Wojtek Szemik 0 Napisano 31 Sierpień 2011 Witam, jako że w tą grę mało kto już gra online, chciałbym zaproponować bitwę zespołów. Gramy na poziomie medium/hard, więc pro graczami nie jesteśmy. Jeśli masz ekipę do pogrania, to pisz w tym temacie. Piszcie też kiedy wam pasuje, my dopasujemy się do waszej daty. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siawcik 0 Napisano 30 Wrzesień 2011 No nareszcie, odezwij sie na gg: 6035021. Perkusja: Hard/Expert Gitara/Bas: Hard Możemy coś pograć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 30 Wrzesień 2011 Ja też mogę swojego czasu ewentualnie pograć. Perkusja: Hard Guitar/Bass: Medium/Hard Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qmpel84 0 Napisano 16 Listopad 2011 Chętnie pogramy wraz z kolegą perkusja HARD gitar/bass MEDIUM Kolega Gitara/Bass Medium PSN Id qmpel84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karollleeek 4 Napisano 16 Listopad 2011 A ja mam pytanie odnosnie perkucji. Bo na gitarce pogrywam sobie na medium a jak to wyglada z talerzami i gra na nich a w szczegolnosci z ich zywotnościa?? bo mam zamiar kupic Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qmpel84 0 Napisano 9 Grudzień 2011 W dniu 16.11.2011 o 18:11, Karollleeek napisał: A ja mam pytanie odnosnie perkucji. Bo na gitarce pogrywam sobie na medium a jak to wyglada z talerzami i gra na nich a w szczegolnosci z ich zywotnościa?? bo mam zamiar kupic Pozdrawiam Kwestia dobrego poskładania perkusji i dokręcenia górnych talerzy, są tam gumowo - piankowe podkladki, z którymi czasem trzeba pokombinować czy dać je od spodu talerzy czy od góry, ja osobiście podłożyłem od góry i jest rewelka. Polecam GH: Metallica na perkusję...można się spocić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 22 Grudzień 2011 Może jest ktoś chętny na ustawkę trofików? Posiadam cały zestaw instrumentów. Interesują mnie praktycznie wszystkie trofea, które można zrobić on-line, w grach: Guitar Hero 5 Guitar Hero Warriors Of Rock Guitar Hero Metallica Band Hero The Beatles Rock Band Gram praktycznie cały tydzień, ale najczęściej w godz. 8-15 (sąsiedzi są w pracy i nikt nie zawraca mi d*** ). Chętnych proszę o info, najlepiej na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pytalek 0 Napisano 3 Styczeń 2012 Poszukuje ludzi do zrobienia trofików na online 6 stycznia. Głównie chodzi mi tutaj o zrobienie trofeum Battery gdzie trzeba nabić 1mln 4 osobowym bandem. Odrazu się pisze ze moge zagrac na gitarze na hard/expert (zalezy jak mi bedzie szło:D) Jakby ktoś chciał to piszcie tu albo na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrabinkaPL 0 Napisano 4 Styczeń 2012 Jestem chętny na każdy typ online w GHwor i w band hero... Narazie tylko te gry posiadam... no i jeszcze GH3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps3fan001 1 Napisano 4 Styczeń 2012 Doradźcie mi prosze;) Mam warriors of rock(pełen zespół) i myślę nad kupieniem następiej gierki z tej serii i teraz pytanie: Którą wybrać? GH metallica,rock band 2 czy rock band green day ? A i czy instrumenty z GH warriors będą pasować do gierek rock band ?? z góry dzięki za odp; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pytalek 0 Napisano 5 Styczeń 2012 To nie jest temat do tego typu pytań, ale z tego co mi wiadomo to chyba wszystkie gitary z GH sa kompatybilne z Rock Band. Ja na twoim miejscu kupiłbym gitarę od GH bo RB ma słabe gitary (nie słuchać strum baru, a co moim zdaniem jest potrzebne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tehaer 1 Napisano 5 Kwiecień 2012 Czy ktoś jeszcze gra w GH Metallica online? Mój nick PSN tehaer. Perkusja Hard/Expert, Gitara Expert. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 5 Kwiecień 2012 W dniu 5.04.2012 o 15:43, tehaer napisał: Czy ktoś jeszcze gra w GH Metallica online? Mój nick PSN tehaer. Perkusja Hard/Expert, Gitara Expert. Nie gram na co dzień, ale potrzebuję perkusisty żeby wbić trofeum Battery. Mam jeszcze jedną osobę, która ogarnia Baterię na gitarze expert; sam gram bass hard. Jeżeli jesteś zainteresowany ustawką na to trofeum daj znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devol 0 Napisano 27 Wrzesień 2012 Ja rowniez jestem chetny do pogrania Gitara HARD/EXPERT , perkusja EXPERT . Mam juz wygrana na koncie na zawodach w Zabrzu na EPS. ciuciek_PL enjoy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrdywan 0 Napisano 13 Kwiecień 2013 Chetnie pogram. Gram tylko na perkusji Poziom expert/hard zalezy od kawałka i dnia :D pisac jak cos 7557099 lub psn mrdywan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LordMongo 2 Napisano 30 Październik 2013 Poszukuję osób do pomocy we wbiciu trofków on-line. Dopiero zaczynam swoją przygodę z GH toteż gram na poziomie medium. Próbowałem zmierzyć się z poziomem Hard/Expert, co zakończyło się druzgocącą klęska... :down: Aktualnie posiadam jedynie gitare, ale planuję zakup pozostałych części instrumentarium. Zainteresowanych proszę o pisanie na psn, nick: Yellow_Frog83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayya 0 Napisano 31 Październik 2013 (edytowane) Prep4sure.com comptia sample questions and training exam prep certificate online vce Sy0-401 Edytowane 21 Styczeń 2016 przez mayya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
75 radolec 88 Napisano 5 Listopad 2013 hej Panowie no ja jestem chętny fajnie że się ktoś zgłosił, nie jestem expertem :) grywam na średnim poziomie i chętnie bym z kimś pograł online psn: radekc1975, hs jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creepyipi 0 Napisano 16 Listopad 2013 Ktoś chętny na GH: World Tour ? Psn: creepyipi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LordMongo 2 Napisano 22 Listopad 2013 Hey, dawno nie zaglądałem na forum i ku mojemu zaskoczeniu temat odżył... Próbowałem grać online i niestety napotkałem poważne problemy - może ktoś pomógłby w znalezieniu rozwiązania? O co chodzi? Pierwsze próby gry online zakończył się kompletnym fiaskiem. Gdy próbowałem się z kimś połaczyć wyskakiwał komunikat "sesion no longer available", tak samo było w przypadku, gdy ktoś odbierał zaproszenie ode mnie... Poszperałem trochę po forach i doczytałem się, że żeby problem zlikwidować trzeba pootwierać odpowiednie porty i wstawić konsole w tryb dmz. Tak też zrobiłem. Ostatecznie stanęło na tym, że mogę odebrać czyjes zaproszenie i dołaczyć do gry, natomiast nikt nie może dołączyć do mojej (ciągle to "session no longer..." się pojawia). Również w przpadku trybu wyszukiwania jest lipa. Gra "nie widzi" graczy. Z innymi grami nie mam (i nigdy nie miałem) takiego problemu i śmigam na legalu. Internet mam z Neostrady 10Mb/s Pomóżcie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach