Patricko 8082 Napisano 4 Czerwiec 2011 Temat służący do umawiania się na ustawki online, itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cookiehero 0 Napisano 5 Czerwiec 2011 witam, chętnie pogram z kimś, obojętnie jaki tryb. psn: cookiehero. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1422 42 Napisano 5 Czerwiec 2011 Ja też chętnie pogram :) psn: maciek14-22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronniu 0 Napisano 5 Czerwiec 2011 Jutro tj. 06.06.2011 giodz. 21:00 ktoś chętny? PSN: Ronniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 6 Czerwiec 2011 Jutro tj. 06.06.2011 giodz. 21:00 ktoś chętny? PSN: Ronniu ja bardzo chętnie psn id. erwines15 headseta mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 6 Czerwiec 2011 Zapraszam do dodawania mnie w celu wspólnego wbijania pucharków i dobrej zabawy :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 19 Czerwiec 2011 Witam Szukam chętnych na ustawkę na 4 trofiki onnline 1 Join the Party 2 Cheeze It! 3 Road Trip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 19 Czerwiec 2011 Ja byłbym chętny na tą ustawkę, tylko trzeba ustalić konkretny termin. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 19 Czerwiec 2011 Witam Szukam chętnych na ustawkę na 4 trofiki onnline 1 Join the Party 2 Cheeze It! 3 Road Trip tez bym to z checia zrobil tylko bardziej planuje w przyszly weekend w sobote Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 20 Czerwiec 2011 Jest nas 3 + 3 moich znajomych ,powinno sie udac ,odezwe sie na psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maldo 0 Napisano 20 Czerwiec 2011 Można sie dołaczyć na ta ustawke ? Moge dzisiaj badz jutro, godzina obojetnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 20 Czerwiec 2011 (edytowane) mi najbardziej pasuje piatek po poludniu/sobota.. niestety egzamin w srode i praca w czwartek oraz piatek :/ Edytowane 20 Czerwiec 2011 przez BrzozaLuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 21 Czerwiec 2011 Powiem tak ,mi wczoraj dzieki kolegą " Mazziu,kowal,kamaczo " udao nam sie zrobic te trofea ,wiec chyba brzozaluk musisz to z kolega wyzej zrobic dzieki chopaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 22 Czerwiec 2011 (edytowane) chętnie pomogę wbijać trofki psn id: erwines15 Edytowane 22 Czerwiec 2011 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toorex 25 Napisano 30 Czerwiec 2011 Chętnie wezmę udział w jakimś turnieju albo po prostu w wyścigach dla zabawy. Mój PSN ID: Torex0_o , zapraszajcie do znajomych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz M 37 Napisano 1 Lipiec 2011 (edytowane) Jeszcze nie grałem online więc chętnie zagram w dowolnym turnieju lub dla zabawy.Chętnych proszę o wysyłanie zaproszeń. Edytowane 1 Lipiec 2011 przez Grzegorz M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 2 Lipiec 2011 Dobra ktos chetny dzis pojezdzic ok godz 20..?? bardzo zapraszam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 2 Lipiec 2011 kurcze ja bym pojezdzil ale to bylbym pewnie z godzinke tylko poltorej, bo pozniej impreza.. Wszyscy maja juz zrobione trofeum joyride czy jakos tam i to z cat n mouse? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 2 Lipiec 2011 Ja mogę dzisiaj pojeździć, jeszcze brakuje mi 9 leveli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 2 Lipiec 2011 mi brakuje jeszcze 200 tysiecy fanow :P i tego trofeum z mysza, joyride wbilem, najbardziej bezsensowne chyba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 2 Lipiec 2011 To z myszą jest łatwe, trzeba być mini i dojechać 1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 2 Lipiec 2011 (edytowane) o ile sie ma farta do teamu bo ja mam szczescie do idiotow :/ ktorzy nic nie ogarniaja w tych myszach.. a w hardcore mozna na ustawce zrobic? kolejny raz, bylem na prostej przed meta i idiota z mojej druzyny sie we mnie wchrzanil !!!!!! kolejne 2 proby i wpadlo, myche chyba dostaja czesciej te osoby ktore maja bialy znacznik. szkoda tylko ze w jam session to trzeba zdobyc, a ja gram ciagle pro tour:/ Edytowane 2 Lipiec 2011 przez BrzozaLuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 3 Lipiec 2011 o ile sie ma farta do teamu bo ja mam szczescie do idiotow :/ ktorzy nic nie ogarniaja w tych myszach.. a w hardcore mozna na ustawce zrobic? kolejny raz, bylem na prostej przed meta i idiota z mojej druzyny sie we mnie wchrzanil !!!!!! kolejne 2 proby i wpadlo, myche chyba dostaja czesciej te osoby ktore maja bialy znacznik. szkoda tylko ze w jam session to trzeba zdobyc, a ja gram ciagle pro tour:/ jak chcesz to pomogę Ci wbić biały znacznik masz mnie chyba w znajomych jak coś to pisz pogramy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 3 Lipiec 2011 bialy znacznik mialem, bardziej mnie trapi hardcore i ta mysz :/ Mam pecha do ludzi grajacych, moze kiedys jakas ustawka :D? a tych fanow to mogloby wiecej przybywac:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 3 Lipiec 2011 Ja jestem na poziomie 29 i dopiero 130k fanów :wacko: Od 28 poziomy zaczynają iść wolno jak krew z nosa. Hardcore wpadł za drugim razem, miałem szczęście, bo jechałem z trzema kolesiami, którzy się rozwalili na 1. zakręcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach