kill 10044 Napisano 7 Sierpień 2009 Na ucho wam powiem coś. Szykujcie się na Trophies Patch :) Comming Soon.... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szaleniecz 0 Napisano 7 Sierpień 2009 A skąd to wiesz ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 7 Sierpień 2009 Na ucho wam powiem coś. Szykujcie się na Trophies Patch :) Comming Soon.... O RLY ? Jak tak to chyba ponownie przemyślę kupno MGS4 :whistling: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 7 Sierpień 2009 (edytowane) kill, szpetnij nam cos wiecej. :o @up , Wrontar, MGS to taka gra która wcale nie potrzebuje trofików, a gra jest mistrzowska. Edytowane 7 Sierpień 2009 przez Skillz0r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szaleniecz 0 Napisano 7 Sierpień 2009 Ale trofeami się nie gardzi ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 7 Sierpień 2009 Kill ma rację, jabadabadu :rofl: Zawsze chciałem mieć MGS'a w kolekcji ale bez trofeów po prostu nei mogłem. Ohh, po prostu luknijcie tu http://www.gram.pl/news_8gnqGO,0_MGS4_z_trofeami_jeszcze_troche_cierpliwosci.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nite 0 Napisano 7 Sierpień 2009 (edytowane) A skąd to wiesz ? :D Kojima mu powiedział ;p Edytowane 7 Sierpień 2009 przez Nite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimanTi 1 Napisano 7 Sierpień 2009 Wiecie bez urazy, ale to jest takie trochę żałosne kupować kiepską grę dla trofeów i zostawić dobra grę bez trofeów ;/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 7 Sierpień 2009 (edytowane) Wiecie bez urazy, ale to jest takie trochę żałosne kupować kiepską grę dla trofeów i zostawić dobra grę bez trofeów ;/. A kto powiedział ku*wa, że mam kiepskie gry? :beee: :thumbsup: Edytowane 7 Sierpień 2009 przez SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 8 Sierpień 2009 kill, szpetnij nam cos wiecej. :o @up , Wrontar, MGS to taka gra która wcale nie potrzebuje trofików, a gra jest mistrzowska. "szpetnij" powiadasz xD Wiecie bez urazy, ale to jest takie trochę żałosne kupować kiepską grę dla trofeów i zostawić dobra grę bez trofeów ;/. gra nie jest kiepska, tylko specyficzna a to zajefajnie duza roznica my friend :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimanTi 1 Napisano 8 Sierpień 2009 Czy ja mówię ze MGS4 jest kiepski?? Wręcz przeciwnie bardzo mi się podoba :). Znam trochę fabule z poprzednich MGS-ów i naprawdę fajnie się gra. A jeśli chodzi o moja poprzednia wypowiedz to chodziło mi o to ze niektórzy kupują grę nawet kiepską tylko po to żeby zrobić platynę, a dobre gry typu, star wars TFU, MGS4 maja gdzieś bo one nie maja trofeów............. Dla mnie to jest chore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 8 Sierpień 2009 @up , Wrontar, MGS to taka gra która wcale nie potrzebuje trofików, a gra jest mistrzowska. Wiem, że jest ale ja jestem zielonym ludkiem jeżeli chodzi o historyjkę Snake'a więc jak będą trofea to chociaż będzie mnie coś popychać do przodu bo zwykle to fabuła sprawia, że mówię sobie "no dobra jeszcze jeden level"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 8 Sierpień 2009 Czy ja mówię ze MGS4 jest kiepski?? Wręcz przeciwnie bardzo mi się podoba :) . Znam trochę fabule z poprzednich MGS-ów i naprawdę fajnie się gra. A jeśli chodzi o moja poprzednia wypowiedz to chodziło mi o to ze niektórzy kupują grę nawet kiepską tylko po to żeby zrobić platynę, a dobre gry typu, star wars TFU, MGS4 maja gdzieś bo one nie maja trofeów............. Dla mnie to jest chore bo sa wieksze whory i mniejsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 8 Sierpień 2009 Ja chcę platynę w MGS 4 , w MGO pewnie sobie już odpuszczę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 8 Sierpień 2009 LOL, a ja to mam gdzieś. I tak nie kupię 4 przed skończeniem trójki :) A na to sie nie zanosi w najbliższym czasie. Już nawet 2/3 energii Bossa pozbawiam poprzez CQC, a potem ginę. Trudne.