gladiator 0 Napisano 9 Luty 2009 http://blog.us.playstation.com/2009/02/04/...of-your-choice/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michciu237 0 Napisano 9 Luty 2009 Ja bym wolał, żeby dali możliwośc projektowania okładek z gier. Np. na górze ustawiony tytuł, parę screenów i zlepiasz do woli jak ci pasuje :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 9 Luty 2009 http://blog.us.playstation.com/2009/02/04/...of-your-choice/ Do dupy te okładki za przeproszeniem :P Obecna na opakowaniu jest najlepsza (czyli na stronie środkowa). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XelBlackHearts 2 Napisano 27 Styczeń 2010 Najciekawsze i najfajniejsze okładki które wywarły na nas wielkie wrażenie :3 Według mnie bardzo dopracowane i profesjonalnie prezentują się: Assassins Creed 2 Strasznie podoba mi się główny desing Ezio. Kaptur, płaszcz, sztylet - renesansowy klimat. Bardzo fajna okładka Metal Gear Solid: Twin Snakes. Liquid Snake i Solid Snake - Bracia i rywale. Świetnie prezentują się razem na tej okładce ^^ Metal Gear Solid 3 Zawsze uwielbiałem wszelkie arty i screeny z salutującym Big Bossem - to już jest taki klasyk. Natomiast podobało mi się Amerykańskie wydanie Snake Eater jak Snake czatuje pod drzewem. Szkoda że u nas w Polsce edycja ta się nie ukazała. Nadchodzący Medal of Honor Ta okładka ma w sobie pewien nie odparty klimat czyż nie uważacie ;) A jakie są wasze propozycje okładek do gier które według was są najbardziej ciekawe i pomysłowe??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Desu 0 Napisano 31 Styczeń 2010 GoW: Chain of Olympus Czuć moc tej serii :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danio97 2 Napisano 31 Styczeń 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Winter 23 Napisano 31 Styczeń 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XelBlackHearts 2 Napisano 1 Luty 2010 Chyba najlepsza Wojenna Okładka jaka powstała. Taki miły żołnierz ^^ Bardzo mi się podoba :) Jeśli ktoś zna jakieś ciekawe okładki z wojennych gier to zapodajcie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 1 Luty 2010 (edytowane) dla mnie to gra jak i okładka numero uno;] Edytowane 1 Luty 2010 przez awierone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 1 Luty 2010 2 - CoD MW2 3 - MoH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 1 Luty 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 1 Luty 2010 ;3 okładka genialna, prosta i... super ;O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornknot 3 Napisano 1 Luty 2010 Jeśli chodzi o mnie to absolutny numer jeden z gier na PS3 to jest okładka Borderlands: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gornik 0 Napisano 10 Marzec 2010 siema ma ktoś strone do okładek z PRZODU I Z TYŁU??????????? mój @ capoman@poczta.fm lub gg 1209195 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chrumcio 1 Napisano 14 Marzec 2010 Moja ulubiona okładka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peter1029 0 Napisano 16 Marzec 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wajsik 0 Napisano 17 Marzec 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xanti 0 Napisano 18 Marzec 2010 (edytowane) Gra cieniutka ale okładka Spoko Edytowane 18 Marzec 2010 przez xanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krupasek 0 Napisano 21 Marzec 2010 Ja lubię tą :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolverine 0 Napisano 28 Październik 2010 Witam Potrzebuję okładki do tej gry. Grę kupiłem na allegro ale była bez okładki.Jeśli ktoś posiada tą grę to prosiłbym o skan okładki. Z góry dzięki PS do moderatorów: Nie wiem czy to dobry dział na taki temat ale nie znalazłem działu pasującego do tego tematu. Więc jeśli temat tu nie pasuje to przepraszam i proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 28 Październik 2010 http://www.freecovers.net/view/0/6f84ba4f633266416d87f28f8c733370/front.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ctrls 0 Napisano 18 Lipiec 2011 Wiem to trochę dziwne ale mam 2 gry bez okładek, mianowicie motor stroma pacyficrift oraz socom polskie siły specjalne. Czy mógłby ktoś mi je zeskanować w dużej rozdzielczości i udostępnić?? z góry dziękuję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 18 Lipiec 2011 wpisz sobie w google i wejdz w grafice, coz to za wielki problem -.- 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 18 Lipiec 2011 Ale nie miły ^ . Gówniarzeria 17 lat sądząc po nicku ( forum jest od 21 ) , może sam spróbujesz znaleźć całą okładkę w dużej rozdzielczości , przód i tył plus pasek boczny , najlepiej w polskiej wersji ? Na pewno są specjalistyczne strony z okładkami , kiedyś do wii sobie drukowałem okładki , ale bardzo dawno temu . Jak nic nie wymyślisz , to poszukam swojego starego skanera i postaram się Motorstorma ci zeskanować , jak będzie chciał działać . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ctrls 0 Napisano 18 Lipiec 2011 Dzięki Łukasz, dokładnie, znaleźć pl wersję nadającą się do druku to nie taka prosta sprawa. Znalazłem tą stronkę: http://www.freecovers.net/ motorstorm jest w wersji angielskiej, jeśli nie znajdę nic lepszego to z niej skorzystam, socom special forces w ogóle nie ma nie mówiąc już o wersji PL :( poszukiwania trwają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach