Skocz do zawartości
Sir Siekier

Liga 5

Rekomendowane odpowiedzi

Odczuwam niesmak po dzisiejszym wyścigu. Przede wszystkim przykro, że kilka osób dostało kicka na starcie wyścigu. Ustaliliśmy z chłopakami, że jednak nie będziemy wznawiać sesji, gdyż w przypadku następnych kicków ten wyścig nigdy by się nie ukończył.

Co do samej rywalizacji na torze. Wielki pech.. na 28 (29 do przejechania) okrążeniu złapałem puncture'a. Zaowocowało to zjazdem na pitstop i utratą pewnego pierwszego miejsca. Filmik z ustawień mam, ba. Nawet kawałek wyścigu się nagrało na nieszczęście Osy..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciezki wyscig ogolnie....chyba nikt sie nie spodziewal do konca deszczu ^^ kwalifikacje okej drugie miejsce potem start w miare okej jednak nie wiem drugie czy trzecie kolko blad na dohamowaniu i przelecialem zakret ^ Fenix? ty sie odbiles chyab ciut? jak tak to sorry ale z tego co widzialem to wszyscy pojechali dalej :)

no a potem pech i peknieta opona na 9 kolko...Bridgestone straszne przygotowali opony na ten wyscig ^ no ale udalo sie dojechac do mety na 4 miejscu :)

Gratulacje dla zwyciezcy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wierze w to. 3 tygodnie katowania tego toru do porzygu.:sick: 3 miejsce w kwalifikacjach i disconnect :mad:

Hmm, 4 tygodnie katowania tego toru i mnie wywaliło przed rozpoczęciem wyścigu!! W kwalifikacjach, po tym jak się zorientowałem że ustawienia kierownicy się zresetowały (pierwszy zakręt mi to dobitnie uświadomił gdy pedał hamulca nie zadziałał :confused:) dałem pauze i poszperałem w ustawieniach - gra jednak mnie zdyskwalifikowała - jakaś masakra!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niby czemu na moje nieszczescie? nikt sie na nic nie skarzyl ^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu nie mam pytań, po tym jak mnie przed startem wyrzuciło to na cały głos zakurwiłem i poszedłem zapalić. Nie wiem co o tym sądzić, kuźwa jakieś niedociągnięcia znowu wyszły na jaw czy co? Jak na każdym naszym wyścigu mają takie cuda się dziać to.... to nie wiem co.

P.S. Panowie czekam na zdjęcia z quali i z wyścigu, może byc na priv.

Edytowane przez bananek1982

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Osa pieknie wylecial na 1 zakrecie chyba to bylo 2 albo 3 kolko ;)

Na razie zdjecie z ustawieniami. Pozniej wrzuce filmik.

p1060874k.jpg

Osa Twoje nieszczescie bo straciles chyba 2 pozycje ;) przez ten manewr o to Lukaszowi chodzilo ;)

Edytowane przez F3niX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noo przeciez przyznalem sie ze wylecialem ^^ ale nie mialo to wplywu na przebieg wyscigu ^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osa nic mi sie tam nie stalo jak dolaczales na tor ;) A opony sponsoruje Pirelli ;D a nie Brigdestone ;d

A tak w ogole - ktos zrobil foty po quali i wyscigu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to spoko ja wrzuce filmik z oryginalnym dzwiekiem na YouTuba :P bo nie chce mi sie bawic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fenix jest mi wstyd...w sensie ze pomylka z oponami sledze kazdy wyscig i teraz o ...to chyba z podniecenia po wyscigu chociaz osobiscie jestem strasznie zawiedziony wynikiem ale no jeszcze caly sezon przed nami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak w ogole - ktos zrobil foty po quali i wyscigu?

standartowo ja miałem robić i mam tylko z quali, mówiłem przed startem że najlepiej jak ktoś jeszcze będzie robił w razie jakiejs draki. Jak ktoś robił to proszę o przesłanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odczuwam niesmak po dzisiejszym wyścigu. Przede wszystkim przykro, że kilka osób dostało kicka na starcie wyścigu. Ustaliliśmy z chłopakami, że jednak nie będziemy wznawiać sesji, gdyż w przypadku następnych kicków ten wyścig nigdy by się nie ukończył.

Co do samej rywalizacji na torze. Wielki pech.. na 28 (29 do przejechania) okrążeniu złapałem puncture'a. Zaowocowało to zjazdem na pitstop i utratą pewnego pierwszego miejsca. Filmik z ustawień mam, ba. Nawet kawałek wyścigu się nagrało na nieszczęście Osy..

Odczuwać niesmak to mogę ja, bo po tym przestrzeliłeś 3 zakręt i wyjechałeś prosto przede mnie dostałem kare drive throught. Potem było już tylko gorzej... :(((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

standartowo ja miałem robić i mam tylko z quali, mówiłem przed startem że najlepiej jak ktoś jeszcze będzie robił w razie jakiejs draki. Jak ktoś robił to proszę o przesłanie

Lukasz zrobil ;) moj filmik zaraz zacznie sie uploadowac. Moze w tygodniu zrobimy trening pelnym skladem, zeby nie bylo takiego cyrku jak dzis, ze 5 osob wywalilo a jedna sama dala "QUIT" to byl bodajze Keilone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam fote po wyścigu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwalifikacje: czas 1:21:678, którego nie mogłem już poprawić bo po wyjazdach na świeżej mieszance robiłem jakieś błędy.

Wyścig: Deszcz popsuł mi trochę wyścig. Trzy wizyty w Pit-Stopie w tym jedna to Drive-Thru uklasifikowały mnie na 5 pozycji. Błędów też dużo było, gdyż nie potrafiłem jechać po mokrej nawierzchni tutaj. Szkoda, że wyrzuciło aż tyle osób z niewiadomego powodu, mam nadzieję, że za tydzień czegoś takiego nie będzie.

Poniżej zdjęcia

Kwalifikacje(udało mi się zrobić zdjęcie tylko jednej części tabeli bo drugiej nie zdążyłem, trochę lipna jakość bo na szybko):

dsc00048su.jpg

Wyścig:

dsc00052ez.jpg

dsc00053tx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Przy okazji: Jedzie ktoś jutro trening Malezji(najlepiej na sucho a potem na mokro, żeby nie było takich niespodzianek jak dzisiaj)?

Edytowane przez smiechu14

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Smiechu ja moge dopiero w czwartek pojezdzic z Toba Malezje... Bo w zasadzie teraz powinienem siedziec w robocie na nocce :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok to jakby co napisz, ale może ktoś będzie też mógł jutro bo ja to wolne mam do wtorku. Jeszcze jedna sprawa: na następnych wyścigach proszę nie wciskajcie Continue po 10 sekundach od pokazania się tabeli z czasami bo tak jak teraz przy Kwalifikacjach to nie zdążyłem zrobić drugiej części(najlepiej jakbyście poczekali te 20-30 sek i dopiero wcisnęli Continue).

Edytowane przez smiechu14

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwalifikacje: czas 1:21:678, którego nie mogłem już poprawić bo po wyjazdach na świeżej mieszance robiłem jakieś błędy.

Wyścig: Deszcz popsuł mi trochę wyścig. Trzy wizyty w Pit-Stopie w tym jedna to Drive-Thru uklasifikowały mnie na 5 pozycji. Błędów też dużo było, gdyż nie potrafiłem jechać po mokrej nawierzchni tutaj. Szkoda, że wyrzuciło aż tyle osób z niewiadomego powodu, mam nadzieję, że za tydzień czegoś takiego nie będzie.

Poniżej zdjęcia

Kwalifikacje(udało mi się zrobić zdjęcie tylko jednej części tabeli bo drugiej nie zdążyłem, trochę lipna jakość bo na szybko):

dsc00048su.jpg

liga5quali.jpg

Wyścig:

dsc00052ez.jpg

dsc00053tx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Przy okazji: Jedzie ktoś jutro trening Malezji(najlepiej na sucho a potem na mokro, żeby nie było takich niespodzianek jak dzisiaj)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gratulacje dla wszystkich! Gdyz nie bylo jakis wielkich kolizji na torze(1 zakret wszyscy ladnie przejechali(chyba:P))

Niestety nie ma tak dobrze bo ktoś we mnie wjechał na 1 zakręcie i mnie obróciło ale może to dlatego, że strasznie ostrożnie chciałem pojechać 1 zakręt i wcześnie hamowałem.

Jazda na jeden pitstop to koszmar, pod koniec na oponach nie miałem już bieżnika. Jechałem na slikach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jazda na jeden pitstop to koszmar, pod koniec na oponach nie miałem już bieżnika. Jechałem na slikach :)

Dobrze, ze nie zlapales kapcia jak Lukasz ;) a wlasnie jak tam Cie wyprzedzalem to az zdziwiony bylem, czemu tak nagle zahamowales ;) no ale chyba juz wtedy tez Twoje opony byly bardzo zuzyte bo nadrabialem 1.5 sekundy co sektor do Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podsumuje na szybko:

problemy z dołączeniem do pokoju po zaproszeniu od Tutnhamon nie mogłem dołączyć dopiero jak podesłał WildaF3niX to dołączyłem ale cóż z tego skoro w połowie wyjazdowego okrążenia kwalifikacji dostaje jakże soczyste DC i wszystko co robiłem od co najmniej 7 dni aby wziąć udział w tym wyścigu idzie się jeb..

Dziękuję, dobranoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.