zdun 1522 Napisano 31 Maj 2013 przeciez dla jaj bym brał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 5 Czerwiec 2013 Wreszcie w pracy, dostąpiłem zaszczytu zagrania w tą wspaniałą produkcję... Całość zajęła około 2 godzin i 30 minut z hakiem, ale standardowo bawiłem się w lizanie ścian. O ile parę dni temu, za największego gniota ostatnich tygodni uważałem "Szybkich i Wściekłych" od Acti, tak po parunastu minutach gameplayu, tytuł powedrowął do rzeczowej gry. Jedynym pozytywnym aspektem tego crapu, jest intro wprowadzające - kilka minut naprawdę dobrej animacji. Tyle i aż tyle... Produkcja na siłę próbuje być wszystkim (chociaż wiadomo - głównie nieudolnie naśladuje Uncharted), w efekcie czego w ciągu tych dwóch godzin, mamy mieszankę strzelania, skakania, gonitwy samochodem, quadem, a nawet sterowania zdalnym samochodzikiem. Całość oczywiście wypada poniżej wszelkiej krytyki... Gra lata na niby zmodyfikowanym silniku Unity (co umożliwia prostą konwersję na inne platformy), ale poziom zarówno oprawy audio-wideo (brzydkie, zblurowane i pozbawione szczegółów tekstury, ciągle powtarzające się asety, zbyt dudniące i źle dopasowane odgłosy) oraz samej mechaniki (postać lewituje nad podłożem - wręcz po nim pływa, dziwna animacja szkieletu i ogólnie wszystkiego, skopany system detekcji trafień, zerowa inteligencja przeciwników) jest zwyczajnie mówiąć żałosny... Ogólnie mówiąć - to jakies nieporozumienie i nie wiem kto dostał w łapę, za dopuszczenie do publikacji tego potwora na PSS'ie. Odradzam rękami, nogami i wszystkimi innymi członkami ciała - nawet za darmo i nawet po pijaku... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 3 Lipiec 2013 (edytowane) Wielki dzień!Na portalu jest info,że dostępna jest wersja demo naszej ,,ulubionej" gry Unch...Unearthed! Popołudniu niezwłocznie zabieram się do testowania xD Edytowane 3 Lipiec 2013 przez DeX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 4 Lipiec 2013 podróbka Uncharted trafia dziś do PS Store w częściach 1 epizod 31 zł http://www.youtube.com/watch?v=Cct5jKg9Ny4 nawet w PL jest. kurdę szkoda że 1 epizod nie za free hehe długo nie trzeba było czekać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 5 Lipiec 2013 2 słowa opisujące to "dzieło" - ja yebie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przem0 6 Napisano 5 Lipiec 2013 super gra co wy chcecie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 10 Lipiec 2013 kurde już nie za free. nie zdążyłem dodać. No cóż obejdę się smakiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 10 Lipiec 2013 Jak dla mnie Goty...dla tej gry kupiłem konsole Sony ! ! ! :laugh: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 11 Lipiec 2013 (edytowane) ok.... kupiłem... 3 piwo za mną... chyba jestem gotowy.... dzis zajebisty humorek... pare piwek w lodówce, zobaczymy :D ok... arabski dubing i jadę... Edytowane 11 Lipiec 2013 przez zdun 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach