robotyk 433 Napisano 9 Lipiec 2013 Długo trwa ten etap na Ziemii? Właśnie na nim jestem ( obecnie walka z takim wysokim bossem) i masa tych wyskakujących wrogów jest strasznie irytująca a na dodatek konsola mi się właśnie zawiesiła. Dużo mi zostało do końca tak w ogóle? Na liczniku 15 godzin około. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 9 Lipiec 2013 Nawet w połowie nie jesteś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Lipiec 2013 Pio czytałem na necie,żeby lepiej nie wyłączać gry podczas etapu na ziemi,bo save się psuje. Sprawdzałeś czy gra normalnie działa po tym jak złapała zwiechę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 9 Lipiec 2013 (edytowane) Pio czytałem na necie,żeby lepiej nie wyłączać gry podczas etapu na ziemi,bo save się psuje. Sprawdzałeś czy gra normalnie działa po tym jak złapała zwiechę? Właśnie nie. Jem teraz kolację i zaraz odpale znowu konsolę i zobaczę. Kill no nawet nie żartuj. Ale nie jestem w połowie tego etapu na Ziemii czy w połowie gry ? Edytowane 9 Lipiec 2013 przez robotyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Lipiec 2013 Z nowym Hitmanem tak miałem. Gra złapała zwiechę i cały save się zepsuł.Fart,że trzymam kopię na chmurze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 9 Lipiec 2013 Kur.... gra się włączyła ale już się drugi raz zawiesiła na walce z tym bossem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 9 Lipiec 2013 zrób reinstalacje gry. Może pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 9 Lipiec 2013 Tamten fragment udało się przejść. Doszedłem znowu do tego bossa i znowu się zawiesiła. Na dzisiaj dam sobie spokój, może jutro będzie lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 10 Lipiec 2013 Masz ściągnięte wszystkie patche do gry? Na początku były straszne jaja z tą grą, ale z tego co wiem większość błędów udało się wyeliminować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 10 Lipiec 2013 Tak, mam wszystkie patche, przynajmniej tak mi się wydaję. No zobaczymy dzisiaj odpalę grę i może uda się przebrnąć przez tą Ziemię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 14 Lipiec 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 14 Lipiec 2013 Masz ściągnięte wszystkie patche do gry? Na początku były straszne jaja z tą grą, ale z tego co wiem większość błędów udało się wyeliminować. Ale bledu który PSUJE GRE dalej nie naprawili :( A szkoda bo w Darksiders 2 mi się super grało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 15 Lipiec 2013 Udało mi się ukończyć grę, Jedynym miejsce gdzie łapała zawiechy to etap na Ziemii ale jakoś dałem radę po licznych restartach przez niego przebrnąć. Sam wątek główny zaął mi równe 20 godzin czyli krócej niż w jedynce. Gra ogólnie dobra, ale dla mnie gorsza niż poprzedniczka, przede wszystkim pod względem zagadek. Na końcu pojawił się motyw z portalami znany z Drk1, lecz był dużo bardziej okrojony i mniej satysfakcjonujący niż tam. Za tą cenę jaka jest obecnie na PSS warto, ale drożej chyba już nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 5 Sierpień 2013 Przeszedłem grę na Apokaliptycznym poziomie i mam 20lvl. Chciałem zmniejszyć sobie go i tutaj moje pytanie: gra mnie ostrzegła, że zmienia ulegnie również ekwipunek - mam rozumieć, że się zmniejszą zarówno obrażenia jak i zajadłość przeciwników? I czy na najniższym poziomie szybciej się expi? Muszę dobić 30 lvl do trofika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 6 Sierpień 2013 Czy aby wpadło trofeum za Apokaliptyczny od razu gdy skończy się intro trzeba w opcjach zmienić poziom trudności? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 6 Sierpień 2013 (edytowane) Przecież przed startem gry masz wybór poziomu. 1:40 Edytowane 6 Sierpień 2013 przez ExVitallin_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 6 Sierpień 2013 Przecież przed startem gry masz wybór poziomu. Wierz lub nie ale nie miałem wyboru. Może je przeskoczyłem albo cóś .... No dobra. Odpalam grę ponownie. Raptem godzina pójdzie się walić ale nic to. Dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 2 Listopad 2013 Gra jest w polskim języku po pobraniu z PSN? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 2 Listopad 2013 Gra jest w polskim języku po pobraniu z PSN? Tak, są polskie napisy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 30 Listopad 2013 Pograłem już ~12h to i rzeknę, że gra się naprawdę fajnie o wiele lepiej niż w konsolowe Diablo 3, które puściłem w obieg po kilku godz. gry. Przede wszystkim podoba mi się balans, jaki zastosowali twórcy pomiędzy różnymi gatunkami. Jest wprost idealnie i np. nie zamęczają zbytnio gracza naciąganym erpegiem. Najbardziej urzekła mnie eksploracja, a mechanika tejże jest niczego sobie, bo praktycznie nie zdarzały mi się bezsensowne zgony na gzymsach, czy na innych manewrach. Jest klimat i jest tajemnica. Często widzę podobieństwa do starego poczciwego Tomb Raidera z ubiegłego wieku. Jest to dla mnie spory atut tej gry. Na pewno nowy Tomb Raider nie porwał mnie lepiej niż Darksiders 2. Logiczne łamigłówki także przypadły mi do gustu. Jest ich sporo i nie są debilne jak np. w serii Uncharted. Co widać to niestety kiepskie tekstury, ale gra oferuje tyle atrakcji, że naprawdę nie przeszkadza to w najważniejszym, czyli w przyjemności z obcowania z tym tytułem. Ode mnie 9/10. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 1 Grudzień 2013 Troszke racji masz , moim zdaniem w D2 sa ladniejsze tereny bardziej urozmaicone i to tyle jesli mialbym porownywac to Diablo jednak wciaga bardziej przynajmniej w moim przypadku . Musze powiedziec ze D2 jest gra dobra zwlaszcza za te cene . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 1 Grudzień 2013 Dal mnie to pudełkowa Gra Roku 2012. Były gry lepsze, z lepszą walką, bardziej rozwiniętymi elementami RPG, ale design lokacji, eksploracja, fajne zagadki ("tumany" z Crystal Dynamics - tak się robi zagadki w przyodówkach), na prawdę udane elementy platformowe. To po prostu przygodówka akcji z krwi i kości, a nie jakaś siekanka czy strzelanka udająca przygodówkę, jak ostatni Tomb Raider. Fabuła kuleje tak jak animacje podczas walk. Wielu narzeka na bugi (których ja nie uświadczyłem) ale marzy mi sie właśnie taka, tyle, że maksymalnie dopracowana gra. Najlepiej w klimacie Soul Reavera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 1 Grudzień 2013 Też nie trafiłem na bugi. Zgadzam się z MarcinX, że zagadki w nowym Tomb Raiderze to dno i muł. Wracając do D2 to ogólnie spodziewałem się crapu, a jednak gra mi się lepiej niż w ostatniego Tomba czy God Of War 3. To ta z gier które lubię najbardziej, czyli z syndromem jeszcze jednego levelu. Trudno się oderwać, a moje sesyjki trwają min. 3h. Narazie mam nabite 15h, ale myślę, że wcześniej jej nie skończę jak po 40-50h. Tak rozbudowane mapy to nawet w GTA V nie istnieją. Ja grę polecam bo naprawdę jest tego warta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moro56 0 Napisano 2 Grudzień 2013 Gra jest świetna. Pierwsza odsłona już była bardzo dobra, a druga prezentuje nam to co pierwsza plus same ulepszenia. Nie spotkałem się z żadnymi błędami i muszę przyznać, że grało się w nią świetnie. Zawiodłem się jedynie ostatnim bosem, jednak przedostatni był najlepszy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chmurowaty 47 Napisano 2 Grudzień 2013 Gra jest świetna. Pierwsza odsłona już była bardzo dobra, a druga prezentuje nam to co pierwsza plus same ulepszenia. Nie spotkałem się z żadnymi błędami i muszę przyznać, że grało się w nią świetnie. Zawiodłem się jedynie ostatnim bosem, jednak przedostatni był najlepszy Faktycznie lepsza od pierwszej odsłony. Fetchquesty to 3/4 tej gry, dungeony wyglądają prawie identycznie, walka kończy się na dwóch, może trzech obeznanych kombinacjach bo reszta jest bezużyteczna, bossów mało, problemy z kamerą budzące frustracje w elementach czasowych ("Ucieczka" po ścianach przed podnoszącym się ogniem). I mogę tak wymieniać i wymieniać. Początek gry był bardzo obiecujący, po godzinie tytuł pokazał swoje prawdziwe, nudne oblicze. Pierwsze Darksiders? Świetna gra, godna czasu zjedzonego na wyplatynowanie. Przygoda Śmierci? Ciekawsze mogłoby być patrzenie na schnącą farbę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach