kakaroto 3892 Napisano 27 Kwiecień 2011 http://www.ps3site.p...iedziane/70276/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 27 Kwiecień 2011 Znowu będzie taka sama okładka? :blink: Już chyba 4 z kolei. Ciekawe, czy chociaż trofea nowe wymyślą, bo w PES 2010 ma takie same jak 2011. Oby nie skopali tego co naprawili. Choć pewnie do wakacji, nic wiadomo o tej grze nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 27 Kwiecień 2011 Jak by naprawili chociaż 5 najbardziej irytujacych błędów to gra byłaby jak dla mnie idealna i mógłbym grać w nią cały rok ale znając życie kilka bugów naprawią i dodadzą kilkanaście nowych. No nic i tak kupie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 27 Kwiecień 2011 Pewnie masz rację, ale dzięki tym błędom PESik jest PESikiem. ;) Tej edycji nie kupię, bo obecna starczy mi jeszcze na wiele miesięcy. Liczę jednak na to, ze gra będzie jeszcze lepsza niż PES2011. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzejms 9 Napisano 27 Kwiecień 2011 Wierzycie w to? Bo ja troche... przynajmniej mam nadzieję ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 27 Kwiecień 2011 Kopaczk , a dlaczego nie decydujesz się co roku na nowego PES-a? Przecież to zawsze coś nowego , napewno też minimalnie jak nie więcej - lepszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kettger 0 Napisano 27 Kwiecień 2011 (edytowane) Nadszedł czas na przeskok taki, jaki miał miejsce w erze PES 6 i 2008. Lepiej zaryzykować rewolucję i wypuścić gorszą grę, niż grać ciągle w to samo. Edytowane 27 Kwiecień 2011 przez Kettger Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 27 Kwiecień 2011 Kopaczk , a dlaczego nie decydujesz się co roku na nowego PES-a? Przecież to zawsze coś nowego , napewno też minimalnie jak nie więcej - lepszego. Bo nie ma to sensu. Aktualne stroje, czy składy są mi obojętne. W razie czego pozmieniam to co chcę według własnego uznania. Co więcej, grywam głównie w ML i BAL, a tam i tak co chwila dokonywane są transfery. Słowem, nie ma sensu kupować nowej odsłony gry, kiedy kupę frajdy daje jej poprzedniczka. Wyjątkiem jest kolejna część, w której wprowadzono jakieś istotne zmiany w rozgrywce. Nad taką edycją można ewentualnie pomyśleć, choć i tak zwyczajowo PESy kupuję co dwa lata. Nadszedł czas na przeskok taki, jaki miał miejsce w erze PES 6 i 2008. Lepiej zaryzykować rewolucję i wypuścić gorszą grę, niż grać ciągle w to samo. Zależy. Ewolucja jest ok, ale rewolucja niekoniecznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Kwiecień 2011 Ja PES 2012 kupię na 100%. Fifa ma lepsze oceny, ale grywalność jest lepsza w PES. Miałem PES na PS2 a na PS3 wersję 2008 i mimo że gra miała słabe noty na metacritic grało mi się wyśmienicie. Fifke mam 10 ale jakoś nigdy nie nie przekonała mimo wyśmienitych recenzji. Zresztą i tak zawsze grałem ustawieniami pada z PES. Logo PES 2012 bardzo mi się podoba. Na razie tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kettger 0 Napisano 28 Kwiecień 2011 Zależy. Ewolucja jest ok, ale rewolucja niekoniecznie. Cóż... zależy. W przypadku PESa rewolucja jest raczej koniecznością. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 28 Kwiecień 2011 Cóż... zależy. W przypadku PESa rewolucja jest raczej koniecznością. ;] Zależy. Wielu graczy kocha PESa za bycie PESem w takiej postaci, jakiej ukazuje się od lat. Zmiana tego modelu mogłoby ich niemile zaskoczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz200992 1 Napisano 29 Kwiecień 2011 http://forum.pesleague.pl/index.php/topic,100328.0.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 29 Kwiecień 2011 Jest gdzieś kontrpetycja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 29 Kwiecień 2011 Jest gdzieś kontrpetycja? :D Po co Wam lokalizacja w grach sportowych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 29 Kwiecień 2011 :D Po co Wam lokalizacja w grach sportowych? Chociażby w przypadku PES do Master League. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 29 Kwiecień 2011 tez nie rozumie po komu gra bez fabuly przetlumaczona na ojczyscy jezyk... zreszta jak bedzie pl to kupie (pod warunkiem, ze bedzie kosztowac tyle samo co wersja ang), a jak nie bedzie to nie bede narzekał z tego powodu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 30 Kwiecień 2011 http://forum.pesleague.pl/index.php/topic,100328.0.html Wrzuccie na Wykop tam lubia takie akcje to pomogą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Maj 2011 http://www.ps3site.pl/bedzie-zdecydowana-poprawa-w-serii-pes/71016/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 7 Maj 2011 http://www.ps3site.pl/konami-roznica-miedzy-pes-em-i-fifa-nie-jest-tak-wielka-i-zostanie-zniwelowana/71132/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 7 Maj 2011 Co za bełkot. Nariko czasem popełni ciekawy wpis, ale tu pojechała po bandzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFaLiK37 39 Napisano 7 Maj 2011 W komentarzach jak zwykle flame :P Ciekawe czy w tej edycji dadza jakies nowe licencje , jeszcze znajda sid jakies ciekawe kaski do wykupienia ktorych nie ma fifa Moze jakies PL zespoly ... Tak btw ma ktos wersje pesa 2011 na pc ? Czy wyglada lepiej niz na Ps3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oen1992 2 Napisano 7 Maj 2011 Życzę tej edycji dużej zmiany ponieważ dziś mam sentyment do tej serii grałem do 2010 lecz odkąd dostałem konsole do ręki czasy się zmieniły ;) Lecz jeśli mnie zaskoczą w tym roku to może i u mnie sumienie wróci :) pozdrawiam fanów pesa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 8 Maj 2011 Tak btw ma ktos wersje pesa 2011 na pc ? Czy wyglada lepiej niz na Ps3 ? Jedyna roznica to AA i wyzsza rozdzielczosc, ale wystarczajaca by stwierdzic, ze gra wyglada lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 13 Maj 2011 Wideo! http://www.ps3site.pl/pes-2012-oficjalnie-i-z-wideo/72174/#more-72174 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 30 Maj 2011 http://www.ps3site.pl/pierwszy-rzut-okiem-na-nowego-pesa/74075 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach