Mkkala 0 Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) Hmm czytając recenzję gry trochę się zawiodłem. Bo ponoć nie można za bardzo przed wyścigiem ustawiać, konfigurować różne parametry pojazdy itd. Sama kariera dotyczy praktycznie kupowania pojazdów i jakiś tam naklejek. W grze chyba nie ma (tak jak w Toca Race Driver 3) Nascar czy choćby same rajdy WRC. Chciałem kupić tą grę ale zrezygnuję :tongue: Poczekam na premierę GT5 :biggrin: Edytowane 24 Sierpień 2009 przez Mkkala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) Nie, tylko asfaltowe po mieście, albo tory... a auta :F3, turystyczne, Le Mans, muscle cary itd. :) Nie ładnie tak edytować posta, kasując starą treść... ale mimo wszystko ja ci gierkę polecam :P Edytowane 24 Sierpień 2009 przez Melon PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mkkala 0 Napisano 25 Sierpień 2009 Nie, tylko asfaltowe po mieście, albo tory... a auta :F3, turystyczne, Le Mans, muscle cary itd. :) Nie ładnie tak edytować posta, kasując starą treść... ale mimo wszystko ja ci gierkę polecam :P Skasowałem starą treść, gdyż w niej było zawarte to, że "mam zamiar kupić tą grę" jednak tak naprawdę zrezygnowałem z kupna tej gry i zamówiłem sobie Saints Row 2. Myślałem, że GRID będzie miało to samo, co poprzednia część gry, ale tak nie jest więc nie kupuję tej gry, stąd edytowałem post (gdyż nie było możliwości usunięcia postu) :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 26 Sierpień 2009 ja gram, ale nie "jeszcze" a "dopiero" - odrabiam zaleglosci. gra jest bardzo dobra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 13 Wrzesień 2009 Mi zostal ostani wyscig Head 2 Head na Extreme. Troche przesadzili z poziomem trudnosci, ale dam rade. Ile to czlowiek sie nawkur**a przy tych grach xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek200sx 0 Napisano 12 Październik 2009 Witam. Mam takie pytanie bo mam kiere DFP i jak gram na niej w grida to ciężko się jeździ bo auto pływa mi po drodze. Może ktoś mi podać jak ustawić kierownice jeżeli się da, żeby autem się normalnie jeździło czy po prostu trzeba się przyzwyczaić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek200sx 0 Napisano 13 Październik 2009 No nie gadajcie ze nikt nie gra w Grida na kierownicy.Bo pewnie ktoś gra tylko chyba się boi napisać jakie ma ustawienia na kierownicy. Pisanie na forum nie boli NAPRAWDE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 14 Październik 2009 Witam Mam pytanko, zastanawiam się nad kupnem Grida i chciałbym wiedzieć czy można dokupić tego patcha "8-Ball" bo szukałem na polskim PSN ale jakoś znalesc nie mogłem.Jeżeli ktoś wie czy mozna dokupić i za ile, to będe wdzięczny za odpowiedz. pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Październik 2009 On jest dostępny na PSStore USA, ale czy będzie współpracować z europejską wersją gry to nie wiem. Jeśli w opisie gry nie pisze, że wymaga danej wersji, to powinno działać bez problemu. Ale jeśli jest wymagana dana wersja gry (tak jak w przypadku mapek do CoD'a, czy dodatków do NFS'a) to niestety nie pograsz w niego. Dodatek kosztuje 10$, a co wprowadza to pewnie sam wiesz. W każdym razie szkoda, że go nie było jak zakupiłem grę, na pewno skusiłbym się, a teraz już jakoś zapał przeszedł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba-PS3 0 Napisano 26 Marzec 2010 Mam pytanie co do dodatku czy opłaca się ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ThePx 0 Napisano 26 Marzec 2010 Teraz właśnie wyszła wersja Grid'a - Reloaded już ze wszystkimi dodatkami więc nie trzeba się martwić o ściąganie z USA dodatków B) http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=14715 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luxmati1 1 Napisano 3 Kwiecień 2010 Witam mam pytanie: czy dużo osób gra jeszcze w Grida online? Z góry dziękuje za odpowiedź :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drops 17 Napisano 15 Kwiecień 2010 witam, ja mam takie pytanie kupiłem Race Driver Grid reloaded i nie mogę ściągnąć dodatku 8 ball pisze że zły kod, prestige pack natomiast pobrało bez problemu gdzie tkwi problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Kwiecień 2010 Nie wiem czy to może mieć znaczenie, ale z tego co pamiętam to ten dodatek 8-Ball był dostępny tylko na amerykańskim PSStore. Dopiero chyba wersja Reloaded dała dostęp do niego europejskim graczom i może jeszcze po prostu nie przenieśli go na nasz sklepik. Nie wiem czy mam rację bo mam dość stare informacje, ale próbuj co jakiś czas bo być może jednak mam rację, ale kto wie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasss_PL 1 Napisano 16 Kwiecień 2010 Nie wiem czy to może mieć znaczenie, ale z tego co pamiętam to ten dodatek 8-Ball był dostępny tylko na amerykańskim PSStore. Dopiero chyba wersja Reloaded dała dostęp do niego europejskim graczom i może jeszcze po prostu nie przenieśli go na nasz sklepik. Nie wiem czy mam rację bo mam dość stare informacje, ale próbuj co jakiś czas bo być może jednak mam rację, ale kto wie :) 8-Ball na 100% dało się normalnie pobrać w naszym kraju od czasu wypuszczenia tego dodatku, wiem bo sam to robiłem tylko że na xbox 360. Ale myślę że na ps3 też nie powinno być z tym problemów. Więc wersja Reloaded nie jest jedyną możliwością aby gracze z Europy mogli pograć w dodatek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 16 Kwiecień 2010 Witam mam pytanie: czy dużo osób gra jeszcze w Grida online? Z góry dziękuje za odpowiedź :) Witam. Ja bawię się świetnie przy tej grze. Multi oczywiście też. Mam tylko pad do obsługi, ale wydaje mi się, że daje radę i na padzie :thumbsup:. A ludzi gra jeszcze całkiem sporo. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drops 17 Napisano 16 Kwiecień 2010 dodatek 8 ball ściągłem z austriackiego PS store na moim polskim koncie działa normalnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom_Horn 0 Napisano 30 Kwiecień 2010 (edytowane) witam, ja mam takie pytanie kupiłem Race Driver Grid reloaded i nie mogę ściągnąć dodatku 8 ball pisze że zły kod, prestige pack natomiast pobrało bez problemu gdzie tkwi problem? Mam podobny problem z Reloaded. A dokładnie coś takiego: Zakupiłem grę w wersji Reloaded (Empik), która ma dwa kody na DLC. Sprawa jest taka, że kod, który miał być na dodatek"8 BALL" aktywuje "PRESTIGE PACK" a drugi kod też aktywuje "PRESTIGE PACK" z tym, że jak chce dodać do listy download to wyskakuje komunikat, że kod stracił ważność lub jest źle wpisany (wpisuje go dobrze). Ktoś z Was może wie gdzie w takich sprawach trzeba się zgłaszać? Dzwonić na info linie Sony, czy co? dodatek 8 ball ściągłem z austriackiego PS store na moim polskim koncie działa normalnie :) Ściągałeś ten dodatek do wersji Reloaded czy zakupiłeś do podstawowej wersji gry? Edytowane 30 Kwiecień 2010 przez Tom_Horn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 30 Kwiecień 2010 Mam podobny problem z Reloaded. A dokładnie coś takiego: Zakupiłem grę w wersji Reloaded (Empik), która ma dwa kody na DLC. Sprawa jest taka, że kod, który miał być na dodatek"8 BALL" aktywuje "PRESTIGE PACK" a drugi kod też aktywuje "PRESTIGE PACK" z tym, że jak chce dodać do listy download to wyskakuje komunikat, że kod stracił ważność lub jest źle wpisany (wpisuje go dobrze). Ktoś z Was może wie gdzie w takich sprawach trzeba się zgłaszać? Dzwonić na info linie Sony, czy co? Sprawdziłeś co Ci się dodało po wpisaniu tych kodów? (...) Pierwszy dodatek, który zatytułowany zostanie "Prestige Pack" umożliwi ściganie się na australijskim torze Bathurst za pomocą 10 nowych pojazdów: * Ferrari F430 GTC, * Bugatti Veyron, * Ferrari F575 GTC, * Mercedes SLR McLaren 722, * Lotus 2-Eleven, * Lamborghini Gallardo GT, * Mazda Furai, * Jaguar XKR GT3, * Honda Integra Type-R (DC5), * Lamborghini Gallardo LP560-4. Drugi dodatek, czyli "8-Ball Pack" wniesie do trybu multiplayer dwa całkiem nowe rodzaje wydarzenia oraz uzupełni rozgrywkę sieciową oraz tryb gry "Race Day" o nowe samochody, konkretnie: * McLaren F1 GTR, * TVR Cerbera Speed 12, * Mitsubishi Lancer Evolution X, * Honda S2000, * Nissan GT-R (S-G2008), * VW Nardo, * Pontiac Firebird, * Volvo C30 (...) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drops 17 Napisano 30 Kwiecień 2010 Reloaded napisalem emaila do codemasters i przyslali mi ze dodatek ten nie jest dostepny na kazdym PSstore na naszym nie ma na bank wiec sciaglem z austriackiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom_Horn 0 Napisano 30 Kwiecień 2010 (edytowane) Sprawdziłeś co Ci się dodało po wpisaniu tych kodów? (...) Pierwszy dodatek, który zatytułowany zostanie "Prestige Pack" umożliwi ściganie się na australijskim torze Bathurst za pomocą 10 nowych pojazdów: * Ferrari F430 GTC, * Bugatti Veyron, * Ferrari F575 GTC, * Mercedes SLR McLaren 722, * Lotus 2-Eleven, * Lamborghini Gallardo GT, * Mazda Furai, * Jaguar XKR GT3, * Honda Integra Type-R (DC5), * Lamborghini Gallardo LP560-4. Drugi dodatek, czyli "8-Ball Pack" wniesie do trybu multiplayer dwa całkiem nowe rodzaje wydarzenia oraz uzupełni rozgrywkę sieciową oraz tryb gry "Race Day" o nowe samochody, konkretnie: * McLaren F1 GTR, * TVR Cerbera Speed 12, * Mitsubishi Lancer Evolution X, * Honda S2000, * Nissan GT-R (S-G2008), * VW Nardo, * Pontiac Firebird, * Volvo C30 (...) Pozdrawiam Sprawdzałem. Ściągnął mi się Prestige pack. Ten drugi dodatek w ogóle się nie aktywuje. Wpisując drugi kod, niby na 8ball, wyskakuje mi ten sam dodatek i info, że kod jest nie ważny. drops na naszym jest 8ball. Wczoraj przed wpisaniem kodu sprawdzałem Założyłem konto na austrie, australie, usa i na każdym mam taki sam komunikat. Tak jakby oba kody były na Prestige pack-z tym, że jeden pokazuje mi zakładke z DLC ale nie moge go dodać do ściągania :( Edytowane 30 Kwiecień 2010 przez Tom_Horn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerogryf 9 Napisano 8 Czerwiec 2010 Sprawdzałem. Ściągnął mi się Prestige pack. Ten drugi dodatek w ogóle się nie aktywuje. Wpisując drugi kod, niby na 8ball, wyskakuje mi ten sam dodatek i info, że kod jest nie ważny. drops na naszym jest 8ball. Wczoraj przed wpisaniem kodu sprawdzałem Założyłem konto na austrie, australie, usa i na każdym mam taki sam komunikat. Tak jakby oba kody były na Prestige pack-z tym, że jeden pokazuje mi zakładke z DLC ale nie moge go dodać do ściągania :( Mam ten sam problem. Kupiłem nowego grida reloaded, wpisuje kody i oba prowadzą mnie do prestige pack, który się ładnie ściąga i działa natomiast ten kod do 6 ball to nie działa mi na żadnym koncie ps store (pl, usa, anglia). Ktoś sobie poradził z tym problemem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 11 Wrzesień 2010 mam pytanko czy w "gridzie" są trofea ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Wrzesień 2010 Nie ma i nie będzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 12 Wrzesień 2010 również mam pytanie: na jak długo starcza kariera w singlu? Tak żeby przejść wszystkie wyścigi, odblokować wszystkie auta itd.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach