sebo939 29 Napisano 18 Grudzień 2009 Kto jest jeszcze chętny na ustawke gdzie trzeba przejechać 10 mil w 8 osób a nawiasem mówiąć jest to wymagane do platyny ?? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlekoslaw 0 Napisano 22 Grudzień 2009 Kto jest jeszcze chętny na ustawke gdzie trzeba przejechać 10 mil w 8 osób a nawiasem mówiąć jest to wymagane do platyny ?? :unsure: W zasadzie to ja mogę,ponieważ nie mam w co grać oraz co robić :tongue: jak coś moje ID: Mlekoslawix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gojdzilla 0 Napisano 23 Grudzień 2009 Ja również zagram,głównie dla trophies. Dodawajcie do znajmowych PSN:GojdzillaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 25 Grudzień 2009 (edytowane) Ja też chętnie zagram ;) Mam HS i kamerkę ;D. Mój psn id to timetoshake Edytowane 25 Grudzień 2009 przez timetoshake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 25 Grudzień 2009 (edytowane) Ja też chętnie zagram ;) Mam HS i kamerkę ;D. Mój psn id to timetoshake :) UP! ;P Wesołych świąt życzę oraz miłego dodawania mnie do znajomych :P dzisiaj będe od 20 albo od 21. Edytowane 25 Grudzień 2009 przez timetoshake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rabson 0 Napisano 25 Grudzień 2009 Zbieram chętnych na niedzielę czyli 27 grudnia np o 21 na zdobycie tego torophy. Temat zapuściłem na tym forum tylko w innym poście a dokładnie TU Zapisujcie się i zdobędziemy je. Proszę o wysyłanie zaproszeń :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 26 Grudzień 2009 sorki za troche offtop- u ale nie moglem sie powstrzymac. jak tam idzie goj i mleko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spitfire 2 Napisano 26 Grudzień 2009 (edytowane) Szybka ustawka. PSN ID: X-Spitfire HS, no cam. Chętnie porobię Challenge zarówno car jak i bike plus złotko 10 Timed Challenge (tylko to ostatnie na swieżym save'ie - najwolniejszym autem - z powodu trophy glitch'a). Dziś powinienem być do wieczora. Najlepiej odezwać się pierw na GG lub w zaproszeniu dopisać, że chodzi o BP. ;) GG w profilu. Pozdrawiam. Edytowane 26 Grudzień 2009 przez Spitfire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 26 Grudzień 2009 (edytowane) Ej "iksik" mnie dzisiaj mnie wieczorem nie będzie(jak się uda to będe ale z wyłączonym hs-em ale to nie jest pewne). Ale jutro może byśmy się umówili na 12? Bo jutro wieczorem ide na avatara ;D Narazie wiem tylko tyle, że w sylwestra będe całą noc non-stop :) Post edit by 27 grudnia, godzina 22.11, 2009 Edytowane 27 Grudzień 2009 przez timetoshake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rabson 0 Napisano 27 Grudzień 2009 (edytowane) Dobra, udało mi się zdobyć w końcu platynkę bez proszenia się;) Jak coś mogę pomóc komuś w zdobyciu tego ale dajcie namiary na dzień i godzinę. Edytowane 27 Grudzień 2009 przez rabson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 27 Grudzień 2009 (edytowane) Jutro rano(ok. 10) wysyłajcie zaproszenia bo chętnie zrobię freeburn challenges albo timed challenges. Moje psn id - timetoshake Piszcie mam head set i chętnie pojeżdżę ;) Edytowane 27 Grudzień 2009 przez timetoshake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane 2 Napisano 29 Grudzień 2009 30 grudnia (środa) o godzinie 10:00 rano zapraszam na wspólne granie, powykonujemy Challenge. Mam headset, mój PSNid to: quba101, pisać posty niżej ze swoimi PSNid lub dodawać mnie do znajomych na PS (w treści wiadomości wpisać, że chodzi o wspólne granie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azalkmar 0 Napisano 1 Styczeń 2010 (edytowane) Także Się pisze na wspólne granie. Jak coś to dodawać. Azalkmar_PL . Pozdrawiam Zagram od zaraz. Edytowane 1 Styczeń 2010 przez Azalkmar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 2 Styczeń 2010 "apuje" temat ;) Jak ktoś chce pograć online to dodawać mnie do znajomych! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irrek 0 Napisano 2 Styczeń 2010 ja tez sie chlopaki pisze na wspolne granie w burnout ;) jutro (upssss dzisiaj ;)) jestem po poludniu (po16-17 albo wczesniej) jak cos to wysyłajcie zapro do mnie. mój nick psn: iRReK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
space squirrel 0 Napisano 3 Styczeń 2010 ja też mogę pojeździć online. Jak ktoś ma ochotę to wysyłajcie zaproszenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 3 Styczeń 2010 Jeżdżę zazwyczaj w weekendy ale może się zdarzyć wyjątek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojty 0 Napisano 3 Styczeń 2010 chetnie dolacze sie do wspolnego grania, wysylajcie zaproszenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 21 Styczeń 2010 Witam Widzę że wiele osób ma problem z Trophy "stadionowym" więc jak coś dziś czekam na chętnych od 20:01 do 21:00 będę cały czas na stadionie wyślijcie mi tylko zaproszenie o dodanie do znajomych ja was zaproszę do gry :smile: Mam nadzieje że przez godzinę pojawią się chętni na trophy. Nick PSN akumatomPL Do zobaczyska :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pomen666 0 Napisano 22 Styczeń 2010 The_Animal222 mam head seta i jestem chętny na challange albo eventy typu road rage itp. Czekam na zaproszenia. Może skorzystajmy z weekendu i zorganizujmy jakiś event na 8 osób. Co wy na to? Piszcie na psn albo na forum. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczekas 0 Napisano 27 Styczeń 2010 Jestem chętny na robienie trofeów online w więcej osób. Mój psn_id: PlesniakPL Proszę o zapro do znajomych wszystkich chętnych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokosanka 5 Napisano 30 Styczeń 2010 dzis mam 1 dzien ta gre nie znam sie na niej :P jednak trofea musza byc jak cos to dodawac mnie nick puchaczPL jutro niedziela wiec bede dlugo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 4 Luty 2010 (edytowane) Dodam Cię do znajomych tak szybko jak tylko będę mógł. Mogę ci pomóc w trofeach :D Pokazać gdzie są bilbordy, żółte płotki itd. Edytowane 4 Luty 2010 przez timetoshake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 5 Luty 2010 (edytowane) Zmieniłem nicka teraz jest: timetoshake_PL (na razie robię trofea, tak żeby były :D) Edytowane 5 Luty 2010 przez timetoshake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marru 18 Napisano 8 Luty 2010 Ja mam problem z bournoutem, a dokładnie taki, że jak chcę grać przez internet to łączy mnie i po kilku sekundach wyskakuje, że zostałem wylogowany z psn. Próbowałem reinstallować ale nie pomogło. Brat ma tą samą bo kupowaliśmy razem w ps store i jego nie wywala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach