Patricko 8082 Napisano 26 Kwiecień 2011 List pucharków do Virtua Tennis 4: Tennis God Collect every trophy Arcade Beginner Clear a stage in Arcade Mode Doubles Beginner Clear a stage in Arcade Mode Doubles Grand Slammer Clear Singles Mode Doubles Grand Slammer Clear Doubles Mode Arcade Star Achieve a player score of 5,000,000 points Arcade Hero Achieve a player score of 7,770,000 points Medal Collector Earn three Points Won medals Balloon Popper Pop 30 balloons in Practice Mode Exhibitionist Play 10 Exhibition Matches Great Sniper Achieve a 5x Combo in Clay Shooting Mother Hen Deliver at least 10 chicks simultaneously to their mother in Egg Collector Hat Tricker Score 3 goals in a row in Ace Striker Bomb Fiend Detonate 20 bombs in the opponent's court in Bomb Match Wind Master Pop 3 balloons in one Wind Match Wall Whiz Hit a wall 5 times with the ball in one Wall Match World Debut Participate in the World Tour World Tour Cleared! Clear the game Famous Become: Famous Good Partner Acquire 3 doubles partners My Style Acquire a play style 100 Stars! Earn 100 stars 20 Awards! Earn 20 awards Tycoon Earn 1,000,000 in total prize money Shopaholic Purchase 50 types of items in the Kit Catalogue Online Debut Play online with a customised character First Online Victory Win a Ranked Match Online Streak Win three consecutive Ranked Matches 10 Wins! Win 10 matches Loving It! Win 10 Love games Pushing it to the MAX! Hit four consecutive MAX serves Endless Rally! Sustain a rally for 30 shots Crowd Pleaser Hit a running shot All-Out Player Hit a diving shot Rocket Server Hit a serve at 200km/h (124.3mph) or faster Marathon Runner Run 42km (26mi) Swing Machine Swing 5000 times Best Stroker Win 100 points with ground strokes Volley Master Win 100 points with volleys Great King Defeat the King in Arcade Mode Singles Poker Face Get 10 royal straight flushes in Royal Poker Moneybags Collect 1000 coins in Coin Match Accomplished Become: Accomplished Online Veteran Log 10 hours of online play time Big Hitter Hit 250 MAX Serves Super Player Hit 100 super shots Ultimate Star Become: Ultimate Star Online Master Reach Rank A Power Smash! Hit 250 smashes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Lipiec 2011 Szukam chętnego do porobienia pucharków online. Niestety, ale online w tej grze jest najtragiczniejszym online w historii PS3... Połączyć się z kimkolwiek to graniczy z cudem... SEGA już ciągnie chyba na ostatkach sił robiąc tak gniotowaty online w tak świetnej grze. Jak będzie ktoś chętny do nabijania to proszę o info. Resztę wytłumaczę już podczas samej gry, ewentualnie na PW. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mozej 0 Napisano 24 Wrzesień 2011 Ja jestem w trakcie robienia trofeum wlasnie z patricko. Jezeli sa chetni, to prosze pisac. Odnawiam temat ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 22 Luty 2012 Prosze o pomoc o co chodzi z trofeum POKER FACE ? :scare: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Luty 2012 Musisz ułożyć ten ROYAL FLUSH, czyli ten sam rodzaj i kolor kart, od 9 do Asa. I tak chyba 10 razy. Na szczęście nie musisz tego zrobić w jednej grze. Najlepiej jest to robić w Arcade. Tylko możliwość zrobienia Royal Flush, dopiero trochę później odkrywasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 22 Luty 2012 (edytowane) Aha ok, to mam jeszcze jedno pytanko odnosnie trofeum Great King wchodze w arcade, poziom normal, przechodze do 5 poziomu i niemam tego kinga tylko normalnego przeciwnika dlaczego? I jeszcze trofek Arcade Hero jest na to jakas rada? Edytowane 22 Luty 2012 przez Antekk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Luty 2012 King się odkrywa jak zdobędziesz wszystkie medale. Mogą być brązowe, ale muszą być za wszystko medale. Chodzi mi o medale za serwy, loby, ściny, itd. Na normalu spokojnie powinieneś dać rady. Graj sobie postacią, którą gra Ci się najlepiej. Ja grałem swoją z kampanii, zrobioną na MAX, inaczej graj Nadalem. King jest cholernie trudny, mało pada nie rozwaliłem przy tym. Poziom trudności nie ma tutaj znaczenia, jest masakrycznie trudno nawet na normalu. Dlatego lepiej nastaw się na konkretne baty. Plus jest taki, że można restartować jego walkę cały czas. Co do Arcade Hero, to musisz utrzymać jak najdłużej Duec, czy jak to się tam nazywało. Chodzi mi o ten remis pod koniec meczu. Utrzymuj go jak najdłużej, a nabijesz dużo więcej punktów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 23 Luty 2012 Ok wielkie dzieki + dla cb :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 23 Luty 2012 Widze ze temat odnowiony to tak przy okazji, mam pytanko dotyczące trofka Pushing it to the MAX!. Czy te 4 maksymalne serwy musze wykonać pod rząd ?? Czy może w jednym gemie lub meczu? :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Luty 2012 Pod rząd. Proponuję do tego tryb Arcade i wzięcie swojej wymaksowanej postaci z umiejętnością ustawioną na serwowanie. Jak nie wyjdzie któryś serw to restart i próbujesz ponownie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 27 Luty 2012 King się odkrywa jak zdobędziesz wszystkie medale. Mogą być brązowe, ale muszą być za wszystko medale. Chodzi mi o medale za serwy, loby, ściny, itd. Na normalu spokojnie powinieneś dać rady. Graj sobie postacią, którą gra Ci się najlepiej. Ja grałem swoją z kampanii, zrobioną na MAX, inaczej graj Nadalem. King jest cholernie trudny, mało pada nie rozwaliłem przy tym. Poziom trudności nie ma tutaj znaczenia, jest masakrycznie trudno nawet na normalu. Dlatego lepiej nastaw się na konkretne baty. Plus jest taki, że można restartować jego walkę cały czas. Co do Arcade Hero, to musisz utrzymać jak najdłużej Duec, czy jak to się tam nazywało. Chodzi mi o ten remis pod koniec meczu. Utrzymuj go jak najdłużej, a nabijesz dużo więcej punktów. nie wiem jak wam sie udalo z tym kingem zagrac ja juz ktorys raz gram na normal mam wszystkie medale ( różne ale sa) i gram zawsze z rafterem na koniec, na pewno na normalu graliscie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 27 Luty 2012 W każdym meczu musisz miec wszystkie medale za serwy, sciny itp. wtedy dopiero bedziesz mial kinga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Luty 2012 Czekaj czekaj, bo się namiesza. Ja nie miałem w każdym meczu wszystkich medali, bo to jest cholernie ciężkie do zrobienia. Z tego co pamiętam to są 4 mecze + 5 bonusowy. Podczas tych 4 meczy musisz po prostu zrobić medale za wszystkie możliwe rzeczy. Przeważnie wyjdzie tak, że większość jest na złoto, a te trudniejsze na bronz, przynajmniej ja tak miałem. Za każdym razem trafiałem na Kinga, albo miałem niesamowite szczęście, albo nie wiem co robiłem jeszcze innego. Ale jak miałem medale za wszystko, tak zawsze trafiałem na Kinga. Może temu, że miałem przeważnie już wszystkie medale w przed 4 meczem zrobione? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 27 Luty 2012 jutro sprobuje ponownie,nawet dzis gralem rafterem by nie trafic na niego ,to trafiam na tego couriera mam wszystkie medale na 100% po tych 4 meczach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 28 Luty 2012 Czekaj czekaj, bo się namiesza. Ja nie miałem w każdym meczu wszystkich medali, bo to jest cholernie ciężkie do zrobienia. Z tego co pamiętam to są 4 mecze + 5 bonusowy. Podczas tych 4 meczy musisz po prostu zrobić medale za wszystkie możliwe rzeczy. Przeważnie wyjdzie tak, że większość jest na złoto, a te trudniejsze na bronz, przynajmniej ja tak miałem. Za każdym razem trafiałem na Kinga, albo miałem niesamowite szczęście, albo nie wiem co robiłem jeszcze innego. Ale jak miałem medale za wszystko, tak zawsze trafiałem na Kinga. Może temu, że miałem przeważnie już wszystkie medale w przed 4 meczem zrobione? dzis probowalem ponownie i to samo , tak jak ty nawet mialem przed 4 meczem wszystkie medale i trafiam na raftera lub edberga lub couriera; ja juz nie wiem kim grac gralem prawie wszystkimi i na przemian w finale rafter lub edberg lub courier (ale najczesciej rafter) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 28 Luty 2012 Powiem ci ze ja tez ani razu na kinga nietrafilem xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Luty 2012 Zapomniałem dodać, że nie można przegrać ani jednego seta oraz doprowadzić do Deuce'a. Trzeba mieć też 5 złotych medali na 6 możliwych. Teraz sobie przypomniałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 28 Luty 2012 Zapomniałem dodać, że nie można przegrać ani jednego seta oraz doprowadzić do Deuce'a. Trzeba mieć też 5 złotych medali na 6 możliwych. Teraz sobie przypomniałem :) To zupelnia zmienia postac rzeczy. A ja sie tam meczylem :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 28 Luty 2012 Zapomniałem dodać, że nie można przegrać ani jednego seta oraz doprowadzić do Deuce'a. Trzeba mieć też 5 złotych medali na 6 możliwych. Teraz sobie przypomniałem :) no wlasnie ja mam zawsze dwa brazy i zlote czyli trzeba bedzie popracowac nad servem lub lobem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 1 Marzec 2012 a zeby otrzymac rank A online to ile meczy trzeba rozegrac czy wygrac czy co tam? sprawdzal ktos ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Marzec 2012 a zeby otrzymac rank A online to ile meczy trzeba rozegrac czy wygrac czy co tam? sprawdzal ktos ? Od cholery i jeszcze. Przede wszystkim musisz mieć partnera do robienia tego, kogoś kto też potrzebujesz Rangi A. Potem zakładacie sobie pokój prywatny, maksymalna ilość setów i gemów (ale bez tiebrakeów!). Zostawiacie tak postaci i one same będą grały. Po prostu automatycznie serwują i tyle. Jedna partia trwa około godziny. Do zrobienia tego trzeba puścić tą grę tak z minimum 20 razy, jak nie więcej. Zapomniałem dodać, że serwery Segi to tragedia. Rozłącza prawie co chwile. Dlatego trzeba zerkać regularnie czy nie wywaliło meczu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 4 Marzec 2012 ja sie mecze z tym pokerem jakas podpowiedz? dopiero 4 mam i nie wiem jak zrobic reszte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Marzec 2012 Nie ma innego wyjścia, musisz grać poprzez normalny tryb (nie pamiętam czy to był Trening, Party, czy jeszcze jakoś inaczej). Potem dojść podczas grania do bodajże 4 czy 5 levelu, bo wtedy się wszystkie karty pokazują. Jak to zrobisz to zawsze robiłem tak, że włączałem przyciskiem PS XMB (wtedy się chyba pauza nie robiła na ekranie) i patrzyłem jakie karty są i które trzeba zmienić. Potem non-stop uderzałem tylko w te, które trzeba zmienić. Często jest tak, że trzeba jedynie zmienić 2/3 karty, a niekiedy tylko 1 kartę. Kluczem jest po prostu przyjżenie się co obecnie mamy, a nie walenie na oślep. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 8 Marzec 2012 (edytowane) juz tylko sie mecze z ta ranga A i jeszcze odkryc tego kinga i platynka king juz z glowy,gralem na easy i mialem 1 brąz,3 zlota i reszta sreber i byl special match z kingiem czyli nie trzeba miec samych zlotek (5 z 6) teraz tylko pozostalo rank A nie wiem jak wy graliscie na ta range A przeciez tam sie nie da grac non stop rozłącza na 10 meczy rankingowych 3 moze do konca doszly o nie rankingowe to moze z 2 na 10 ,a tak z poczatku jak sie mialo te najnizsze rangi to dobre łącze bylo a teraz co Edytowane 13 Marzec 2012 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Marzec 2012 Zakładasz pokój w nierankingowym, potem robisz żeby był prywatny, ustawiasz full set i game (bez tiebrakeów). Zapraszam kogoś znajomego i zostawiacie automat. A to, że rozłącza to standard. Zauważyłem, że wieczornymi porami nie ma nawet co grać. Ja robiłem wszystko koło południa. Dorwałem gościa z Portugali, który też robił i robiliśy. Kilku ludzi z forum też było, ale oni już porobili wszystko. A co do Kinga to miałeś po prostu mega farta. Jestem pewien, że drugi raz by Ci się nie trafił :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach