Skocz do zawartości
Patricko

Virtua Tennis 4

Rekomendowane odpowiedzi

Hey przeszedłem practice , ale tam nie ma wytłumaczone jak zagrać runnig shot i diving shot wytłumaczy mi ktoś.

Z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey jak ktoś był by w stanie pomoc z trofeami online to piszcie, bede wdzieczny. Ogólnie większość trofków jest łatwa tylko te online masakra np. wygrac 3x mecze z rzedu rankingowe. Tego sie chyba nie da ustawka, ale te co sie da chociaz ogarnac.

Patricko, dzieki udały mi sie oba strzaly i runing shot i drop shot, ale to fuksem. Jak sie robi techniczna wcinke taka precyzyjną przydaloby sie z tego korzystac w online bo zagralem 2 mecze i oba przegrałem. Wkurzajace , ze wiara gra customami ,ktorzy pewnie sa skoksowani wiecej jak Nadal ,Federer.

Pytanko jak wbic tą rangę A?? Dam radę sam zrobić?? 

Edytowane przez Barney

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez partnera tego nie zrobisz, a jak chcesz to robić normalnie to zajmie Ci to wieki...i mam tutaj naprawdę na myśli wieki!

Na którejś stronie wcześniej masz dokładnie opisany sposób jak to robić, jak kogoś sobie znajdziesz do pomocy.

Moja rada, to szukaj chętnych na ps3trophies.org, tam zawsze się ktoś znajdzie.
Angielski wymagany jednak :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey jak gram World Tour to jak wejsc na turnieje mid scale. Bo ja sie tylko łapie na główny turrniej , a te średniej skali są na siwo i nie mogę na nie wejść nie wiem czemu.

Hey też tak macie , ze w turnieju zawsze ten na dole drabinki wygrywa nigdy nie bylo inaczej nie ma znaczenia zawodnik. To jakis bug???

Edytowane przez Barney

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey ostatnie pytanie jak zagrac lekką wcinką tak jak w prawdziwym meczu bo zawsze jak chce to zrobic to ona gra za mocno w kort i przeciwnik zawsze odbierze. Aha i nie mozna jakos w singlu ustawic ,zeby mecz trwał dłużej niż 2 gemy? bo w opcjach nic nie ma. I co to jest to install w opcjach?

Edytowane przez Barney

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi