Elviss81 2 Napisano 23 Lipiec 2012 Ja również męczę to trofeum. Monety szybko wpadają grając online. Jak wygram wysoko to wpada nawet koło 1k. Przyszedł mi taki pomysł, że zamiast kupować kartę PSN i wydac na jakieś dlc lub paczki w fifie, w których rzadko sie trafia dobrego piłkarza, kupić sobie monety w serwisie aukcyjnym i wtedy kupować zawodników. he he to też jest niezły sposób aby kupić monety na serwisie aukcyjnym widziałem że jest ich sporo jest również inny sposób można np w kilka osób dokonywać wymian piłkarzy z tanich na drogich (pomiędzy klubami) ale to wiąże się z ryzykiem że np nieuczciwy kolega nie odda twoich najlepszych kart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malinPL 37 Napisano 23 Lipiec 2012 he he to też jest niezły sposób aby kupić monety na serwisie aukcyjnym widziałem że jest ich sporo jest również inny sposób można np w kilka osób dokonywać wymian piłkarzy z tanich na drogich (pomiędzy klubami) ale to wiąże się z ryzykiem że np nieuczciwy kolega nie odda twoich najlepszych kart. No niestety w internecie jest pełno nieuczciwych ludzi, sam się nadziałem kilka razy na takich więc wszystko wiąże się z ryzykiem. Ja chyba zakupię na aukcji parę monet, najwyżej stracę trochę grosza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 23 Lipiec 2012 Zastanawia mnie tylko ile przy obecnych cenach na rynku UT potrzeba monet, aby zrobić to osiągnięcie :o 100 000? 200 000? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malinPL 37 Napisano 23 Lipiec 2012 Z tego co przeczytałem na różnych stronach, najlepiej mieć co najmniej 200000. Kupować tylko rzadkich piłkarzy i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 24 Lipiec 2012 czy jest jakiś sposób na sprawdzenie czasu spędzonego w grze ? ( chodzi o trofeum z 50 godzinami ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 26 Lipiec 2012 A czy trofeum w którym trzeba rozegrać wirtualną gwiazdą 50 meczów nalicza się również grając karierę jako grający trener? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malinPL 37 Napisano 26 Lipiec 2012 czy jest jakiś sposób na sprawdzenie czasu spędzonego w grze ? ( chodzi o trofeum z 50 godzinami ) Nie da się sprawdzić. Jest ktoś zainteresowany trofeum Growing Club? Przydałaby się pomoc. Mam wartość klubu 46 mln. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 29 Lipiec 2012 A czy trofeum w którym trzeba rozegrać wirtualną gwiazdą 50 meczów nalicza się również grając karierę jako grający trener? Tak nalicza mnie tak trofeum wpadło ważne aby wirtualna gwiazda rozegrała cały mecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malinPL 37 Napisano 30 Lipiec 2012 Platynka coraz bliżej, trofea z FUT wszystkie są :). Mam pytanie odnośnie 50 godzin na boisku. Do tego trofeum wlicza wszystkie mecze oprócz FUT? Mecze na 2 kontrolery też zalicza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 30 Lipiec 2012 Platynka coraz bliżej, trofea z FUT wszystkie są :). Mam pytanie odnośnie 50 godzin na boisku. Do tego trofeum wlicza wszystkie mecze oprócz FUT? Mecze na 2 kontrolery też zalicza? najprawdopodobniej zalicza ( gdzieś czytałem że wszystko zalicza oprócz FUT ) ja też to próbuję wbić ale gram tryb kariery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zetwoo 0 Napisano 5 Sierpień 2012 A znalazłby się chetny na kilka trofików, tj. Friends now Enemies?, Being Social, Friendly ? ;) Nick w grze: Zetwoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekSzymek 7 Napisano 5 Sierpień 2012 Ja w zasadzie mógłbym. Jakoś nigdy nie myślałem, żeby robić trofea w Fifie, ale mógłbym... Napisz do mnie na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HelmansPL 0 Napisano 8 Sierpień 2012 Chłopaki... Chce ktos wspomoc w "growing club"? To trofeum jest jakies masochistyczne to trzeba siedziec non stop i grac.. ledwo od meczu do meczu jakos finansowo przetrwam i jeszcze musze tyle ton kart kupic... jesli ktos moze pomoc to HelmansPL po wbitym trofku moge oddac swoje karty bo koncze z futem tylko chce dobic platyne (98% :D) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malinPL 37 Napisano 9 Sierpień 2012 Chłopaki... Chce ktos wspomoc w "growing club"? To trofeum jest jakies masochistyczne to trzeba siedziec non stop i grac.. ledwo od meczu do meczu jakos finansowo przetrwam i jeszcze musze tyle ton kart kupic... jesli ktos moze pomoc to HelmansPL po wbitym trofku moge oddac swoje karty bo koncze z futem tylko chce dobic platyne (98% ) pozdrawiam Jeśli nie szkoda ci około 40zł to kup 100k monet i kupuj rzadkich brązowych piłkarzy. Ja tak zrobiłem i w jakieś 3 dni miałem trofeum. Oferty możesz znaleść na allegro czy tez innych serwisach aukcyjnych. Masa ludzi ogłasza sprzedasz monet na facebooku ultimate team. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 10 Sierpień 2012 Jeśli nie szkoda ci około 40zł to kup 100k monet i kupuj rzadkich brązowych piłkarzy. Ja tak zrobiłem i w jakieś 3 dni miałem trofeum. Oferty możesz znaleść na allegro czy tez innych serwisach aukcyjnych. Masa ludzi ogłasza sprzedasz monet na facebooku ultimate team. 100 k można kupić za 25 zł mnie już nie dużo brakuje mam 53 mln. Jeśli ktoś chciałby mi pomóc pożyczyć swoje karty do uzyskania 85 mln mogę oddać swoje karty nawet wszystkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HelmansPL 0 Napisano 10 Sierpień 2012 Elviss napisz do mnie na psn jesli ja do Ciebie nie napisze pierwszy ;] mozemy sie powymieniac bo ja mam akurat 36 mln wiec sie idealnie zgra ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ar0 0 Napisano 13 Sierpień 2012 Jak jeszcze ktos nie ma zrobionych trophy online niech pisze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzejz84 0 Napisano 14 Sierpień 2012 (edytowane) ja chetnie porobie trfea bo mam fife od tygodnia dopiero i mam 56% :banana: chociaz platyny pewnie nie zdobede , chetnie zagram i pozdobywam trophy :) psn id dzejzi84 jesli sa chetni to prosze dodac do znajomych :) pozdrawiam :happy: Edytowane 14 Sierpień 2012 przez dzejz84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 25 Sierpień 2012 Jeśli nie szkoda ci około 40zł to kup 100k monet i kupuj rzadkich brązowych piłkarzy. Ja tak zrobiłem i w jakieś 3 dni miałem trofeum. Oferty możesz znaleść na allegro czy tez innych serwisach aukcyjnych. Masa ludzi ogłasza sprzedasz monet na facebooku ultimate team. Najpierw polecam na swoim drugim koncie na konsoli zrobić drużyne, wystawić wszystkie karty na wymianę, a na drugim wymieniać się za te które się nie wliczają do wartości klubu jak kontrakty, 4 brązowych za jeden kontrakt i tak cały czas, wymienimy wszystkich, usuwamy team, robimy od nowa i tak w kółko, najlepiej zalogować się przez stronę na komputerze na konto główne FUT i robic tym sposobem tylko tak do 50 mln. bo wiadomo im dalej w las tym mamy więcej kart i częściej się powtarzają, najpierw za każdym razem zgarniamy około milion, później pół mln i coraz mniej, gdy mamy 70 milionów to już naprawdę nie zarabiamy prawie nic. tak więc jak dobijemy do 50 to można sobie wydać kilka złotych i kupić monety na allegro jak wyżej kolega powiedział, ale jak się chce zaoszczędzić trochę grosza to można sposobem wymienionym przeze mnie choć pod koniec jest to na maksa nużące i ciężko jest dobić do tych 85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzejz84 0 Napisano 26 Sierpień 2012 (edytowane) a moze jest ktos chetny ( tak uprzejmy) by pomoc zrobic trofy klub sie rozwija oraz silny sklad ? chodzi mi o cos takiego : szukam kolegę który już zdobył to trofeum i nie potrzebne są mu już karty. oczywiscie karty po wbiciu trofa oddaje natychmiast. Jesli ktos jest chetny i nie boi sie to prosze o pomoc. Mysle ze to szybki sposob na zdobycie tego pucharka :) :happy: psn id dzejzi84 pozdrawiam Edytowane 26 Sierpień 2012 przez dzejz84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miras-1912 1 Napisano 26 Sierpień 2012 Poszukiwana chętna do pomocy osoba w zdobyciu trofeum "mecz towarzyski" (gra przeciwko znajomemu w ultimate team). Psn id jak w danych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pannowak5 15 Napisano 7 Wrzesień 2012 w następnym tegodniu bede grał wfife może ktos pożyczy :) ogulnie brakóje mi z UT i 50h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hadlej2 3 Napisano 8 Październik 2012 szukam kogos kto pomoze mi sie szybko uporac sie z trofkami fut i towarzyskimi. Dla pomocnika moge zaoferowac do przejscia (czytaj do zwrotu po przejsciu) slot do deus ex i shadow of the collossu. Jakby co psnID: hadlej2 lub pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madridista82 0 Napisano 8 Październik 2012 Siemanko. Pomoze ktos z trofeami online i "Growing Club" w UT. A przy okazji gracie jeszcze w 12 czy juz w 13 pomykacie? Z gory dzieki za pomoc PSNID: madrista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EmptyHeartPL 1 Napisano 27 Październik 2012 Do trofki za wartość klubu w FUT (85mln) muszą być rzadkie karty, czy np mogą być zwykłe złote po 85 statystyki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach