pawellol 48 Napisano 6 Sierpień 2013 (edytowane) istnieje dużo lepsza metoda a mianowicie na ps3trophy.org na forum ktoś podał odnośniki do (już nie pamiętam) 20 kont ps3 i haseł (tylko nie pamiętam czy to było na forum lbp czy lbp 2). Wystarczy wejść na portal LBP.me z poziomu przeglądarki na pc lub laptopie i logować się z każdego konta i dodawać serduszka :). Na portalu lbp.me można też łatwo wyszukać lvle h4h i dodać je do kolejki (oczywiście trzeba patrzeć na datę wstawienia lvlu) jeżeli pierwsza metoda już nie działa. Osobiście wbiłem platyny w lbp, lbp 2 i lbpk w ciągu ostatnich kilku miesięcy i mocno się męczyłem nad tymi pucharkami ale ostatecznie nie było jakoś specjalnie ciężko gdyż jeszcze dużo ludzi gra w obydwie części. Jeżeli chodzi o serduszka autora to te serduszka są wspólne dla lbp 1 i lbp2 więc można próbować za jednym razem wbić 2 platyny jeżeli ktoś posiada obydwie części Edytowane 6 Sierpień 2013 przez pawellol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecumthe 122 Napisano 6 Sierpień 2013 (edytowane) No i nie było takie ciężkie, Create trophy wpadło dzisiaj po 10 dniach gry :) Z tego co mógłbym jeszcze polecić to gaminig session na psnprofiles.com. Jest to chyba jedyna taka ustawka, gdzie nie grasz z ludźmi a jedynie sercujesz się wzajemnie :) Na tą chwilę ciężko widzę natomiast pozbieranie wszystkich bubbles prize, pomijam kwestię, że bez You Tube nie widzę tego, ale niektóre czynności mojej szmacianki jak rozbujanie się na trampolinie na maksymalną wysokość idą mi jak krew z nosa :blink: Nawet nie wiem czy przez przypadek nie zabugowałem sobie tego trofeum, i stąd moje pytanie do Was? Czy ktoś miał problem z bugiem w trofeum Booty Master opisanym tutaj: http://www.ps3trophies.org/game/littlebigplanet/trophy/352-Booty-Master.html Chodzi o to, że parę dni temu skończyłem Story Sawanna, wchodzę na Weeding, którego nawet nie zacząłem grać, a tam w statystykach pierwszego poziomu z Wedding info, że mam już zaliczone 26% nagród z baniek (za zdobyte naklejki). Naklejki wskoczyły z poziomów społecznościowych, na których wcześniej grałem. A zatem, czy naklejki zdobyte wcześniej na rozegranych poziomach społecznościowych graczy a identyczne jak te z trybu Opowieści, mogą zabugować trofeum Booty Master nawet jeśli w trybie opowieści zdobędę wszystkie, nawet puste bańki? Edytowane 6 Sierpień 2013 przez Tecumthe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
promi 0 Napisano 31 Sierpień 2013 (edytowane) Witam. Czy wersja essentials to jest wersja goty zarazem? Czy są to może dwie różne wersje (jedna zawiera dodatki a druga nie)? Edytowane 31 Sierpień 2013 przez promi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spajrek 36 Napisano 1 Wrzesień 2013 Nie wiem jak z pudełkiem, ale ja zakupiłem tą grę w wersji cyfrowej na PSS i nie jest to wersja GOTY. Podejrzewam, że z pudełkim będzie tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maslak 41 Napisano 1 Wrzesień 2013 W dniu 1.09.2013 o 19:00, spajrek napisał: Nie wiem jak z pudełkiem, ale ja zakupiłem tą grę w wersji cyfrowej na PSS i nie jest to wersja GOTY. Podejrzewam, że z pudełkim będzie tak samo To chyba źle po z tego co wiem to tylko i wyłącznie GOTY było spolszczone na płycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spajrek 36 Napisano 1 Wrzesień 2013 Wersja z PSS też jest po polsku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radkos77 16 Napisano 5 Listopad 2013 Jak zdobyć naklejkę herbu w etapie Skate to Victory(level z duszkami, butami i jazdą na desce) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 5 Listopad 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radkos77 16 Napisano 6 Listopad 2013 (edytowane) dzięki za film , ale nie ma na nim żadnej informacji jak zdobyć naklejkę herbu , grajkowie ją już mają ogarnąłem , naklejkę dostaje się za tutorial w creator mode Edytowane 6 Listopad 2013 przez radkos77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 24 Kwiecień 2017 Odkop roku, no ale może ktoś mi pomoże. Planuję kupić kilka gier od kolesia na allegro i ma on za dosłownie grosze pudełkową wersję Little Big Planet. Ja posiadam tę cyfrową, która była dawana w programie Welcome Back. Z tego co przeglądam aukcje na allegro i grafiki w google to nie widzę okładek ze wzmianką o polskim dubbingu, a taką właśnie wersję posiadam na dysku. Czy jeśli kupię tę bez wzmianki o PL, to zapis gry będzie działał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 27 Kwiecień 2017 Nie słyszałem, żeby robili savy z blokadą regionalną, tym bardziej że europejskie wydanie zawiera języki europejskie w tym polską. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach