F3niX 943 Napisano 24 Październik 2011 Tomluc sprezyny na 9/9 reszta dopasowana pode mnie. Poza tym na tym torze to chyba juz z zamknietymi oczami moglbym jechac. Gorzej za to bylo na Malezji :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smiechu14 5 Napisano 24 Październik 2011 Dziwne smiechu, a laczysz sie przez kabel czy router? Przez router ale to chyba była wina, że laptopa miałem włączonego bo gdy wyłączyłem to normalnie do wyścigu mnie przeniosło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 24 Październik 2011 a ja powiem tak.. dziwne Tomluc, że pytasz bo pamiętam jak sam kiedyś kręciłeś poniżej 1:21 czasy :) pewnie TC ma też sporo do lepszych czasówek. Co do wczoraj.. Osa.. ja rozumiem, że bardzo chcesz wygrywać :D nie wiem co się stało między Tobą a tomluciem, ale jeśli włączasz się do wyścigu z pobocza to powinieneś jechać tak żeby nie powodować zagrożenia na torze :) Malezja.. Śmiechu, perfekcyjny początek wyścigu. Tasowaliśmy się na samym początku i fajnie to wyglądało. Szkoda, że nie mam nagrania z tego wyścigu. Sam chyba muszę zacząć jeździć na TC bo odrazu po wyjeździe z pitstopu kręci mną na niedogrzanych oponkach niemiłosiernie. Starty również tragiczne.. Później wrzucę screeny z wynikami itd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 24 Październik 2011 po prostu mnie wynioslo po tym jak dostalem strzala w tym od Tomluca ;> pozatym przeciez nawet Cie nie zachaczylem :) byla przynajmniej walka na zakrecie ;P jak czulem ze bym cie przychaczyl to lekko odpuscilem gaz i bylo GIT :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 24 Październik 2011 Jak tutaj sie ma sprawa z ludzmi?? czy wszystkie miejsca zajate czy jest jakies wolne?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 24 Październik 2011 Nie mam potwierdzenia od jednego ludzika. Reszta potwierdziła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 24 Październik 2011 rozumiem ze to ten fryga... a on jezdzil z wami i wogole?? jesli tak to spoko zapewne teraz nie ma czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 24 Październik 2011 Właśnie w tym problem, że pojeździł 2 treningi, wkurzył się że nie daje rady i od tej pory się nie odzywał. Napisałem do niego na GG. Jeśli się nie odezwie do jutra to zwalniamy miejsce po nim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 26 Październik 2011 czy jakieś trening przed niedzielnym występem jest jeszcze planowany ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 26 Październik 2011 Jako że odpowiedzi od Frygi95 nie uzyskałem niniejszym zostaje on wykreślony z Ligi 5. Tym samym mamy jedno miejsce wolne, a skład naszej ligi prezentuje się następująco: Aktualny skład Ligi 5: 1.tomluc (psnid: tomluc1988_pl) - DFGT 2.lukaszasada (psnid: lukaszasada) - DFGT 3.Boonk (psnid: BOONK_PL) - G25 4.smiechu14 (psnid: smiechu12) - Pad 5.SeN (psnid: SeN_81) - G25 6.PePeSh (psnid: Tutanhamon) - DFP 7.polo508 (psnid: polo510) 8.bananek1982 (psnid: bananek1982) - DFGT 9.bezel1 (psnid: ziomniakPL) 10.piotrek2308 (psnid: marko23081974) 11.F3niX (psnid: WildaF3niX) - DFGT 12.osa502 (psnid: osa502) - Pad 13.Syki (psnid: Syki1) - Pad 14. PS.: SeN - chyba wszyscy od wczoraj grają w BF3 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 26 Październik 2011 Tylko niech error zmieni godzine rozpoczecia eventu na 1 stronie na 20:30 :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 26 Październik 2011 PS.: SeN - chyba wszyscy od wczoraj grają w BF3 ;) u mnie na jakieś 30 osób online może ze 3 nie grają w BFa :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 27 Październik 2011 Dobra do ligi dolacza: # keil (psnid: Keilone) - DFGT Godzina startu zmieniona... prosze sie zapoznac z kolega. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 27 Październik 2011 witam wszystkich pozwolę sobie w najbliższych chwilach dodać graczy z ligi na psn i pozostaje spotkać się na torze w niedziele lub na jakichś "ustaweczkach" wcześniej, prawdopodobnie będę najsłabszy w lidze ale szanuje na torze resztę graczy i mam nadzieje nie stanowić przeszkody hehe Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 28 Październik 2011 Witamy i życzymy udanej zabawy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 28 Październik 2011 Mały offtopic. Widze, że wszyscy gracie w BF3, warto kupić i jak ma sie sprawa z grafiką, lepiej niż w becie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 28 Październik 2011 IMHO w BC2 grafika była lepsza. Należy jednak pamiętać że BF3 jest kontynuacją BF2 a nie BC2, a BF zawsze był słabszy graficznie od BC. Nie zmienia to jednak faktu, że granie online i tak wzbudza taaaaakie emocje że o grafice zapominasz. Błędów też jest jeszcze dużo, zawodzi komunikacja audio i tworzenie zespołów pomimo że był już patch 300MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 28 Październik 2011 (edytowane) Skoro offtopic to najlepszym miejscem no tego typu pytania byłby Paddock. Edytowane 28 Październik 2011 przez Kryman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 28 Październik 2011 Wracając do Ligi, czy dało by rade ustawiać wyścigi tak żeby nie jeździć z kontrolą trakcji. Rzeczywiście z nią coś jest nie tak, praktycznie nie możliwe jest popełnienie błędu, samochód jedzie jak po sznurku. Nie mówie, że odrazu całkowicie wyłączyć kontrole trakcji. Myślę, że ustawienia medium są dobre nawet dla osób które nie radzą sobie za dobrze z jazdą ale ustawienia na medium są o tyle dobre, że nie jest to hardcore a jednak trzeba troche uważać na uślizgi. Przemyślcie tą sprawę żeby ta gra była jakoś zbliżona do rzeczywistości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 28 Październik 2011 Ja zawsze jeździłem na TC-off. Zacząłem jej używać dopiero w 2011 jak się okazało w lidze, że na TC-full jeździ się właśnie tak jak piszesz. Poza tym TC jest chyba bardziej zBUGowane niż susspension, w rzeczywistości włączenie TC zawsze spowalnia bolid czy samochód. Tutaj niestety tak się nie dzieje. Dlatego również jestem za ograniczeniem do TC-medium. Niestety chyba nie ma takiej opcji w ustawieniach gry :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 28 Październik 2011 Można albo zezwolnić albo zabronić używania TC. Nie ma opcji pośredniej. 90% osób jeździło z TC więc 2 dni przed startem ligi chyba nie ma co jej wyłączać. Ja za nawiększy bug uważm możliwość masakrycznego ścinania zakrętów, bardzo dużo mozna pokonać 4 kołami po trawie a gra się o to nie czepia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 28 Październik 2011 Można zrobić tak jak ze sprenżynami, że sie umawiamy, że nie jeździmy na pełnej TC tylko na off albo medium. Tak jak pisałem na pełnej TC nie ma wogóle zabawy a ustawienia medium już troche wymagają pewnych umiejętności ale bez przesady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 28 Październik 2011 Tomluc nie wiem czy wiesz, ale ludzie grajacy na padach przy tc nawet na medium beda miec ogromne klopoty z kontrola bolidu. Mi tam ryba na czym bedziemy jezdzic z Tachografem probowalem bez tc jezdzic i szlo jakos ale kierownica =/= pad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 28 Październik 2011 Wracając do Ligi, czy dało by rade ustawiać wyścigi tak żeby nie jeździć z kontrolą trakcji. Rzeczywiście z nią coś jest nie tak, praktycznie nie możliwe jest popełnienie błędu, samochód jedzie jak po sznurku. Nie mówie, że odrazu całkowicie wyłączyć kontrole trakcji. Myślę, że ustawienia medium są dobre nawet dla osób które nie radzą sobie za dobrze z jazdą ale ustawienia na medium są o tyle dobre, że nie jest to hardcore a jednak trzeba troche uważać na uślizgi. Przemyślcie tą sprawę żeby ta gra była jakoś zbliżona do rzeczywistości. Liga rusza za 2 dni więc myślę że jest już za późno na wprowadzanie nowych obostrzeń. Ja jestem na nie (powód - nie wszyscy jeżdżą na kierownicy) - jak zostanę przegłosowany to się dostosuje. Jeszcze jedną kwestie którą chciałem poruszyć. Z tematu na forum wynika że nasza liga będzie jeździć na sprężynach maksymalnie 9/9 (jak dla mnie OK). Pytanie jest jak to będziemy weryfikować? Wiem że możemy nagrywać filmiki, niemniej jednak ten sposób nie został oficjalnie przegłosowany. Czy będzie zatem kara (dyskwalifikacja z wyscigu) jeżeli ktoś nie prześle filmiku ze swoim set up'em? Wydaje mi się że jest sens nagrywać filmiki i je udostępnia tylko pod warunkiem że dostosują się do tego wszyscy uczestnicy ligi - w przeciwnym wypadku mija się to z celem. Pytam zatem czy wszyscy są za nagrywaniem filmików z setupem? Wpisujcie się na listę. 1. Boonk - TAK 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PePeSh 0 Napisano 28 Październik 2011 1. Boonk - TAK 2.Tutanhamon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach