Skocz do zawartości
bartoszek1001

Polonizacje Gier

Rekomendowane odpowiedzi

Od kiedy to router kosztuje 800-900 zl?

Nie wiem czemu tak jest.Ja mam jeden sposób na zrobienie internetu w PS3.To musi być jakiś specjalny router.Mam sferie...i nie ma możliwości zmiany ponieważ tylko sferia może zapewnić mi internet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie wiem czemu tak jest.Ja mam jeden sposób na zrobienie internetu w PS3.To musi być jakiś specjalny router.Mam sferie...i nie ma możliwości zmiany ponieważ tylko sferia może zapewnić mi internet.

Przecież jest PSS w wersji komputerowej chyba ;p Ci co nie mają neta w ps3 mogliby ściągnąć przez kompa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przecież jest PSS w wersji komputerowej chyba ;p Ci co nie mają neta w ps3 mogliby ściągnąć przez kompa

Hmmm....a podasz mi adres?Co wchodze to mi się same rzeczy do PSP wyświetlają .Na google próbuje wejść i nadal nie mogę.Więc jak byś mógł to podaj adres.Wtedy polonizacje gier przez PSS było by fajne .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hmmm....a podasz mi adres?Co wchodze to mi się same rzeczy do PSP wyświetlają .Na google próbuje wejść i nadal nie mogę.Więc jak byś mógł to podaj adres.Wtedy polonizacje gier przez PSS było by fajne .

z komputerowego PSS nie pobierzesz nic na PS3, tylko na PSP, więc nie musisz nawet próbować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Od kiedy to router kosztuje 800-900 zl?

A nie zaważysz na to, że dużo osób ma radiówkę w Polsce, której nie da się podłączyć do routera? :] Radiówka nie idzie przez RJ45.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwracam honor, Sferia dziala podobnie jak bezprewodowy net z Orange. No to jestes niezle utopiony :-/...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki alternatywnym softom sporo routerow potrafi komunikowac sie z modemami jakie uzywane sa przez Sferie (modelami na USB) poza tym router nie musi byc sprzetowy - juz za 200pln mozna kupic/zlozyc/kupic uzywany miniaturowy komputer o malym poborze mocy ktory w polaczeniu z tamin switchem i instalacja linuxa swietnie sprawdzi sie jako router a nawet zapewni wieksze mozliwosci. Sa tez ostatecznie dostepne modemy CDMA/EVDO na RJ45.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, Panie - OFFTOP

Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.