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 8 Sierpień 2009 Hmm, w satrunie widziałem MGS'a 4, po 50 zł ;) Prawie jak na allegro ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 8 Sierpień 2009 Hmm, w satrunie widziałem MGS'a 4, po 50 zł ;) Prawie jak na allegro ;) Premierowy, czy platyna? Bo jakoś na allegro nie widzę nówek poniżej 100zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek-brt 17 Napisano 8 Sierpień 2009 Może 150? Bo 50 to brzmi absurdalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 8 Sierpień 2009 Może 150? Bo 50 to brzmi absurdalnie. No ba, co innego, gdyby taka cena była w moim mieście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimanTi 1 Napisano 8 Sierpień 2009 Ja kupiłem wersje premierowa za 100zł w folii jeszcze z naklejką CD-Projekt i nie narzekam ;p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 9 Sierpień 2009 50 zł, wersja premerowa z dodatkową ,,okładką z papieru''. Jest dobrze. jutro po nia pojade ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 9 Sierpień 2009 50 zł, wersja premerowa z dodatkową ,,okładką z papieru''. Jest dobrze. jutro po nia pojade ;) skill, a ile byś sobie życzył za wysłanie takiej gry do mnie? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 10 Sierpień 2009 Niewiem =) Najpierw to ja musze dzis jechac i kupic bo jeszcze sie skonczy i bedzie lipa, a jak wyjda pucharki to cena moze wzrosnąc ;) DZIEKI ! OMG. Własnie pojechalem po swoją nową kopie (stara poszła do brata i juz jej nie widziałem), wchodze do satruna, i patrze a tu koles zadowolony idzie i trzyma w lapach 3 MGSY, (te za 50 zł) to mówie ohh, jeszcze jest. Ide a tam PUSTA ! Pytam sie typa czy jest jeszcze ten MGS za 50 zł, a ten ze niewie , i jesli niema go na pułkach to juz niema. Ja zamarłem i polecialem do tamtego faceta, i pytam sie czy mogłby mi dać jedną kopie zebym kupił, a ten do mnie ze nie moze, bo idzie je w sklepie sprzedac. To ja wku*wiony sie pytam, a ile by za nią chciał a on ze 8 dych. Ja zamarłem i odszedłem. Polecialem po Protoype i tak powstał Czoka Pik =/ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek-brt 17 Napisano 11 Sierpień 2009 80zł za MGS4 to też nawet tanio. A swoją drogą natrafiłem na śmieszną wypowiedź ze strony mgs.gram.pl dotyczącą trofeów, czytać: "Przerwałem MGS4 w 3 akcie jak poszła plota i trofeach i czekam :/" Nie wiem czemu ale pociąg u niektórych na te błyszczące gówienka jest niesamowity. Rozumiem, można przerwać Assassina bo jest nudny, można przerwać Far Cry 2 bo jest monotonny ale kompletnie nie moge zrozumieć że można przerwać grę tylko dlatego że mają pojawić się trofea. Ba, dziwie się w ogóle jak można przerwać tak genialną grę. Ja w sumie nie czekam na trofea bo nie chce mi się wierzyć że powstaną a nawet jak już będą to z chęcią przejdę ten tytuł po raz enty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 11 Sierpień 2009 80zł za MGS4 to też nawet tanio. A swoją drogą natrafiłem na śmieszną wypowiedź ze strony mgs.gram.pl dotyczącą trofeów, czytać: "Przerwałem MGS4 w 3 akcie jak poszła plota i trofeach i czekam :/" Nie wiem czemu ale pociąg u niektórych na te błyszczące gówienka jest niesamowity. Rozumiem, można przerwać Assassina bo jest nudny, można przerwać Far Cry 2 bo jest monotonny ale kompletnie nie moge zrozumieć że można przerwać grę tylko dlatego że mają pojawić się trofea. Ba, dziwie się w ogóle jak można przerwać tak genialną grę. Ja w sumie nie czekam na trofea bo nie chce mi się wierzyć że powstaną a nawet jak już będą to z chęcią przejdę ten tytuł po raz enty. Przerwał bo może nie będzie mu się chciało drugi raz przechodzić... A tak zacznie od nowa i już będą mu wpadać trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach