i gra nakazuje mi zawrucic, moglby ktos mi pomoc moze cos pominolem, dziekuje (przepraszam zq brak polskich liter pisze na telefonie na ktorym niestety ich nie mam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daw1985 38 Napisano 10 Maj 2011 Mam takie pytanko chodzi mi o początkową misję co strzelam do kolesia który odpływa łódką, co dalej.... Jak go zestrzelę to mam iść na dół, gram na najwyższym poziomie trudności i jak zejdę od razu pojawia się dwóch kolesi za mną nie wiadomo skąd, prują do mnie a ja nie mogę uciec. Raz ich przechytrzyłem (tak myślałem przynajmniej) bo zbiegłem na dół i od razu na górę i tam było dwóch żołnierzy. Zastrzeliłem ich zbiegam szczęśliwcy na dół że ich nie ma, patrze a oni znowu za mną są i mnie zabijają. Jak biegnę szybko to mnie ustrzeliwuje jakiś koleś znowu z przodu. Jaki macie na to sposób??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert_City 0 Napisano 10 Maj 2011 No dobra to spróbuje tak jak mówisz z tym wskaźnikiem, tyle że oni kurna nie mogli mnie wypatrzeć ze 100 metrów jak byłem cały w krzaku schowany, no ale spróbuje i wtedy napisze. Co do widzialności przeciwników to chodziło mi o to że trudno ich wypatrzeć bo brak czegoś takiego jak w BC2 było do wyznaczania ostrzału artyleryjskiego. Jak grałeś w multi w BC2 to wiesz o czym pisze. Snajperka ma duże przybliżenie i jeżeli chce wypatrzeć przeciwników na dystansie powiedzmy 100-150m to jest za mocna i trzeba długo szukać, a taka lornetka ze słabym przybliżeniem by rozwiązała sprawę i to bardzo. Jak grałem w multi w BC2 to zazwyczaj szukałem przeciwników tą "lornetką" i potem od razu snajperka i headshoot :) Grałem w BC2 ;). Fakt, system chłopaków z Dice jest świetny (i prosty zarazem), ale stworzony został z myślą o multi, żeby gracze mogli sobie wzajemnie oznaczać cele. W singlu (o ile pamiętam) tego rozwiązania nie ma. Inna rzecz, że przekażę Twoje uwagi komu trzeba :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal Chelpa 1 Napisano 10 Maj 2011 (edytowane) @ Daw1985 Hmm mi udalo sie przejsc ten moment za pierwszym razem, mialem troche szczescia, nie wiedzac o nich po zejsciu na dol gdy wszedlem do changaru postanowilem wejsc po drabinie na platformy ktore sa po lewej stronie aby sie rozejzec, a oni pojawili sie dopiero gdy tam wszedlem dzieki czemu spokojnie ich zdiolem z pistoletu gdy probowali wyjsc na czysty strzal i strzelic do mnie Edytowane 10 Maj 2011 przez Rafal Chelpa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daw1985 38 Napisano 10 Maj 2011 @ Daw1985 Hmm mi udalo sie przejsc ten moment za pierwszym razem, mialem troche szczescia, nie wiedzac o nich po zejsciu na dol gdy wszedlem do changaru postanowilem wejsc po drabinie na platformy ktore sa po lewej stronie aby sie rozejzec, a oni pojawili sie dopiero gdy tam wszedlem dzieki czemu spokojnie ich zdiolem z pistoletu gdy probowali wyjsc na czysty strzal i strzelic do mnie Dzięki udało mi się już wcześniej. Zdjąłem dwóch na górze, potem jeden tylko wyskoczył po lewej stronie i było już spoko. A tak z innej beczki może mi ktoś powiedzieć dlaczego niby Polska gra nie ma polskich dialogów, to my już w Ameryce mieszkamy czy co??? muszę do dowodu zajrzeć bo może nie wiem że należymy do Ameryki :) Skoro dubbingowane są gry w których jest mnóstwo tekstów min Heavy Rain czy Uncharted, to dlaczego nie zdubingowano gry w której jest min dialogów i tekstu mówionego. Jak dla mnie w Polskiej grze polskie dialogi to coś normalnego byś powinno. Może za niedługo polskie filmy też będziemy mieć z tekstem i audio Angielskie? Nie przeszkadza wam to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 10 Maj 2011 Słuchajcie mam pytanie. Jak sądzicie na serwerach będą ludzie? Czy jest opcja grania z botami na mapach? Bardzo mi zależy na odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daw1985 38 Napisano 10 Maj 2011 Słuchajcie mam pytanie. Jak sądzicie na serwerach będą ludzie? Czy jest opcja grania z botami na mapach? Bardzo mi zależy na odpowiedzi. Ja wątpię że będą ludzie, jak włączą PSN to każdy pewnie w BC2 będzie chciał sobie pograć albo FNC czy Mortala. Ja szczerze to w niedzielę kupiłem grę a dziś wystawiam, takiego gniotu to jeszcze nie widziałem. Gra nie ma żadnego sensu. Przeszedłem z 5 misji na wysokim poziomie i nie wiem po co mi tak snajperka skoro 90% strzałów to strzały do 100 metrów. Na taki dystans wystarczy m4 albo inne tego typu karabiny. TA GRA TO PORAŻKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 10 Maj 2011 Ja wątpię że będą ludzie, jak włączą PSN to każdy pewnie w BC2 będzie chciał sobie pograć albo FNC czy Mortala. Ja szczerze to w niedzielę kupiłem grę a dziś wystawiam, takiego gniotu to jeszcze nie widziałem. Gra nie ma żadnego sensu. Przeszedłem z 5 misji na wysokim poziomie i nie wiem po co mi tak snajperka skoro 90% strzałów to strzały do 100 metrów. Na taki dystans wystarczy m4 albo inne tego typu karabiny. TA GRA TO PORAŻKA Czyli niema też walki z botami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daw1985 38 Napisano 10 Maj 2011 Jako że temat tego posta to czy warto wejść w tą grę to powiem tak: NIE!!! Dlaczego: 1. Grafika, w słońcu jeszcze jakoś ujdzie ( powiedzmy jakość jak w grach sprzed 4 lat). Gorzej jak zacznie padać deszcz- nagle na bokach ekranu świat się zawija :) - jakieś rozmazania nie wiadomo dlaczego. 2. Grywalność - niestety przeszedłem tylko z 5 misji na wysokim poziomie trudności i dalej grać nie chciałem bo było to strasznie nudne i bezsensowne. Z jakiego powodu? No z takiego że tylko pierwsza misja była spoko z punktu widzenie strzelania ze snajperki, siedziałem sobie na skarpie i ładowałem w przeciwników na dole. Reszta to chodzenie po beznadziejnie wykonanych obozach ( projektanci zapomnieli że wrodzy żołnierze niby tam mieszkają, kilka drewnianych chatek i tyle) i strzelanie do przeciwników na odległość 10-50metrów. Po co mi snajperka przecież uzi marne wystarczy... 3. Muzyka -tragedia. Prawdę powiedziawszy nigdy nie sądziłem że muzyka w grach jest ważna - do tej pory. Seria COD czy BC przyzwyczaiła mnie że coś tam w tle gra raz wolniej raz szybciej. W Sniperze wychodzi to jak muza jest ważna. W tej grze ścieżka dźwiękowa jest beznadziejna i monotonna. W innych grach zdążyłem się przyzwyczaić do tego że jak muzyka przyspiesza, nabiera tempa to zaraz zacznie się coś dziać, jak się skradam to jest wolna a jak mam biec to od razu nabiera mocy i tempa. Tutaj z założenia mam się skradać a muzyka przyspiesza nagle, to myślę sobie trzeba lecieć szybko a tu kicha trza wracać do krzaków :) 4. Brak możliwości wybierania drogi przejścia danej trasy. Mapy są duże ale co z tego jak i tak musimy iść wytyczoną ścieżką. 5. Polska gra, bez polskich tekstów!!! dobrze że dali napisy polskie (polska gra.... taaa) Szczerze to jeszcze można wiele minusów gry wykazać, a jakie plusy..... No że nie ma "symulatorów" snajperskich na ps3, niestety. Ten jednak nie należy do zadowalających. Grałem już nie pamiętam chyba w CODzie to było MW1 chyba, do wyboru były boczne gry, takie różne misje i tam była misja snajperka. Najpierw ogromne pole, potem wieża jakieś zabudowania. Nie było tam realiów strzelania ale pomysł skradania się był o wiele lepszy niż w Sniper Ghost Warrior. Parę razy gra mi się podobała, w kilu miejscach. Punkt gdzie z wieży strzelało się do wrogich żołnierzy, punkt gdzie trzeba było zastrzelić gościa płynącego łódką z odległości 250m, punkt gdzie można było uratować ciwili. Jednak są to tylko krótkie przerywniki w całych niezbyt udanych misjach. Jakby podliczyć procentowo to podejrzewam że 80% strzałów to te wykonane na odległość do 80metrów. Nie tego spodziewałem się po symulatorze. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domel9 19 Napisano 11 Maj 2011 No a ja mam nadzieje że multi będzie lepsze w sensie grywalnosci - i że będzie troche ludzi - bo powiem wam że wiekszośc misji przeszedłem po cichu na pistolecie a to nie po "snajpersku" hyhyhy i zabawa z żywym przeciwnikiem to sama przyjemnośc a polowanie to już rewelka i tylko dla multi kupiłem ten tytuł - zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Maj 2011 @daw1985. Dzięki za mini recenzję, już jestem pewny , że tej gry nie chcę. Co do misji snajperskiej w MW1, moim skromny zdaniem to najlepsza pojedyncza misja we wszystkich FPS razem wziętych, taką którą się pamięta i wspomina całe życie. :thumbsup: Marzy mi się Cod Sniper, aby każda misja była tak ekscytująca i dobra. A tak miłośnikom grania snajperem pozostaje multi w CoD lub Battlefield i kamperowanie w krzakach i trawie, wkurzająć przy okazji wszystkich dookołą. Sniper GW to nie to czego szukam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afrikan 40 Napisano 11 Maj 2011 Tu macie taką mini recenzje na gamezilli http://www.gamezilla.pl/content/sniper-ghost-warrior-na-ps3-co-nowego-wnosi-i-jak-wyglada Ogólnie powiem że misja snajperska z Modern Warfare 1 w Czarnobylu jest lepsza i daje więcej frajdy od tego całego Ssniper ghost warrior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 17 Maj 2011 widzialem ta gre wczoraj u znajomgeo ... wiec tak, grafa taka sobie ale dla mnie jak wiadomo od dawna nie jest atutem przyciagajacym lecz fajnym dodatkiem, ale reszta czyli gameplay sytuacje nas spotykajace inteligencja przeciwnikow, zombie and many more ... DRAMAT ... reasumujac czekajmy na druga czesc nie kupujcie tego ... crap ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach